Vijf originele anti-verveeltips

Ik moet zeggen dat ik er (voor het eerst!) geen last van heb gehad deze vakantie tot nu toe: verveling. Maar jullie misschien wel en dat mag natuurlijk niet gebeuren! Daarom hier vijf anti-verveel tips (en nee, ik ga niet de standaard tips geven, want die zijn, nou ja, standaard).

1. Bekijk mijn links.
Jawel, gratis promotie voor mijn medebloggers (mocht je er niet bij staan en wil je dat wel, dan moet je dat trouwens even zeggen, tenzij je een hele stomme blog hebt natuurlijk, maar daar gaan we even niet vanuit!). Dit zijn de blogs die ik vaak bezoek, dus schroom niet en ga ze bezoeken!

2. Lees de klassiekers.
Al studeer ik literatuurwetenschap, er zijn toch nog klassiekers die ik niet heb gelezen (shame on me!) en ik wil wedden dat jij ook niet alle klassiekers gelezen hebt. Dus doe iets nuttig en ga lezen!

3. Kijk zinloze programma’s op uitzending gemist.
Toevallig één van mijn favoriete bezigheden. Vooral programma’s over liefde. Enkele suggesties: Café de Liefde (komt in september weer op tv!), Over de Streep (huilen gegarandeerd), Ze Is Van Mij (mannen praten over vrouwen, altijd interessant), de Klusjesmannen (zulke flauwe humor dat het grappig is), alle vrouwenprogramma’s van Net  5  (vakantieliefdes, over de grens etc., overigens alleen te bekijken op net5.nl), A’dam – E.V.A. (klik maar als je wil weten waar het over gaat) en nog vele anderen. Als iemand nog tips heeft, let me know!

4. Trek je hele kledingkast aan.
Ja, niet tegelijkertijd natuurlijk (dan krijg je het veel te warm van en daar gaat je kleding zo van uitrekken), maar gewoon om de beurt een outfit. Zo ontdek je nog kleding die je bijna nooit draagt en misschien kom je wel tot nieuwe combi’s. Oh en dan kun je gelijk kleding die te strak (nee, je bent niet dikker geworden, die kleding is gewoon spontaan gekrompen!), te klein of te 2010 is meteen weggooien.

5. Houd een Harry Potter-marathon met je vrienden.
Ga ik binnenkort doen en ik heb er nu al zin in! Is een mooi excuus om je weer in de Harry Potter-mood te begeven en te huilen, omdat het toch echt voorbij is.

Nou, hopelijk kunnen jullie er wat mee en als jullie nog tips hebben, dan hoor ik het wel :)

Tags:

44 Comments to “Vijf originele anti-verveeltips”

 1. Die HP marathon op tijd beginnen! ;) Mijn beste vriendin en ik hebben deze voor het laatste deel van de laatste film uitkwam ook gedaan en je moet zéker om 8u ’s morgens beginnen kijken wil je ze allemaal op één dag zien! ;D

 2. Links bekijken doe ik wel eens als ik me verveel, niet perse die van jou, maar bijv. bij een spam jezelf artikel op cherryfizz ofzo en dan ga ik alle blogs bezoeken.
  En inderdaad dingen bekijken op uitzending gemist. Mijn tip is natuurlijk In therapie, maar er staan ook veel films op, gewoon zoeken op films… er zitten best leuke bij.

 3. Goeie tips! Uitzendinggemist bekijken en nieuwe blogs ontdekken doe ik ook altijd als ik me verveel.

 4. Wauw, slimme ideetjes. Al kan ik de meeste op het moment niet doen, maar ik ga er enkelen uitproberen wanneer ik weer thuis ben. Ben nu namelijk bij mijn vriendin; maar die heeft geen Harry Potter films.

 5. Als ik me verveel heb ik vaak dat ik geen zin heb om te lezen of om iets te kijken. En op die momenten zijn er ook geen nieuwe blogjes om te lezen vaak. Ohja, ik sta niet bij je links! Maar dat mag je zelf weten of je mij erbij zet of niet.

 6. nog meer zinloze programma’s: my big fat gypsy wedding en extreme couponing

 7. Uitzendinggemist tip: Glee!!! :D het hele seizoen, ben je wel even zoet ^^

 8. Wat een leuke tips!
  Op http://www.cucirca.com kun je heel veel (amerikaanse) series kijken, zoals o.a. gossip girl, glee en the big bang theory. Ook goed tegen verveling!
  Waark an ik trouwens jouw links bekijken, want ik zie ze nergens?

 9. Ik heb deze vakantie ook voor het eerst geen last gehad van verveling. Misschien omdat ik zelf actief aan het bloggen ben, en blogs aan het lezen ben. Je ne sais pas. Dankjewel trouwens voor de gratis promotie =D

 10. Nog een tip voor Uitzending Gemist: Kijken in de ziel! Strafpleiters heb ik al helemaal gezien, Politici is nu bezig en Psychiaters ben ik nog aan het terugkijken. Eén van mijn favoriete programma’s!

