Smiling is my favorite exercise

Ik heb een opdracht voor je: de volgende keer dat je de deur uit stapt, glimlach dan naar iedereen. Ook naar die chagrijnige buurman. Want een glimlach kost weinig tijd, maar is een groot geschenk. Ik vind het zelf ook fijn als mensen naar me glimlachen.
Een glimlach is een kleine moeite, met een groot effect.

(:

15 gedachtes over “Smiling is my favorite exercise”

  1. Ik moet eerlijk toegeven dat als ik buiten op straat rondloop ik altijd een neutrale kutkop heb xD Stadsmentaliteit hè. Maar ik ga het ook eens proberen ! ;) Ben het helemaal met je eens.

  2. Een glimlach kost op sommige momenten teveel moeite.. Als ik in een paar minuten tijd van de ene kant van Amsterdam CS naar de andere kant moet rennen om mijn bus te halen, kan ik niet glimlachen. Ik ben me ervan bewust dat mijn blik dodelijk kan zijn op die momenten, als er mensen in de weg lopen.. Maar op de meeste moment glimlach ik. Als ik hier de deur uit ga, zeg ik zelfs goedemorgen tegen mensen.. Ik vind zelf een glimlach ook heel fijn om te ontvangen, dus ik ga morgen je opdracht uitvoeren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.