Wie jarig is, trakteert!

Ik plaats mijn blogjes altijd om 23:45 (ik weet eigenlijk ook niet meer waarom). Dus eigenlijk bestaat mijn blog nog geen jaar, tenminste, voor de mensen die dit binnen een kwartier na plaatsen lezen. Voor de mensen die niet zo laat opblijven: JEEEEEEJ, MIJN BLOG BESTAAT EEN JAAR!

Morgen zal ik een supersentimenteel verhaal ophangen over dat jaar, maar eerst is het tijd voor traktaties. Net zoals vroeger. Alleen krijgen jullie geen chips of rozijntjes. Ook geen nagellakjes in vreemde kleuren die één euro vijftig kosten. En niet iedereen krijgt iets (sorry…). Goed, op naar de cadeautjes:


Bron: leukpostpapier.nl 

1. Briefpapier van leukpostpapier.nl
Tijdens de tweede ronde van Laura’s brieven waarbij ik naar bloggers, bekenden en onbekenden schreef, maakte ik gebruik van het briefpapier van leukpostpapier.nl Nu mag ik één pakketje daarvan verloten! Het is een schande dat zo weinig mensen brieven schrijven, dus hopelijk gaan jullie het nu wel doen!


Bron: www.meneersimmering-webshop.nl

2. Notitieboekje van meneersimmering.nl
Als tweede heb ik  notitieboekje bij de webshop van meneer Simmering gekocht. Naast notitieboekjes kun je hier ook ansichtkaarten en andere leuke dingen kopen. Dus mocht je zelf wat leuks zien: tot 12 april krijg je met de kortingscode LAURA (want zo heet ik, dus dat is wel logisch) 20% korting krijgen bij een bestelling vanaf 20 euro.


Bron: groupon.nl

3. Een Groupon-cadeaubon van vijftien euro.
Ook mag ik een voucher van vijftien euro verloten die je kan uitgeven op Groupon.nl, bij welke actie je maar wil!


Bron: korteverhalenschrijven.nl

4. Het boek ‘Korte verhalen schrijven’ van Ton Rozeman.
Ton Rozeman kennen jullie al van het interview dat ik met hem deed. En nu mag ik zijn boek weggeven! Ik heb het zelf ook gelezen en ik vond het erg handig, moet ik zeggen :)

Je zou me natuurlijk kunnen volgen op BlogLovin’, Twitter, Facebook en dergelijke. Je zou een tweet kunnen plaatsen met ‘Ik doe mee aan de fantastische winactie van Lauradenkt.nl!!!’. Of jullie zouden me allemaal fanmail kunnen sturen. Maar weet je? Het maakt geen drol uit voor je winkans. Ik doe dit niet, omdat ik meer bezoekers wil, maar omdat ik de lezers die ik heb wil bedanken.

Het enige wat je moet doen, is een reactie achterlaten met wat je wil winnen (je mag ook alle vier de dingen zeggen he, ik beloof dat ik je niet gretig zal vinden!). En iedereen mag meedoen: familie, vrienden, vage bekenden, mensen die ik niet aardig vind (ik ben in een goede bui) en natuurlijk de onbekenden.

De winactie sluit op 31 maart om 12:00 uur. Via een randomgenerator (geweldig woord) zal ik dan de winnaars ubepalen en die krijgen een mailtje. Zorg dus dat je een bestaand e-mailadres opgeeft! (maakt niet uit als dat betekent dat je e-mailadres br33zuHrgiiRl-12@hotmail.com is, zelfs dan maak je nog kans).

Dus doe mee en vergeet me niet te feliciteren! (grapje, ook dan maak je nog kans, ja ja, ik ben écht in een aardige bui!)

88 gedachtes over “Wie jarig is, trakteert!”

