Mijn heimelijke genoegens


Oeps… Schuldig. 

Ik lees literatuur (of nee, Literatuur natuurlijk). Ik converseer met intellectuelen op de universiteit. En soms bezoek ik het theater. Maar ehhh ik doe niet altijd van dat soort hoogstaande dingen (nee, echt niet!). Ik ben bijna beschaamd om het toe te geven, maar hier is een lijstje van mijn heimelijke genoegens:

– Meezingen met muziek (vooral als het nederpop is en nee, met nederpop bedoel ik geen Jan Smit, maar eerder Doe Maar ofzo). Heel vals. Althans, dat vinden andere mensen. Ikzelf vind het raar dat ik nog niet gevraagd ben voor één of andere talentenjacht.
– Of tachtigduizend keer mijn lievelingsliedje van het moment draaien en er dan genoeg van hebben (dat is meestal het moment dat het op Skyradio komt, een halfjaar nadat de rest van de wereld het al kent).
– Rommel maken en dan niet opruimen.
– Chocolade eten. Heel veel.
– Pyjamadagen.
16 and pregnant kijken. Niet eens per ongeluk.
– Zeuren over Twilight.
– Zowat alle kleding die ik heb aantrekken (niet tegelijkertijd) en kijken hoe het staat. Om vervolgens te denken: hmm, dat is wel leuk eigenlijk, dat moet ik vaker aantrekken. En het dan weer te vergeten.
– Snikken bij aanzoekfilmpjes, terwijl ik er zelf niet aan moet denken om zo ten huwelijk gevraagd te worden.
– Mensen bekijken als ik op een terrasje zit. Of in de trein. Of tijdens een concert. Of eigenlijk overal.
– Mijn lenzen uitdoen als ik ze de hele dag ingehad heb en dan in mijn ogen wrijven.
– Zwijmelen over fictieve dan wel onbereikbare mannen (ik noem een Joseph Gordon-Levitt).
– Elke dag een to do-lijstje maken. (En dan niet alles af kunnen strepen, dat is dan weer jammer)
– Eindeloos vragen stellen aan mensen uit nieuwsgierigheid.

En nog veel, veel meer.

51 Comments to “Mijn heimelijke genoegens”

 1. Oeehh!
  Op het terras mensen kijken en eindeloos vragen stellen zijn mijn favo! (die laatste vooral! :D)

  En zeuren over 50 shades of grey.. Mijn god zeg, heb gewoon geen zin om daarin verder te lezen.

  • Die heb ik niet gelezen, maar ik geloof ook niet dat ik dat wil… (ik heb Twilight trouwens ook niet gelezen, maar wel expres de film gezien om hem af te kraken :P)

 2. Zeg, heet jij soms ook Marike? ;)

 3. Zeuren over Twilight, dat is ook een van mijn favoriete bezigheden. En het enige positieve aan die Meyer is dat ze juist dát ons zo gemakkelijk heeft gemaakt! ;)

 4. hahaha dat met de lenzen doe ik ook altijd!

  X

 5. Joh, ik dacht dat jij niet eigenaardig was. LEUGENAAR ;)
  Ja die kan ik er ook bij:
  – soms lieg ik een beetje en houd ik mensen graag voor de gek
  ;)

 6. Het beste bewijs dat je een mens bent en geen robot staat hierboven. Het is je vergeven. Behalve het huilen bij aanzoekfilmpjes. En misschien het kijken naar 16 and pregnant. Aan de andere kant, iedereen heeft een jeugdzonde nodig… Waar moet je anders, op dagen die nog komen gaan, over praten met je psychiater ;-p

 7. Ah mensen kijken… Heerlijk!

 8. In je ogen wrijven. Dat vond ik ook zo heerlijk toen ik nog lenzen droeg. Ook nu doe ik het nog als ik mijn bril afzet.

