Knappe mannen


Bron alle plaatjes

Ik vind dat ik ook wel eens een hele oppervlakkige blogpost mag maken. En daarom ga ik dit doen. Gewoon, omdat het kan. Het is niet origineel, maar dat maakt niet uit. Het is vooral gericht op de vrouwelijke lezers, maar mannelijke lezers mogen ook hun mening geven.

Oftewel: ik laat vier bekende mannen zien die ik knap vind! (in willekeurige volgorde) (en die toevallig allemaal acteurs zijn)

1. Joseph Gordon-Levitt
Hij is een acteur en heeft onder andere gespeeld in (500) Days of Summer en Inception. Is héél héél goed opgedroogd, na Ten Things I Hate About You.

2. Aaron Johnson.
Acteur, bekend van Kick Ass en Nowhere Boy. Hij heeft donker haar en krullen (like!). En een vriendin van 23 jaar ouder (dislike!).

3. Orlando Bloom.
Drie keer raden: een acteur. Natuurlijk bekend van de elf Legolas in Lord of the Rings en de eerste drie Pirates of the Caribbean-films. En ja, ik geef het toe: ik had vroeger een poster van hem boven mijn bed.

4. Darren Criss.
We kennen hem natuurlijk allemaal als het vriendje van Kurt in Glee, maar ook van A Very Potter Musical. Hij kan zingen, hij kan dansen, hij heeft een sixpack. Zucht. Dikke like.

Conclusie? Ik houd van mannen met donker haar en krullen. Maar dat wist ik al.

Wat vinden jullie, zijn jullie het met me eens of vinden jullie andere acteurs véééél knapper? Tell me!

38 gedachtes over “Knappe mannen”

 1. nummer 1 ben ik het mee eens! de rest niet echt haha :$
  Heath Ledger, Jake Gyllenhaal, Patrick Dempsey…ik geloof dat het iets is met donker haar en lichte ogen ;) Helaas of dood of al wat ouder :S

 2. DISLIKE! Haaahahaha wij hebben zoooo niet dezelfde smaak.. ongelofelijk… vind die mannen echt allemaal niets gewoon. De stempels zijn wel errug leuk!

 3. Ik hou van het type afgetrapte All-Stars, gitaartje, beetje warrig haar, dromerig. Qua celebrity ken ik niemand die daarbij aansluit, maar Patrick Demsey en Darren Criss vind ik zeker leuk.

 4. hmm, donker haar met krullen is inderdaad zooooo mooi! Maar toch is geen één van bovenstaande mannen echt mijn type en ik kan niet goed zeggen waaraan het ligt, misschien omdat ze er ’n beetje jong uitzien.
  Geef mij dan toch maar weer Johnny Depp – die heeft gelijk zo’n mooie vorm van gezicht :-)

 5. Niet echt mijn smaak al had ik vroeger wel een crush op Orlando Bloom :’) Ik vind Joseph Gordon-Levitt vooral goed opgedroogd na 3rd Rock From The Sun ;-) En hij is een fantastisch acteur, dat zeker.

  Ik vooral met name op mannen die iets heel goed kunnen: zingen bijvoorbeeld, of die echt een briljant acteur zijn. Zoals Christian Bale of Michael Fassbender. Sowieso hoeven ze wat mij betreft niet jonger dan 30 te zijn ;-) In Glee vind ik vooral Jonathan Groff erg fijn.

 6. Orlando is leuk in LORD <3! Toen ik die film dit jaar voor het eerst zag (ja voor het eerst..) dacht ik van hmmm hijs toch best jummy!
  Verder vind ik Hugh Jackman en Julian Mcmahon ook wel heel Yummiej <3

 7. Hmmmm… allemaal cuties ,maar de Twilight boys(ja ik zou me moeten schamen ;p) zijn ook mjammie.
  Enne google Lee min ho en Tatsuya fujiwara, ook acteurs ,maar van de andere kant van de wereld

 8. Oe ja die zijn knap. Ik kan het voor je aanvullen: Zoals je al weet, Freddie Highmore, maar ook Skandar Keynes (als hij z’n haar goed heeft zitten) en Rupert Grint. Gelukkig kan ik zeggen dat ik nooit posters van jongens op mijn kamer heb gehad! Ik val ook wel op krullen, maar het hoeft niet. Donker haar is een pro, maar het hoeft niet. Ik val op de lach van een acteur, als hij stralend kan lachen, dan heeft hij het voor mij voor mekaar.

 9. Ik vind Orlando Bloom natuurlijk ook onwijs knap… maar ik zelf hou niet zo van krullen wel van donker haar :P… En ja de gene die ik mis in het lijstje is natuurlijk :P.. ian somerhalder hem vind ik echt zo knap (A)

 10. Wat? Orlando was die elf? Aaah…
  Nu zie ik het inderdaad.

  Ik vind die Chris Darren een sukkel, zoals ie eruit ziet.
  Glee ook, en A Very Potter MUSICAL? Kom op…

  Die Aaron Jackson is nog het coolst. Hij lijkt op een kruising tussen Jimi Hendrix en John Mayer.
  Ik ben wel even benieuwd wat jullie van Hugh Grant vinden, overigens.

 11. geweldige post :D :D
  ik ga ook voor donker haar en krullen, maar eigenlijk vooral voor ogen en uitstraling en handen. en mijn mega beroemde crush is michael cera (!). :3

 12. Joseph Gordon-Levitt is echt een van mijn favohunks.
  Hij is zoo leuk en schattig en volgens mij ook nog eens slim en grappig en alles.
  Enfin, verder Ryan Gosling en Ryan Reynolds, en Alexander Skarsgard..
  En nog veel meer, zucht, er zijn mooie mannend op de wereld :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.