 1. Is een gedicht
  of column,
  een statement
  of opmerking
  niet een kort
  of zeer kort verhaal
  Ik kan er vast
  van leren
  Proficiat Laura
  Mijn blog (deze) bestaat
  nog niet zo lang
  De oude reeds jaren

 2. Gefeliciteerd! Mazal tov!! (da’s gefeliciteerd in ’t Hebreeuws, of ja, eigenlijk betekent het ‘goed geluk’, maar ze zeggen het ook bij verjaardagen enzo). Ik doe wel mee, leuk! Het maakt mij niet uit wat ik win, want het zijn allemaal wel toffe cadeaus! Alleen die van Groupon hoeft niet zo nodig van mij.

  Op naar 2 jaar!!

 3. Hoe leuk! Een jaar al weer :)
  Ik vind het tijdstip 23.45 zo mooi. Het heeft iets magisch ofzo ;)

  Mij maakt het niet uit, maar ik denk dat het briefpapier te mooi is voor mij niet zo mooie handschrift ;)
  Ik ding graag mee {maar win nooit iets ;)}

 4. Gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan. Ik wil wel mee doen voor het postpapier en het boek.
  Ik waag gewoon een gokje, want eigenlijk win ik nooit iets.

 5. LANG ZAL ZE LEVEN HOERAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! (Ja, dat was de verkorte versie. Want als ik het volledige liedje zou uitschrijven zou je het toch skippen ;))

  Ik vind het wel super lief dat je trakteert. Vooral dat je echte cadeautjes trakteert en niet de chipszakjes van Crockie of manderijntjes omdat deze gezond zijn. Jij bent een fijne jarige ;)

  Ik zou best wel kans willen maken op het boek. Maar zo te zien zijn daar heel veel fans van. Maar toch, wie niet waagt, die niet wint en dus ga ik voor het boek :)

 6. Van Harte Laura!!! Op naar het volgende jaar!!! De Groupon lijkt me een leuke traktatie..

  Fijn weekend en tot ziens!

  Wijnand Schoo

 7. Gefeliciteerd! Je houd het al een jaar vol, respect hoor! Ik doe natuurlijk ook mee, en het maakt me niet zo veel uit waar ik kans op maak, want ik vind alle prijzen super! :)

 8. Van harte gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan!! Hopelijk mag ik dat over een paar maanden ook zeggen haha.

  Ik doe graag mee met je actie, en het maakt mij niet uit waar ik kans op maak. Ik vind al je prijzen erg leuk!!

 9. gefeliciteerd! leuk bedacht met cadeautjes. het doet mij denken aan de basisschool waar je met je grote kaart bij elke leraar langs ging :). nu op naar het volgende jaar!

 10. Gefeliciteerd! En wat heb je een leuke prijzen weten te regelen. Dat is ook best een applausje waard! Oh, en ik wil dus wel één van die prijzen winnen. Eigenlijk vind ik ze allemaal leuk, maar ik weet nu al dat ik met die groupon-prijs niets ga doen, dus het heeft niet veel zin als die mij bij terecht zou komen ;).

 11. Gefeliciteerd met je blog :D Een jaar lang dagelijks posten, wow! Oh en als je perse iets aan mij kwijt wil, het boek en het notitieboekje zijn wel dingen die ik dan leuk kan gebruiken. Maar op zich vind ik een dagelijks blogje al een hele mooie traktatie!! Ik vind het trouwens ook wel tof van je dat je zegt dat je je huidige lezers wilt bedanken en niet een ‘waslijst’ met like/promoot me hier eisen hebt :)

 12. Hieperdepiep Hoera!!!
  Gefeliciteerd Laura, een mooie prestatie (een 365-dagen-project eigenlijk).
  Wat een mooie cadeau’s geef je weg! Ik ga voor het boek van Ton Rozeman (was al van plan om het een keer aan te schaffen).

 13. Gefeliciteerd Laura! Leuk dat je je vaste lezers op deze manier wilt “trakteren”, daar help ik natuurlijk graag aan mee! Michelle van LeukPostpapier.nl

 14. Gefeliciteerd met 365 blogs in een jaar tijd. Elke dag een blog, wow. Heel knap. (ik baal een beetje dat het 21 maart niet is gelukt een blog te schrijven valt dat op?). Je staat op mijn blogrol, en je bent over het algemeen het eerste blog wat ik smorgens voordat ik naar mijn werk ga lees. Een leuke wakker worder is dat, dus … blijf a.u.b. nog lang schrijven.

