Smiling is my favorite exercise

Ik heb een opdracht voor je: de volgende keer dat je de deur uit stapt, glimlach dan naar iedereen. Ook naar die chagrijnige buurman. Want een glimlach kost weinig tijd, maar is een groot geschenk. Ik vind het zelf ook fijn als mensen naar me glimlachen.
Een glimlach is een kleine moeite, met een groot effect.

(:

15 Comments to “Smiling is my favorite exercise”

 1. Dan doe ik meestal al dagelijks, die echte dorpsmentaliteit :)

 2. Ik zou het inderdaad vaker moeten doen, maar heb er vooral sochtends of na het werk nog wel eens dikke vette moeite mee. Helaas.

 3. Gekke bekken trekken is ook meestal leuk :P

 4. Indd altijd even fijn om te doen :)

 5. Sorry vandaag is niet de dag ervoor, ik probeer het morgen of maandag

 6. Dat ga ik eens doen ;d.
  x

 7. Ik moet eerlijk toegeven dat als ik buiten op straat rondloop ik altijd een neutrale kutkop heb xD Stadsmentaliteit hè. Maar ik ga het ook eens proberen ! ;) Ben het helemaal met je eens.

 8. Dat is nog eens een fijne opdracht !

 9. Een glimlach kost op sommige momenten teveel moeite.. Als ik in een paar minuten tijd van de ene kant van Amsterdam CS naar de andere kant moet rennen om mijn bus te halen, kan ik niet glimlachen. Ik ben me ervan bewust dat mijn blik dodelijk kan zijn op die momenten, als er mensen in de weg lopen.. Maar op de meeste moment glimlach ik. Als ik hier de deur uit ga, zeg ik zelfs goedemorgen tegen mensen.. Ik vind zelf een glimlach ook heel fijn om te ontvangen, dus ik ga morgen je opdracht uitvoeren!

 10. Ik lach
  Naar mijzelf
  In de spiegeling
  Van het raam
  Wat eenzaam
  Het is de deur
  Die me uitzwaait!

 11. Zo mee eens! Een glimlach kan je dag weer goed maken.

 12. Geweldige opdracht!! Iedereen zou dit moeten doen! Dan zijn er een stuk minder mensen geiriteerd enz..

Leave a Reply