Laura’s brieven: Ariane en Renze

Aangezien het veel tijd kost om de brieven aan bedrijven te schrijven en het nog meer tijd kost om te wachten op antwoord heb ik in de tussentijd een nieuw project.
Ik heb twaalf mensen, bloggers, mensen die ik ken, mensen die ik niet ken, een brief geschreven en zij schreven me terug. Hieronder twee daarvan :)

Ariane

Klik op het plaatje om het groter te maken.

Ariane is een achttienjarig meisje (ze is in de tussentijd jarig geweest)  met een blog. Ook aan haar heb ik een kaartje gestuurd in plaats van een brief wegens de plotselinge verdwijning van mijn briefpapier (de kaboutertjes?). Waar ik vooral benieuwd naar was, was het verhaal achter de naam ‘kiss from a mango’. Ik leefde namelijk in de veronderstelling dat mango’s helemaal niet kunnen zoenen, maar is het dan toch mogelijk? Let’s find out.

Ik vind het wel grappig dat Ariane nooit mango’s heeft gegeten :P En inderdaad, het is een originele naam! Ook leuk dat ze gratis schoenen heeft gekregen. Wanneer komt er een prinsesje met de naam Laura? ;) (Ik bedoel, dan zijn er zoveel Laura’s in de wereld, maar is er niet één een prinses. Frappant.)

Renze

Renze volg ik al een tijdje. Je had het misschien al kunnen ontdekken uit mijn brief, maar inderdaad: hij heeft een blog. Wat ik opvallend vond aan Renze’s blog is dat het geen anonieme blog is (zijn url is immers zijn naam), maar dat er géén foto van hemzelf op stond.

Goed dat je een blog bent begonnen, Renze! Overigens is er niks mis mee om je eigen naam als url te gebruiken, dus waarom die niet gewoon houden? En eindelijk staat er een foto van Renze op zijn blog, jeej! Ik vind het altijd leuk om het gezicht achter een blog te zien :)
En wat betreft de stickers: leuk :) (volgens mij is Renze de enige die stickers gebruikt heeft)

34 Comments to “Laura’s brieven: Ariane en Renze”

  1. Hihi dat kaartje helemaal daar boven heb ik ook!

  2. En zo nieuwsgierig als ik ben heb ik er gelijk even een kijkje genomen!

  3. Het blijft leuk die brieven, ze zijn toch elke keer weer anders.

  4. Ik vind het alleen stom dat ik geen ‘blognaam’ heb, dus ik zou het alleen daarvoor doen. Mijn eigen naam blijft er dan gewoon opstaan!

  5. Echt leuk die brieven! En ik heb er weer twee blogs bij om te lezen :D

  6. Blijft leuk om deze brievenserie te lezen! Grappig om te zien wat men toch nog allemaal kan schrijven/kwijt wil aan toch onbekenden, zeg maar. En dat het voor andere onbekenden dan ook weer leuk is om te lezen ;)

  7. Ha, ik heb zondag voor het eerst een mango gegeten – het is aan te raden hoor Ariane! ;)
    Renze zat trouwens bij mij op de middelbare school, in hetzelfde jaar. :P

  8. Dat kaartje is echt schattig. Lekker meisjesachtig. :P

  9. Leuk weer! En zo ontdek ik ook nog eens nieuwe blogs..

  10. Gezellig. Brievens schrijven heb ik al in geen tijden gedaan. Ik doe alles digitaal.

  11. Leuk zo zeg, die brieven!

  12. Haha die stickers, superleuk! En ik vind dat Ariane een heel mooi handschrift heeft :)

  13. Wat een leuke brieven weer dit keer. Ik lees ze elke keer met plezier. :)

  14. Ik altijd maar denken dat Renze een “zij” was. Vandaar dat de “hij” persoon in zijn verhalen vaak op hemzelf geïnspireerd zijn. God, wat voel ik me dom nu… xD

  15. Het is zo leuk de verhalen te lezen en daarbij vind ik het zo origineel om op deze manier contact te zoeken met medebloggers. Ik denk dat ik dit 1 van je leukste dingen op je blog vind!

  16. Wat leuk om te lezen!

  17. Haha, die kattenstickers ook :)

  18. Mango is zooooo lekker!

  19. Hoi Laura,
    wat een leuke brieven! Vooral het kaartje met de ree is schattig :)
    Ik ben heel benieuwd hoe je op het idee van brieven schrijven bent gekomen, dus ik ga even rondneuzen hier of ik dat kan vinden.
    Bedankt ook voor je reactie op mijn site :)

    Ik ga je volgen!

    • Ik weet niet of je het gevonden hebt, maar ik ging eerst brieven aan bedrijven schrijven. Nu komt daar weer een tweede ronde van, maar in de tussentijd besloot ik brieven naar bezoekers te schrijven. Vandaar :)

  20. Erg leuk om zulke brieven te krijgen maar ook om ze te sturen :)
    originele ideetjes heb je toch steeds!!

  21. Echt zo leuk om te lezen dit! (en omg ik kan echt niet zonder mango’s :P )

  22. Haha leuk :) Ik ben ook altijd benieuwd naar het gezicht achter een blog! Eerlijk gezegd kom ik dan ook sneller terug, dan wanneer ik niet weet wie erachter zit.

  23. Leuke brieven weer. Jij weet altijd wel vragen te bedenken om te stellen. Ik ga zo even kijken op hun blogs.

  24. Maar je had naar mij moeten sturen, dan kreeg je een brief uit het buitenland ;-)

Leave a Reply