Drie veelvoorkomende gedachten bij een meisje

Als een jongen in het hoofd van een meisje kon kijken, zou hij zich kapot schrikken. Dit zijn namelijk het soort gedachten die rondspoken in het hoofd van een meisje:

1. Wat moet ik aan doen? Oh nee, ik heb helemaal geen kleding in mijn kast! Dit shirt draag ik al zo vaak. Deze broek maakt me dik. Dit jurkje is uit. Wat moet ik aan doen? Wacht, ik weet het al. Ik doe gewoon dat rokje aan met dit topje. Ja. Even aantrekken. Zo, ik ga maar naar beneden. Nee wacht, nog even in de spiegel kijken. Oh nee, het ziet er niet uit. Ik kan dit echt niet aantrekken. Wat moet ik aan doen? Jaaa, ik doe mijn nieuwe T-shirt aan! Nee wacht, dat is veel te koud.
*eenhalfuurlater*
Shit, ik ben te laat. Ik trek dit wel aan.

2. Zou hij me leuk vinden? Hij kijkt wel soms naar me. En hij heeft een keer mijn boek aan me gegeven toen ik het liet vallen. Ja, zeker weten. Hij vindt me leuk. Kan niet anders. Of… Hij kijkt ook best veel naar mijn beste vriendin. Zij is ook veel knapper. Alle jongens vinden haar leuk. Waarom vindt niemand mij eens een keer leuk? Zij krijgt ook alle jongens. Maar ik weet niet. Gisteren keek hij wel twee keer naar me. Misschien vindt hij me toch leuk… Nee, nee, dat kan niet. Waarom zou hij me leuk vinden? Of toch wel…

3. Oh nee. Ik begin echt een buikje te krijgen. En moet je mijn armen zien! Ik heb al zoveel pukkels en dan komt er nog één bij. Ik haat mijn haar, het zit echt stom. Ik zou willen dat ik er net zo uit zag als dat ene meisje. Zij heeft echt een mooi figuur. Moet je mijn lichaam dan zien. Net een propje. Ik zou willen dat ik lange wimpers had. Waarom ben ik niet vijf kilo lichter? Ik wil langer zijn.

Natuurlijk hebben we ook hele diepzinnige gedachten, maar ik denk dat elk meisje wel eens zo denkt. Misschien is het maar beter ook dat jongens het niet weten…

48 Responses to “Drie veelvoorkomende gedachten bij een meisje”

 1. Nou, ik ben blij dat jongens mijn gedachtes niet kunnen lezen. Dan zou ik heel wat uit te leggen hebben, haha.

 2. Haha, so true ;). Heel herkenbaar

 3. Goh, dit is ook maar een klein beetje heel veel herkenbaar…

 4. Heel herkenbaar. Maar goed dat ze alles niet weten ;)

 5. Hahaha, ik moest heel hard lachen om punt 3. Hoe herkenbaar ;)

 6. Herkenbaar, inderdaad beter dat jongens niet in onze brein kunnen kijken :)

 7. Hahahaha, punt 3 is het meest herkenbaar =)

 8. Ik denk andersom ook wel dat er gedachten van jongens zijn waarvan wij schrikken :p

 9. Je hebt nu zojuist alle meisjesgedachten verklapt. Ik hoop niet dat er jongens zijn die dit lezen.

 10. Dat plaatje past véél beter andersom.

 11. Maar nu weten we het wel, natuurlijk! Wanneer komen de gedachten van de jongen aan bod?

  • Nooit. Achter hun gedachten ben ik namelijk nog steeds niet achter :( Maar voel je vrij om erover te schrijven, graag zelfs!

   • Hihihi, Ik voldoe niet aan het beeld van de gemiddelde man, verre van zelfs. Ik vind het dus moeilijk om in het hoofd van de doorsnee jongen te kijken, laat staan als die zowat 20 jaar jonger is dan ikzelf… Maar als je dat echt wil, doe ik wel eens een poging. Wie weet…

 12. ohoh, wat zijn wij meiden af en toe een cliché, hè :p.
  Ik moest vooral lachen om nummer 1, dat zijn precies mijn gedachten elke ochtend weer. Tienduizend combinaties proberen, en uiteindelijk de eerste maar weer aan doen door tijdgebrek.
  Heel leuk!

 13. Dit. Vooral nummer 3, en dan op repeat. 24/7. Nogal vermoeiend :p

 14. Op die tweede na idd eng herkenbaar…

 15. haha geweldig! Vooral het kleren uitzoeken is bij mij soms zo herkenbaar xD

 16. Je hebt helemaal gelijk. Kan je ook zo’n post doen over top 3 gedachten van mannen? Haha! Altijd fijn om te weten wat mannen denken ;P

 17. over je reactie: Eigenaardig, bij mij doet die het ook niet. Het ligt dus in elk geval niet aan je comp, maar waar het wél aan ligt? Waarschijnlijk heb ik iets aangeklikt wat ik niet aan had moeten klikken, kzal wel ff gaan kijken. Maar thnx dat je het even zegt.
  Over je post, kzal wel doen alsof ik het niet heb gelezen….

 18. 4. Damn, nummer 2 is waar. Maar dat toegeven zal wel ontzettend beschamend zijn. Gewoon blijven ontkennen!

 19. Haha, wat als jongens in ons hoofd konden kijken? Ze zouden idd wel schrikken ;d.
  x

 20. Woow, nu vraag ik me af of ik een meisje ben? : )

 21. Haha, super grappig blogje

 22. Hahaha leuk geschreven, helemaal waar!

 23. Haha alleen die laatste is bij mij van toepassing..

 24. Oh so true! Jongens moesten eens weten… (liever niet natuurljk) ;)

 25. hmm bij mij valt het wel mee haha. Denk dat de laatste vaakst voorkomt (maar zelfs daar doe niks mee haah)

 26. Alle 3 kloppen, alleen denk ik dat mijn vriendin die 2de vaker denkt dan ik.

 27. Hihi, vooral die eerste: heel herkenbaar! In iedere vrouw schuilt wel een onzeker meisje.

 28. Vooral punt 3, iieeh ik krijg een buikje haha :p

 29. Haha, ja hoor. Punt 2 is ZO herkenbaar. Dat is echt typisch iets dat meisjes doen.

 30. Heel herkenbaar. Alleen 3 heb ik heel weinig last van xD

 31. True. Ik denk dat jongens als ze in ons hoofd konden kijken echt zouden denken “staat die klep nou nooit stil?” want mannen vinden al dat vrouwen te veel praten en in ons hoofd gaat dat alleen maar aan een stuk door!

 32. -ja, ik weet dat je dit tiiiiiiiijden geleden geschreven hebt, maar wil er toch op reageren :P-
  Schrikken niet, ik zou het vooral vermoeiend vinden xD Punt 2 geldt ook voor jongens, al is het vergelijken met anderen weer minder.

 33. Trackbacks

Leave a Reply