Inspirerend: the Daily Love

Elke dag krijg ik een mail. Nee, niet van vrienden (al hoewel sommigen er wel dicht bij in de buurt komen) of het vriendje (helaas), maar van the Daily Love.
Het mailtje bestaat uit drie onderdelen (eigenlijk meer, maar ik noem even de drie leukste onderdelen):
1. Een drie/tweetal quotes over het onderwerp van die dag.
2. Een stukje tekst.
3. Een inspirerend plaatje of foto.

Deze mails gaan over allerlei onderwerpen, zoals liefde en vriendschap, maar het overkoepelende is eigenlijk: zelfverbetering en zelfrespect.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de mailtjes niet elke dag lees (geen tijd), maar gewoon wanneer het me uit komt. Ze zijn erg inspirerend en ik leer er veel van. Dus een simpele tip om blijer te worden: vul je e-mailadres in op www.thedailylove.com en laat de positieve mailtjes maar naar je mailbox komen!

 

19 gedachtes over “Inspirerend: the Daily Love”

  1. Oeh! Lijkt me erg leuk om te krijgen, maar then again… ik krijg al zoveel mail die ik amper lees en meteen delete. Ben de laatste tijd juist bezig om me voor vanalles af te melden wat me niet 100% interesseert of belangrijk is. Cleaner = better.

  2. Zeker een heel mooi initiatief, maar ik ben bang dat ik het toch niet ga lezen, dus ik schrijf me maar niet in :p. Misschien dat ik ze ga volgen op twitter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.