BlogOok: Lauradenkt.nl vertelt

Een week geleden werd ik gevraagd om een stukje te schrijven voor de website BlogOok.nl Dit is een website voor en door bloggers. Er staan veel handige tips op, er is een forum en de rubriek ‘Een blogger vertelt’, waar ik voor heb geschreven. De website bestaat nog niet zo lang, maar ik moet zeggen dat ik er wel potentie in zie.

Dus klik allen hier om mijn stukje te lezen (het gaat over mijn Nico Dijkshoornverhaal I en II en ik geef een aantal tips) en vergeet vooral niet de rest van de website te bekijken!

www.BlogOok.nl

12 Comments to “BlogOok: Lauradenkt.nl vertelt”

 1. Ik denk al; klinkt bekend, maar het is die site die eerst hicuty heette! Leuk :D

 2. leuke site, bedankt voor de tip, ben meteen lid geworden! ;)

 3. Wat tof en handig zeg :)

 4. Die site ken ik natuurlijk als vaste columnist voor blogook.nl
  Je had erg leuke tips!

 5. Wat een handige site :)

 6. Leuk geschreven!
  Kende de site al hihi :)

 7. Leuk geschreven. & ik vind het ook leuk dat ik eens een foto van je zie ;d.
  x

 8. Wauw wat leuk dat je dat mocht schrijven!

 9. Leuk stukje is het geworden ook BlogOok :)

 10. Ik vraag me af wat er inmiddels met de website gebeurd is. Plotseling offline met de melding dat hij een dag later weer online zou komen maar nu is de website voorgoed verdwenen (niet meer uitgesteld). Nooit meer wat gehoord. Erg jammer vind ik voor alle bloggers. Het was een erg leuk idee!

  Jij enig idee?

  JD

  • Ik weet het niet precies, maar op een gegeven moment ging de eigenaar bloggen over hoeveel Mascha van Beautygloss zou verdienen en dat zorgde voor veel gedoe. Misschien dat het daardoor komt.

Leave a Reply