 9. Haha, leuk lijstje! Ik voelde me altijd al zooo geïntimideerd door jouw intellectualiteit, dat is hiermee natuurlijk een heel stuk minder geworden *kuch* ;-)

 10. (Jammer genoeg) zijn heel veel er herkenbaar. :(

 11. Zeer herkenbaar allemaal, vooral dat kleren aantrekken om daarna weer te vergeten hoe leuk het eigenlijk stond..

 12. Hihi, ach iedereen heeft zo zijn dingetjes. ;-)

 13. Ja sommige dingen heb ik hiervan ook wel eens…. vaak ;)

 14. Pyjamadagen, jaaaaa. Mijn lievelingsdagen!

 15. Mensen bekijken is gewoon de leukste bezigheid ooit! Oh en over Twilight heb ik (al veel te lang) niet meer gezeurd.

 16. oef, ik begon al te vrezen dat je niet echt menselijk was…

 17. Heerlijk dit :D omnomnom!

 18. Ja die laatste, daar hebben we ervaring mee.

 19. Ik ben ook helemaal van de pyjamadagen! Heerlijk is dat, net zoals onbeschaamd mensen kijken of meezingen met foute muziek :)

 20. Haha, dit lijstje is echt verschrikkelijk herkenbaar. Zo fijn om te doen allemaal :)

 21. Mensen bekijken: check.
  Chocolade eten; check maar enkel die van Côte D’or.
  Joseph: check!!
  Pyjamadagen: check!!
  Enzovoorts… ;-)

 22. Ik durf zo’n lijstje dus echt niet te maken hè. Ik bedoel, ik zou dan dus wel moeten toegeven af en toe mee te bleren met een bepaald nederpop-achtig duo uit V’dam. Ja, in die orde afgrijselijkheid moet je dan denken. Ik zal je de rest besparen ;)

 23. en weer herken ik me hier totaaal niet in… heus niet echt niet…

 24. Ik geloof dat je voor achtergrondzangeres niet eens een prachtige stem hoeft te hebben.

 25. – Snikken bij aanzoekfilmpjes, terwijl ik er zelf niet aan moet denken om zo ten huwelijk gevraagd te worden. Inderdaad, haha! Heel leuk dat een man dat verzint maar toch meteen weer zo groot te doen, hoef voor mij niet :’). Pyjama dagen heb ik ook heel vaak, hihi. Jospeh-Gordon is zo schattig :D

 26. Vooal die rommel maken, daar ben ik ook erg goed in. Een to-do-lijstje zou ikook eens moeten proberen, ik zet het op me lijstje ;-)

 27. Ik ga voor to-dolijstjes maken, o, en natuurlijk rommel maken en niet opruimen. Wie wil dat nou niet!? :-)

 28. Vooral dat in je ogen wrijven… Dat kan echt niet! Hou daar eens gauw mee op :P

 29. Wie eet er nou niet veel chocolade? :)

 30. Dat met die aanzoekfilmpjes is erg herkenbaar ^^

 31. Hmmmmm wat zegt het over mij dat ik ongeveer 95% van je lijst als herkenbaar zie? Of wij zijn beiden heel kansloos, of de rest van de wereld ziet gewoon niet dat je je eigenlijk om zulke zaken niet schuldig zou hoeven te voelen. Ik ga voor het laatste :)

 32. Leuke heimelijke genoegens. Ik van van sommige zelf ook wel genieten (als ik het zelf doe)

 33. To-do lijstjes, ja! Soms zet ik dingen op mijn lijst die ik al heb gedaan of die niets voorstellen, alleen maar zodat ik het kan afstrepen. ‘Nagels knippen’, ‘Vriendin sms’en met vraag of we nog gaan afspreken’. De beste to-do lijstjes!

 34. Ja dat begreep ik, dat van mij was ook sarcasme haha ;)

 35. jeetje Laura, dit had ik echt niet van je verwacht ;)

  maar you’re just like all the other girls

 36. Haha, bij mij is het altijd een hele opluchting als mn lenzen eruit zijn, dan wrijf ik ook graag in mn oogjes (:

 37. Ik houd ook van leuke kleren aandoen en bedenken dat ik ze vaker moet dragen, en dan doe ik het uiteindelijk ook niet.

Leave a Reply