BlogOok: Lauradenkt.nl vertelt

Een week geleden werd ik gevraagd om een stukje te schrijven voor de website BlogOok.nl Dit is een website voor en door bloggers. Er staan veel handige tips op, er is een forum en de rubriek ‘Een blogger vertelt’, waar ik voor heb geschreven. De website bestaat nog niet zo lang, maar ik moet zeggen dat ik er wel potentie in zie.

Dus klik allen hier om mijn stukje te lezen (het gaat over mijn Nico Dijkshoornverhaal I en II en ik geef een aantal tips) en vergeet vooral niet de rest van de website te bekijken!

www.BlogOok.nl

12 gedachtes over “BlogOok: Lauradenkt.nl vertelt”

  1. Ik vraag me af wat er inmiddels met de website gebeurd is. Plotseling offline met de melding dat hij een dag later weer online zou komen maar nu is de website voorgoed verdwenen (niet meer uitgesteld). Nooit meer wat gehoord. Erg jammer vind ik voor alle bloggers. Het was een erg leuk idee!

    Jij enig idee?

    JD

    1. Ik weet het niet precies, maar op een gegeven moment ging de eigenaar bloggen over hoeveel Mascha van Beautygloss zou verdienen en dat zorgde voor veel gedoe. Misschien dat het daardoor komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.