Mei: Daag jezelf uit

Elke maand plaats ik vijf uitdagingen om het leven mooier, spannender en gekker te maken. Aan jou de keuze om ze uit te voeren of niet.

1. Schrijf leuke/mooie/grappige teksten op de wcdeuren van je school of werk.
2. Loop rond met de collectebus van een goed doel waar jij achter staat. Het kost je misschien één of twee avonden en dan heb je toch iets goeds gedaan :)
3. Ga een keer verkleed op straat lopen (Halloween en Carnaval tellen niet mee). Gewoon. Omdat het kan.
4. Koop bloembollen en geef ze aan iemand die je lief hebt als wanneer de bloemen uitkomen.
5. Reageer en vertel me wat voor leuks je deze maand allemaal gaat doen! :)

Enjoy!

44 gedachtes over “Mei: Daag jezelf uit”

  1. Prudence kun je afkorten tot Prue! (van Charmed, weet niet of iemand dat ooit gezien heeft. Het was ook maar mijn all-time favourite programma ofzo)

 1. Druk me maar met de neus op de feiten. Geen school, geen werk. Boehoe. ;)

  Deze maand. Voor leuks. We gaan naar Artis volgende week. Vriend is een week vrij om een spelletje te spelen en ik heb een metamorfosedag bij de kapper.

 2. ah! ik ben fan van het bloembollen idee :)
  als mijn frans straks beter is ga ik hier misschien wel quotes op deuren (of aan bankjes of bomen?) verspreiden. dat zou fijn zijn.

  en leuke dingen die ik ga doen: frans praten, de stad waar ik deze maand woon – Annecy – ontdekken, hopelijk veel leuke mensen ontmoeten & herinneringen voor ’t leven kweken.

 3. Ik heb gisteren met een oranje krans om mijn hals rondgehuppeld en ik ga achter een Amnesty International stand staan op het Bevrijdingsfestival. En misschien ga ik wel iets leuks schrijven op de deuren van openbare toiletten ;-)

 4. Nummer 1 is leuk, maar niet voor de schoonmaker die de tekst er weer af moet boenen. Dus misschien dat ik het met een post-it ga doen.

  1. De schoonmaker hoeft het er helemaal niet af te boenen, is veel leuker als het blijft staan! (of zijn baas het daar mee eens is, is een tweede…)

 5. Die eerste leuk! Ik ga deze maand naar ‘mijn bandje’ op 5 mei, morgen mijn voorvaderen achterna, heb nog een groot 25-jaar getrouwd feest van familie van Lief en eind van de maand naar Pinkpop. DRUK! Genoeg plekken om iets achter te laten op deuren van WC’s haha…

 6. Ik heb nog niet veel plannen voor deze maand. De tandarts telt vast niet mee… maar er komt wel weer een Postcrossing Meeting aan en daar heb ik zin in! Verder komen de plannen vanzelf wel…

 7. Ik ging vroeger wel eens met mijn moeder mee collecteren, maar dat is toch niet echt iets voor mij. Uiteraard doneer ik nog wel! Maar op wcdeuren schrijven of verkleed over straat gaan zijn ook niet helemaal mijn ding ;) Wel ga ik in mei leuke dingen doen, ik krijg o.a. bezoek uit Australië en ga naar een opera in de tuin/vijver van Paleis Soestdijk :D

 8. Ik zou post-its opplakken ipv op de muur kalken :p Denk dat mensen dat wat fijner vinden. Of schrijf ’t op een groot vel papier en plak dat op met plakband ^_^

 9. Nummer 1 en 3 ga ik zeker doen! Misschien speel ik wel vals omdat ik me ga verkleden tijdens mijn eindexamenstunt maar dat laten we even buiten beschouwing! Deze maand ga ik heel gezellig leren voor mijn eindexamens en (hopelijk) slagen!

 10. awh, wat jammer dat carnaval en halloween niet meetellen :(. Dat eerste ga ik doen! Als ik een stift kan vinden, haha. Aleen jammer dat mijn mobiel altijd zoveel lawaai maakt als je een foto maak..

