Laura de Gleek

Ik geef het toe. Ik ben een Gleek. Een echte, jawel.

Nee, ik zal het hier niet hebben over mijn crush op Darren Criss (Blaine in Glee) hijiszoknapohmijngodikwilmethemtrouwen.
In plaats daarvan zal ik jullie vertellen en laten horen wat mijn drie lievelingsliedjes zijn van Glee.

httpv://www.youtube.com/watch?v=dbZcYy6AAGg

De mashup van ‘Umbrella’ en ‘Singing in the rain’.

httpv://www.youtube.com/watch?v=ezXmK5S3ocw
‘Never going back again’, het origineel is van Fleetwood Mac. Ik had het nog nooit eerder gehoord. Ik vind het mooi met die gitaren :)

httpv://www.youtube.com/watch?v=E46BhMIRujI

‘Teenage dream’ van Katy Perry. En jawel, gezongen door Blaine (a.ka. the very lovely Darren Criss). Kom op, geef maar toe, het is toch leuk om al die jongens te zien zingen (eyecandy)!

Wat zijn jouw lievelingsliedjes van Glee? Of ben je een Gleehater? Tell me!

31 Comments to “Laura de Gleek”

 1. Ik was Glee fan. Nu ben ik heel erg ver weg van dat punt. Het moment dat de verhaallijnen zo idioot werden ben ik er vanaf gestapt. Een grote soap met soapie verhaallijnnen. Bleg

 2. Ik heb dus echt nooit wat met Glee gehad. Maar fijn dat jij er zo van geniet :)

 3. Ik heb het al een tijdje niet meer gezien, maar het is wel leuk :) ik vind die van beck – loser ook heel leuk :)

 4. (DarrenCrissmagjehebbenmaarMarkSallingisvanmij)

  Ik ben ook ‘lichtelijk’ geobsedeerd door Glee. Het klopt dat de verhaallijnen af en toe idioot zijn, maar ik vind de personages om de één of andere reden ontzettend interessant, en de acteurs/zangers zijn gewoon heel goed.

  De Mash up van I feel pretty/unpretty is denk ik mijn favoriet, net als Happy Days/Get Happy. En oh, alles wat Mark Salling zingt natuurlijk, met loser op nummer 1.

  Ik snoer mezelf nu de mond (vingers?) anders ben ik morgen nog bezig met typen.

 5. Ik heb Glee nog nooit gezien en het trekt me ook totaal niet… Sorry (:

 6. Glee is leuk! Ik ben niet verslaafd, maar vind het wel een leuke serie :D Qua knappe jongens vind ik het nog wel meevallen… maar de liedjes zijn wel erg leuk.

 7. Leuk!
  Ik heb vroeger wel eens Glee gekeken, maar door dat het op dinsdag kwam en ik toen om de twee weken paardrijd (gingen toen twee uur naar buiten) miste ik het de hele tijd waardoor ik der uit ben gerolt. xD

  Echte lievelings liedjes heb ik niet eigenlijk

 8. Ik vind Glee nog steeds niet echt iets, het is allemaal zo ‘fake’ en het doet me denken aan High School Musical maar dan voor volwassenen. Ik heb er dus niet zo veel mee, al vind ik de liedjes wel leuk, maar al dat gepraat erom heen niet zo ;)

 9. Ben ook een Gleek, helaas is het nu zomerstop op de tv.
  Mijn favorieten: Go your own way, Jessie’s Girl en Pretty/Unpretty.

  • Ja, was afgelopen aflevering de laatste? Dat wist ik niet :(

   • Op de Nederlandse tv hebben we nog een stuk of drie afleveringen te gaan, in Amerika is het voorlopig even over.

    Ik ben ook een Gleek! Kurt is cool en Darren Criss is ohmygodhijiszoknapgeweldigaahhmarryalike inderdaad. ;)
    W

    • Wat jammer dat we nog maar ongeveer 3 afleveringen te zien krijgen! Ik ben ook een Gleek, ik kijk het iedereen week & iedere week vind ik het weer heel leuk. Mijn lievelingsliedje is Get It Right, zo mooi gezongen door Rachel! Leuke blog heb je. x

 10. Ohhh ik haat Glee. Ik weet niet waarom. Ik kan het gewoon niet uitstaan. Oh ja en dan die blije gaypromotie :P. En al die liedjes die ze niet eens zelf kunnen verzinnen. Zo kan ik ook wel geld verdienen.