  Ik ben dol op traktaties, zeker wanneer er geen calorieën in zitten; ik ben dol op papier en ik ben helemaal gek van notitieboekjes… ;-p (en ik heb geen aspiraties om korte of langer verhalen schrijfster te worden)… dus… Ik zou graag in categorie 2 mee willen draaien.

 15. Super super gefeliciteerd. Mij lijkt dat bok wel handig en interessant. Dus daar ga ik voor. Briefpapier heb ik nog wel liggen en ik schrijf niet genoeg brieven, dus dan zou het nog 20 jaar bijven liggen.

 16. ’n Dikke proficiat gewenst! En nog veel blogplezier in de toekomst hé :-)
  Heel leuk zeg die winactie! (en vooral dat je slechts hoeft te reageren, want ik ben niet zo goed in lofgedichtjes schrijven e.d. ;-) )
  Ik ben geïnteresseerd in het notitieboekje en het boek over korte verhalen schrijven.

 17. Gefeliciteeerd! Vooral door blijven gaan met schrijven, je maakt me altijd aan het lachen! (en ik hoop nu niet dat ik je op deze manier motiveer om te denken ‘Nee, dat wil ik niet’ ;))

  Ik doe mee voor dat prachtige notitieboekje (nr2) en het boek (nr4)

 18. Gefeliciteeeeeeerd! Profiiiiciaaaat! Nog vele jaren, smak smak smak. (dat zijn de gewenste 3 kussen op je blogwangen) Mocht die generator nou mij kiezen, dan ga ik voor het briefpapier!

 19. Gefeliciteerd!!! :D

  En ik wil wel graag meedoen natuurlijk, want winnen is leuk :$ ik wil meeloten voor het notitieboekje en het boek korte verhalen schrijven! :D vet leuk :D

 20. Van harte gefeliciteerd!!! Ik zou heel graag mee willen doen met de winactie! Alleen dan wel nummer 1 t/m 3, want het boekje van Ton Rozeman heb ik op Manuscripta al gekocht (en laten signeren! haha)

 21. Gefeliciteerd met de verjaardag van je blog. Ik doe niet mee aan de winactie want het boek heb ik al, notitieboekjes genoeg, het briefpapier lijkt mij wel erg leuk, maar van mij mag iemand anders winnen. Ik wilde je feliciteren, hoop dat je nog lekker lang leuke stukjes blijft delen :D

 22. Woeh, wat ontzettend leuk! Een jaar lang elke dag een blog is mij nog nooit gelukt, ik vond het al heel wat toen ik (zo’n zes jaar geleden) eens een hele maand lang elke dag een bericht schreef, haha. En sinds ik je blog ken, lees ik ook elke dag je berichtjes, ik vind dat je superleuk schrijft.

  Anyway, ik wil wel meedoen met je winactie. Ik doe met alles mee behalve die groupon-bon. Het lijkt me allemaal heel erg leuk!

 23. Wat leuk die win-actie en wat een leuke cadeautjes :D Gefeliciteerd met het een-jarig bestaan van je blog!! En ik vind dat je je blog super goed hebt opgebebouwd en ik ben heel trots dat je 365 dagen trouw elke dag een blogje hebt gepost!

  Veel succes met het tweede jaar bloggen, ik kijk er naar uit! :D Al ga ik het wel missen om niet meer elke ochtend bij het ontbijt even dagelijkse portie laura te lezen :P

  ps. en ik wil graag meedoen met de win-actie!

 24. Superleuk, gefeliciteerd! Enne, ik zou wel graag het boek Korte verhalen schrijven willen winnen! Op naar de twee jaar, je blog is echt heel leuk om te lezen!

 25. Gefeliciteerd met het 1jarig bestaan van je blog! En wat leuk dat je dingen weg geeft ^-^! Ik zou heel graag het briefpapier van leukpostpapier.nl of het notitieboekje van meneersimmering.nl willen winnen ;)!

  Ik hoop dat je nog lang zult bloggen en dat je er maar veel plezier in mag hebben ^-^!