 11. Mag ik bij je linkjes staan? Dan mag je ook bij mijn linkjes staan ;) Ik ben net door de 4 seizoenen Greek heen geraasd, en dat kan ik je zeker aanraden. Dat was echt een geweldige serie. Verder kijk ik Pretty Little Liars, Glee, The vampire diaries. En dat was het geloof ik wel, afgezien van alle programma’s die ik gewoon op de Nederlandse tv volg..

 12. Haha dat van die kledingkast aantrekken is een leuk idee =)
  En als je mijn blog niet stom vind, mag ik dan ook bij je links?? =) Hahaha =)

 13. Héé, wat een leuke tips!
  Misschien ga ik ze wel eens uitproberen haha!

 14. Hahaha geweldige tips :-D Ik word supervrolijk van originele tips!

 15. Ik ga altijd allerlei plaatjes zoeken om mijn school boeken later me op te fleuren :)
  Of ik ga al deze flauwe maar toch ook schattige stripjes lezen:
  http://www.kawaiinot.com/

 16. Leuke tips!
  Die van Harry Potter ga ik ook een keertje doen als het laatste deel op dvd is! Verder heb ik mezelf eigenlijk ook niet echt verveeld deze vakantie! Wat eigenlijk wel een wonder is hihi. Maar komt denk ik ook deels door dat ik vaak 3 dagen in de week werkte…

 17. Trek je hele kledingkast aan. Ja, niet tegelijkertijd natuurlijk. Hahaha, geniaal. Ik geloof dat een blog het beste middel tegen verveling is dat er bestaat ;)

 18. De Harry Potter marathon moet ik ook nog doen! Al heb ik het laatste deel net gezien dus is dat eigenlijk de verkeerde volgorde.

 19. Wat een leuke tips! Ik ga ook vaak foto’s kijken, foto’s inplakken die nog niet ingeplakt zijn, oude tijdschriften doorbladeren, je eigen dorp/stad ‘herontdekken’ (DE toeristische plaatsen bezoeken om te kijken wat daar nou ook al weer zo leuk aan was) en ijsjes eten met vriendinnen.

 20. Ahja, ik ben ook vaak bezig dan met foto’s :-) ‘k heb laatst uit verveling eens heel mijn harde schijf onder handen genomen: foto’s geordend, de mislukte er eindelijk eens van gooien en zo…
  Die HP-marathon lijkt me ook wel tof! Mijn vriend heeft me dat laatst voorgesteld =D en mijn zus en ik hebben een Disney-marathon gepland :p

 21. Leuke tips! Van een HP-marathon kun je ook een Disneymarathon maken, ook erg leuk :D
  De kledingkasttip vind ik ook een hele goede, moet ik binnenkort maar eens gaan doen. Het staat al veel langer op de planning om dat ding uit te mesten en anders in te richten.

 22. Ik hou niet van het lezen van boeken, al helemaal niet van harry Potter, ik ben een jongen dus niet zo geinteresseert in kleren, programma’s heb ik al bijna allemaal gezien en jou links ook. Nog meer tips, Laura?
  Oh nee, want ik verveel me niet! =)

 23. Als je zegt: “Trek heel je kledingkast aan.” ben ik dan de enige die het zich voorstelt dat ik al mijn kleren tegelijk aan heb? ;)

 24. hoeven julliie niet te werken? help iemand met oversteken, lap wat ramen of haal het onktuid uit de tuin. doe een grote schoonmaak, want het is al zomer hoor! Bladeren hoef je nog niet te rapen. wellicht wordt de herfst wel zo warm en droog, kunnen we dan een ijsje gaan eten. hopelijk zijn de iataliaanse ijssalons nog open….en staan de stoelen nog buiten.

  Verveling ken ik eigenlijk niet. Zorg dat ik wel wat te lezen heb, of te schrijven. Of bij droog weer pak ik de fiets.

 25. Ik vind ze leuk! Thanx :)

 26. HP marathon! Mag ik mee doen, klinkt heel leuk namelijk, haha.

 27. Haha HP marathon staat al op de to-do list van mijn vriendin en mij :)

 28. leuke tips… helaas zou voor nu wel ff willen dat me vervelende heb drukker dan me lief is :$

 29. Hola, waar is de Lord of the Rings-marathon? Da’s mijn plan!
  Bloggen en blogs lezen is echt het beste medicijn tegen verveling. Daardoor heb ik me deze vakantie nog geen moment verveeld (en pijnig ik mijn rug door teveel tijd door te brengen achter de computer maar dat is helemaal niet belangrijk joh).

 30. Leuke tips, ik ga meestal bloglovin helemaal af en zoek nieuwe site’s op als ik mij verveel.

 31. Leuke tips! Als ik me verveel ga ik dat zeker weten doen!

 32. Ik ben ook een HP-marathon aan het houden. Ik doe zowel de boeken als de films. Je kan dat trouwens ook doen met Twilight ;-)
  Andere verveeltips: desserten maken, met heel veel chocolade!
  En als ik niet bij stomme blogs hoor, dan solliciteer ik ook graag voor een plekje bij de je links ;-)

 33. Ik! Ik! Ik wil nog wel bij je links ;).
  En leuke tips trouwens

Leave a Reply