 11. Ik heb Glee nog nooit gezien maar ik kijk heel weinig tv. Als het 2 uurtje op een week is dat ie aan staat dan is het veel.

 12. Ik ben ook een echte Gleek! Mijn favo liedjes zijn loser like me en total eclipse of the heart :)

 13. Mijn beste vriendin is een echte Gleek en ik blijf dankzij haar op de hoogte van alle dingen die gebeuren in Glee. Mijn favoriete liedjes: Don’t stop believin’ en lucky :)

 14. Ik heb het 1 keer gezien. De liedjes zijn echt super leuk!
  Alleen de serie zelf vind ik nogal voorspelbaar..

 15. Glee is leuk! Maar omdat dinsdag mijn zwemavond is, en ik het totaal niet meer kon volgen nadat ik het een aantal keer gemist had (blijkbaar worden mensen heel snel zwanger, verliefd/gedumpt en gaan ze nogal overhaast trouwen), ben ik er vanaf gestapt. Shame on me!

 16. ILOVEGLEE :)
  Mijn favoriete liedjes zijn:
  – I feel pretty/unpretty
  – Thriller / heads will roll
  – Loser like me

  Maar ik vind er ofc nog veel meer leuk.

 17. Leuke liedjes! Ik kijk wel niet naar Glee, dus ik kan niet weten of ik een Gleek of een Gleehater ben.
  x

 18. Teenage Dream wordt elke ochtend standaard gedraaid! Ik kan niet zonder dat nummer. Echt geweldig! Zo jammer dat het seizoen voorbij is!
  En ja, Darren Criss is HOT!

 19. Ik heb Glee een paar keer gemist dus ik weet het niet helemaal. Ik vind Lucky ook heel erg leuk :)

 20. I love glee, maar heb ook zoveel favorieten. Landslide, Jessies Girl, Unpretty/I feel pretty, Thriller mashup, Umbrella mashup inderdaad. Maar nog zo veel meer. Love it =D

 21. Ik snapte eerst niet wat er nou zo leuk was aan Glee, totdat ik op internet de serie van vooraf aan ging bekijken. Ik ben VERSLAAAFD :D
  Alleen is nu seizoen 2 afgelopen (in Nederland nog niet, maar ik had te weinig geduld en keek ‘m op internet al helemaal af) dus nu wordt ’t afkicken :(

 22. Haha ik ben ook helemaal GEK van Glee! :p Jammer dat ze hier in België midden in het 2e seizoen gewoon gestopt zijn met uitzenden. Ik blijf dus hopen dat ze een keer de rest uitzenden.
  Mijn favoriete liedjes zijn: True Colours & Total Eclipse of the Heart
  En Blaine is gewoon knap ja :)

 23. Ik heb nog nooit naar GLEE gekeken, ik heb er al heel veel over gehoord. Ik lees er ook vanalles over op andere blogs, dus ik zal toch eens moeten kijken.

 24. Oh, dat was ik vergeten: wat een leuke titel van je blogpostje trouwens!

 25. Mijn favoriete liedjes zijn Thriller/Heads Will Roll, Umbrella/Singing in the Rain en Bust Your Windows.

 26. Ik heb glee nog nooit gezien. Het beste vriendinnetje is er weg van, dus genoeg van gehoord en ook een paar nummers. Maar welke welke is, dat weet ik niet. De plannen om het eens te gaan kijken zijn er ook niet echt, zover ik er nu van weet, is het meer iets wat ik wel leuk vind, maar nou niet op precies te volgen.

 27. Hahahahaha. I love GLEE!

  Ik moest heel erg lachen toen ik het las, want ik heb laatst iets gepost over GLEE, en toen zag ik bij jou GLEEK staan. Nou, snel lezen natuurlijk.

  Superleuk!

 28. Ik ben ook een Gleek! Ik kijk het altijd samen met mijn vriend haha. Helaas is seizoen 2 al afgelopen (ik kijk via internet). Eigenlijk vind ik alle liedjes wel leuk, vooral de wat bekendere. Meestal vind ik ze ook beter dan ’t origineel.

Leave a Reply