  Xoxo, leoniae

 26. Hieperdepiep voor Laura! :D
  Vind ’t maar knap hoor, elke dag bloggen en dan nog over leuke onderwerpen ook nog.
  Ga zo doooooooor! (:

  Ik vind randomgenerators lief. Zo, ik hoop dat ik je randomgenerator goed gestemd heb om mij uit te kiezen (kies mij, kies mij!)
  En ik ben niet kieskeurig, je mag me ook een potlood sturen (:

 27. Gefeliciteerd Laura! :) Een jaar elke dag bloggen is wel een felicitatie waard, dát doe ik je niet na.

  Als ik mee zou doen, zou ik voor nummer 1 of 2 gaan!
  (normaal ook voor het boek, maar die heb ik al :D)

 28. Gefeliciteerd! En dat je nog vele jaartjes ouder mag worden ;)
  En natuurlijk wil ik ook meedoen! Ik zou graag het notitieboekje winnen, ook al is mijn notiteboekjes verzameling eigenlijk al wat te groot.

 29. O, super leuk Laura! Gefeliciteerd met je jubileum :D
  En ik hoop ingeloot te worden voor het notitieblokje of het boek ‘Korte verhalen schrijven’.

 30. Wat leuk zeg, zo’n winactie ter ere van je éénjarig-bestaan! Gefeliciteerd! Ik doe niet mee aan de winactie, hoewel ik je cadeautjes allemaal superleuk vind: ik weet dat ik het niet echt ga gebruiken, dus gun ik het een ander!

 31. Vandaar dat ik altijd een blog van jou zie als ’s ochtends mn iPod check (weer een mysterie de wereld uit geholpen).
  En van harte gefeliciteerd! Sinds ik je volg lees ik iedere dag met veel plezier je blogs! Pas op de fiets ging ik stiekem ook een duckface doen, hopen dat niemand me gezien heeft:$.
  Dat boekje van korte verhalen schrijven lijkt me echt heel tof! Ik schrijf zelf ook en waarschijnlijk is mijn ’techniek’ niet superbest, zo’n boekje zou wel van pas komen. Dus wie weet dat ik die random methode kan omkopen:)

 32. Heeeel gefeliciteerd blog-van-Laura,

  blog-van-Laura, vertel eens, ben jij al weleens geïnterviewd door Laura?
  Ik weet bijna wel zeker dat jij niet humeurig zal zijn, want eigenlijk zijn de posts van Laura alleen maar een feestje om telkens te lezen (:

  Laura, keep up the good work! (:

  GEFELICITEERD! :D

 33. Gefeliciteerd!! Wat leuk dat je al een jaar blogt :) Ik vind je blog al een cadeautje op zich zelf hoor :)

  Keep on blogging want ik volg je met veel plezier!

 34. Gefeliciteerd! En wat een leuke winactie! Ik ga even heel hebberig doen en zeggen dat ik 2 t/m 4 allemaal wel wil winnen :-)
  Ben benieuwd naar je mooie sentimentele verhaal over je 1-jarige bestaan, ik zit er klaar voor om 23.45!

 35. Gefeliciteerd Laura :) Hoop dat er nog vele jaren volgen waarin ik je blogs kan lezen, ik geniet er van namelijk :D

  Moet zeggen dat het boekje over korte verhalen schrijven wel echt mijn interesse heeft :D Denk dat ik er idd nog heel erg veel van kan leren, beknopter schrijven bijvoorbeeld hahaha

 36. Gefelicitaart! (<-gewoon, omdat het leuk klinkt)
  Ik lees je blogjes altijd met plezier, dus hopelijk komen er nog een paar jaartjes bij! ;)

 37. Gefeliciteerd Laura! :D Je hebt aardig wat bereikt voor een jaar – ga zo door!

  Oh en, als ik wat kan winnen doen ik zeker mee. Ik wil graag kan maken op het boek over schrijven en op die voucher van groupon!

 38. Gefeliciteerd! Was niet moeilijk vol te houden, toch? Ik blog alweer bijna 6 jaar :D Ik zou graag meedoen voor het notitieboekje… leuk dat je dit doet (en nu ik toch complimentjes geef: je brieven vind ik leuk! komen er nog meer?)

