Juno

Bron

Je bent verliefd. En verliefde mensen doen wat de bloemetjes en bijtjes ook doen. Zo ook Juno en haar vriend Paulie. En dan komt ze erachter dat ze zwanger is.

Juno is geen dertienineendozijnfilm. Hoewel je misschien verwacht dat het heel serieus is, zitten er veel grappige dingen in. De intro bijvoorbeeld vind ik heel leuk en ik wil ook een telefoon in de vorm van een hamburger! Maar het zet je ook aan het denken: wat zou ik doen als ik zwanger zou zijn?

Dus hup, pak die Jennifer Aniston-romkom niet uit de kast, maar ga deze film kijken!

Wel kijken: Origineel, grappig, leuke cast (helaas wel zonder knappe jongen, maar goed, dat leidt ook alleen maar af), leuke muziek.
Niet kijken: Als je allergisch bent voor zwangere vrouwen.

Leukste quote:

Juno: ‘I think I’m in love with you.’
Paulie: ‘You mean as friends?’
Juno: ‘No… I mean for real. ‘Cause you’re like, the coolest person I’ve ever met, and you don’t even have to try, you know…’
Paulie: ‘I try really hard, actually.’

35 gedachtes over “Juno”

  1. Ik vond hem zoooooo saai he! De hele wereld was lyrisch een paar jaar terug en het enige dat ik kon bedenken was “Is hier iedereen nou zo wild van? I don’t get it!”
    En ik snap het nog steeds niet.Maar goed. zal wel aan mij liggen :)

    Oh, and voor de duidelijkheid; ik snap dus niet dat iedereen deze film zo geweldig waanzinnig idioot tof vind. De inhoud van de film snap ik wel he ;)

  2. Ik vond hem tegenvallen, maar dat kwam omdat iedereen er zo over hypete. Dat had ik ook met de eerste step up film. Iedereen vond hem geweldig en ik dacht alleen maar “Oké, wel leuk maar van waar al dat gedoe?”

  3. Ik dacht even: ‘waarom gaat ze nou schrijven over een romeinse godin?’ Maar het was dus een film. Klinkt als een goede film, misschien maar een keer kijken. “Niet kijken: Als je allergisch bent voor zwangere vrouwen” Haha ;)

  4. Ik heb die film wel eens een keer voor de helft gezien toen die op tv was toen ik op vakantie was in kreta xD! Zag der toen leuk uit! Maar heb hem nooit helemaal gezien helaas..

  5. Juno is briljant. Ik heb de film al meerdere malen gezien en ik kan er gewoon niet genoeg van krijgen! Ellen Page is sowieso een van mijn favoriete actrices ;)

  6. Deze film hebben wij met Duits gekeken vorig jaar (In het Duits dus). Maar ik vond het een erg mooie film. Ook wel grappig soms en ook wel wat jij zegt dat je erover gaat denken hoe jij dat ozu aanpakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.