Manuscripta & de Dag van het Personage

Binnenkort zijn er twee leuke dingen georganiseerd voor mensen die van schrijven houden, namelijk Manuscripta en de Dag van het Personage.

Manuscripta

Drie en vier september is de opening van het boekenseizoen in de vorm van Manuscripta.  Er zijn interviews, workshops, schrijvers en nog veel meer. Het is in de Westergasfabriek in Amsterdam. Ik ben er nog nooit geweest, maar vier september ga ik voor het eerst!  Ik ben erg benieuwd :) Als jij ook op zondag gaat, meld het dan even, misschien zien we elkaar dan :D

De Dag van het Personage

Dit vindt plaats op elf september. Het is onder andere georganiseerd door SchrijvenOnline. Het is, geloof ik, wat minder massaal dan Manuscripta, maar daardoor niet minder leuk! Er zijn lezingen, workshops en nog meer. Kijk hier voor het programma. Ook hier ga ik naar toe :)

Ik vind het leuk dat dit soort dingen georganiseerd worden. Eerlijk gezegd ben ik nog nooit naar zoiets geweest, dus ik ben erg benieuwd hoe het is.

Ga jij naar één van deze twee activiteiten?

27 gedachtes over “Manuscripta & de Dag van het Personage”

 1. Ik ben een paar jaar geleden wel eens naar de Westergasfabriek geweest voor een vergelijkbaar evenement. Was best tof! Alleen die workshops waren niet aan mij besteed, maar ik denk dat je daar uiteindelijk ook niet voor gaat. Ik vond de interviews en het ontmoeten van andere schrijvers veel leuker!

 2. Ik zou graag een cursus volgen
  Maar ik weet niet
  Of mij iets te leren valt
  Ik bepaal mijn schrijfstijl
  Toch liever zelf
  In plaats te schrijven
  Wat anderen lezen willen
  Mode enn kleurloze eenheid
  Steek mijn kop
  Liever boven het maaiveld uit
  Neem de kritieken voor lief
  Schaaf wat bij en houdt me
  Aan de spelling van de toekomst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.