  1. Zo, dat is lang zeg! Ja, er komen nog meer brieven. Ik heb dinsdag weer brieven aan bedrijven geschreven en al twee teruggekregen, dus die komen binnenkort op mijn blog :)

 39. Gefeliciteerd met je eenjarig jubileum! Ik heb al drie keer hier iets getypt en het weer weggehaald, want ik ben superslecht in kiezen dus ga ik net als Annemijn gewoon maar meedingen voor 1 t/m 4!

 40. Gefeliciteerd Laura!!, ik wil niets winnen, hoop dat je nog heel lang doorgaat, en hoe leuk zou het niet zijn wanneer er in de (verre, maar hopelijk niet al te verre) toekomst een winactie door iemand anders wordt gedaan, en we een boek van Laura kunnen winnen!

 41. yaaaaaaaaaaaaaaay happy belated birthday!!! op vele creative uitbarstingen (of is het uitspattingen). en ik ga voor keuze 5: heel veel blogjes komend jaar

 42. Wat een leuk idee! Gefeliciteerd met het 1-jarig jubileum van je blog :D Ben benieuwd naar het boekje van keuze 5, dus daar zou ik voor gaan!

 43. Heey Laura!
  Nogmaals, want ik heb je al op twitter gefeliciteerd, GEFELICITEERD met je leuke blog!
  Ik volg je nog niet zo lang maar blijf je blog wel nóg heel lang volgen!
  Echt zo leuk!
  Ik vind vooral het postpapier en het notitieboekje leuk, maar voor de winactie kies ik 1 ding: het postpapier!
  Oh , I love writing letters <3 (:
  Nog veel plezier met nog heel lang bloggen!
  :) Groetjes, Pascalle
  (die van fotogelukjes, weetjewel :P )

 44. Gefeliciteerd Laura! Je blog is na een jaar nog steeds super dus ik hoop dat er nog vele jaren mogen volgen vol schrijfplezier voor jou en leesplezier voor ons! Graag zou ik het notitieboekje winnen!

 45. Jaloers op je blog! Echt supergoed en boeiend steeds. Heel veel plezier en geluk nog in de volgende jaartjes die allicht komen ;). Ik zou het leuk vinden om iets te winnen, wat maakt me niet uit!

 46. Een beetje laat misschien, maar alsnog van harte gefeliciteerd met je blog die inmiddels 1 jaar en 3 dagen oud is!
  Ik zou graag het notitieboekje winnen, want wat mij betreft kun je nooit genoeg opschrijfboekjes hebben.

 47. Eigenlijk wilde ik niet meedoen, in de veronderstelling dat ik ’toch niet zal winnen’. Maar misschien heb ik wel een goede karma. En win ik niet, dan moet ik daar maar eens aan gaan werken. Oude vrouwtjes helpen oversteken, meer reclame maken voor je blog, wat vaker koken voor mijn huisgenoot, etc.

  Goed, ook al ben ik niet echt in de positie om eisen te stellen, het boek “Korte Verhalen Schrijven” spreekt mij erg aan. Dus als ik iets mag winnen, doe mij dan maar het boekje.

  Tot zover,

  Liefs,

  Kusjes,

  Knuffels,

  En pootjes van de Lucky Kats,

  Arantxa

 48. Gefeliciteerd Laura met inmiddels al weer wat meer als een jaar bloggen.
  Ik doe graag mee voor 2 en 4. =D En ik hoop dat je ook het komende jaar weer veeeeeeel leuke blogjes gaat schrijven ;)

 49. Waaaah… zo megaveel reacties :P Gefeliciteerd met je jubel-leum :D (Ik weet het, dit is geen nederlands, maar wel een leuke verbastering :P)

  Ik wil wel meedoen voor dat boek, het briefpapier, het notitieboekje of de grouponbon.. Oh, das alles zeker? Nou ja, je zou me niet gretig vinden, dus dat scheelt ;)

  Op naar een tweede succesvol blogjaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.