Interessante blog: 28 things to do

Via een artikel op nrcnext.nl kwam ik op de blog van Kevin terecht. Dit is geen beauty- (dat zou ook een beetje raar zijn van iemand die Kevin heet) of lifestyle-blog. Nee, Kevin had zichzelf een opdracht gegeven. Elke dag van Februari 2011 iets doen wat buiten zijn normale routine was.  En dat zette hij op zijn blog. Om een paar voorbeelden te noemen:

– Bloed doneren.
– Naar de moskee gaan.
– Brieven schrijven naar mensen die hij wilde bedanken.
– Gebarentaal leren.
– Een bedelaar honderd dollar betalen om zijn levensverhaal te vertellen.

En nog 24 andere dingen. Ik moet zeggen dat ik het erg inspirerend vind. Het doet me een beetje hieraan denken.
Eigenlijk zou iedereen één dag in de week moeten reserveren om iets geks, iets anders te doen.  Ik weet bijna wel zeker dat je er heel veel van leert.

Dus vertel me maar: heb jij nog ideeën om te doen, zodat we met zijn allen uit onze comfortzone komen? Let me know!

14 gedachtes over “Interessante blog: 28 things to do”

 1. Wat een leuk idee zeg! Ik zelf zou dat echt niet kunnen doen. Ik stel dat soort dingen dan uit en vervolgens komt er niets van terecht. Heel veel succes als jij het wel gaat doen ;)

 2. Echt leuk om zoiets te doen! Het lijkt mij op zich ook wel erg leuk om te doen maar ik denk niet dat het helemaal zou lukken bij mij. Hoewel het idee me wel een beetje aan een bucket list doen denken, die ik wel een keer wil maken (:

 3. Super idee! Ik heb zelf wel eens met het idee rondgelopen om boodschappen achter te laten op openbare plekken. Ik vind het zelf altijd heel mooi om een gedicht of opschrift op een gebouw, muur of openbare plek tegen te komen. Of om pakketjes te maken met inspirerende foto’s en teksten en die dan op een willekeurige plek achter te laten. Waarom ik het nooit gedaan heb, geen idee.. misschien moet ik het eens gaan doen! :)

 4. Ieder jaar weer maak ook ik een lijstje met dingen die ik wil doen voor mijn volgende verjaardag. Dit jaar heb ik voor het eerst bloed gegeven en naar de moskee gegaan!
  Helemaal alleen naar een feestje gaan staat nog op mijn to do list, en mijn rijbewijs halen!

 5. Uiteraard wil ik jou dan doorverwijzen naar mijn site waar ik het Day Zero Project (of “101-dingen-in-1001-dagen-lijst”) beschrijf waar ik sinds 1 januari 2011 ruim 2,5 aan werk! (: Wellicht krijg je neg meer leuke inspiratie!

  Veel liefs,
  Iris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.