 11. 1 zou ik wel willen, maar dat vinden ze op mijn werk niet zo leuk denk ik. Bovendien moet ik dan een witte pen meenemen want de deuren zijn donkergrijs. Ik ga dus voor 5!
  Ik ga een weekendje naar Brugge deze maand en hoop België met een appelje te kunnen verblijden. Verder ga ik natuurlijk boetseren alsof mijn leven ervan afhangt en naar de Goudse Keramiekdagen :-) Ehen, als het goed is, is mijn logo volgende week klaar en dan kunnen mijn expositiepartner in crime en ik verder met onze poster.

 12. Bij mij op het werk zijn de schoonmakers erg fanatiek en die gaan meteen wanneer jij de plee hebt bezocht meteen schoonmaken. Dan wordt je meteen gesnapt als je ook maar iets op de wcdeur achterlaat. Daar is V&D vast niet zo blij mee

 13. Leuke uitdagingen weer. Ik heb genoeg dingen die ik zou willen uitproberen en ook ga doen hihi ;) Altijd leuk!

  Wat ik voor leuks ga doen in Mei? In ondertrouw en naar Disney.
  En mijn lieve papa is jarig :)

 14. Het leukste deze maand wordt mijn trip naar Italië for sure :D En nog 2 dagen geheim houden voor mijn vent dat we heel erg romantisch uit eten gaan voor ons 13 jarig samen zijn ;)

 15. De maand-uitdaging. De eerste moet wel lukken. Er staan nu bij ons
  op sommige depressieve dingen :S dus daar ga ik wellicht
  verandering in brengen (:

  En wat ik ga doen, morgen ga ik lekker shoppen met me broer, zus,
  en moeder ^^ En ik ga over anderhalf week lekker 8 daagjes
  naar Turkije ;D En nog wel leuke dingen in juni, maar dat is geen mei meer he? ;p

   1. Dan wacht ik er wel mee tot volgende maand ;P
    Maar dan moet ik het wel op 1 juni vertellen… want 2 juni is het al xD vandaar. Maar goed, daar zal ik mijne uiterste best voor doen :D

 16. Leuke dingen in mei zijn er genoeg, want mei is een leuke maand =D Natuurlijk is er mijn papa’s verjaardag, we gaan met school naar Berlijn voor 5 dagen, mijn verjaardag, shoppen in Den Bosch, hemelvaart en pinksteren (extra vrije dagen, altijd fijn).

 17. Leuk lijstje! De eerste ga ik sowieso doen! Ik heb de afgelopen maand al twee keer gecollecteerd, tellen die mee?

  Ik ben dinsdag al naar Floriade geweest, voor de rest van de maand ben ik druk bezig aan stage. Maar vanaf volgende week begint het schuttersfeesten seizoen weer, dus ik moet de komende maand twee zondagen mee lopen.

 18. 2. Ja, de Anjeractie komt er weer aan. Verplicht voor de leden van mijn muziekvereniging. Ik vind het een rotklusje, je wordt bepaald niet vriendelijk behandeld en het levert nauwelijks wat op. Misschien ligt dat aan het doel, ik kan me voorstellen dat wanneer je bijvoorbeeld voor KWF of de Hartstichting collecteert, je meer ophaalt. Logisch natuurlijk, maar dat maakt het er voor mij niet leuker op ;)

  5. Beginnen met school (!!!! :D !!!!) en een paar dagen naar Zwitserland. Dit wordt beslist een bijzondere maand en hopelijk nog leuk ook. Jij dan, nog leuke plannen?

  1. Hmm, dat is jammer. Ik denk inderdaad dat het eraan ligt wat voor stichting het is. Leuk dat je gaat beginnen met school :)

   Ik heb niet echt veel plannen, maar zaterdag ga ik uit en waarschijnlijk heb ik nog een studentenfeestje, een high tea en een interview voor mijn blog, maar dat is nog niet zeker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.