Mijn heimelijke genoegens


Oeps… Schuldig. 

Ik lees literatuur (of nee, Literatuur natuurlijk). Ik converseer met intellectuelen op de universiteit. En soms bezoek ik het theater. Maar ehhh ik doe niet altijd van dat soort hoogstaande dingen (nee, echt niet!). Ik ben bijna beschaamd om het toe te geven, maar hier is een lijstje van mijn heimelijke genoegens:

– Meezingen met muziek (vooral als het nederpop is en nee, met nederpop bedoel ik geen Jan Smit, maar eerder Doe Maar ofzo). Heel vals. Althans, dat vinden andere mensen. Ikzelf vind het raar dat ik nog niet gevraagd ben voor één of andere talentenjacht.
– Of tachtigduizend keer mijn lievelingsliedje van het moment draaien en er dan genoeg van hebben (dat is meestal het moment dat het op Skyradio komt, een halfjaar nadat de rest van de wereld het al kent).
– Rommel maken en dan niet opruimen.
– Chocolade eten. Heel veel.
– Pyjamadagen.
16 and pregnant kijken. Niet eens per ongeluk.
– Zeuren over Twilight.
– Zowat alle kleding die ik heb aantrekken (niet tegelijkertijd) en kijken hoe het staat. Om vervolgens te denken: hmm, dat is wel leuk eigenlijk, dat moet ik vaker aantrekken. En het dan weer te vergeten.
– Snikken bij aanzoekfilmpjes, terwijl ik er zelf niet aan moet denken om zo ten huwelijk gevraagd te worden.
– Mensen bekijken als ik op een terrasje zit. Of in de trein. Of tijdens een concert. Of eigenlijk overal.
– Mijn lenzen uitdoen als ik ze de hele dag ingehad heb en dan in mijn ogen wrijven.
– Zwijmelen over fictieve dan wel onbereikbare mannen (ik noem een Joseph Gordon-Levitt).
– Elke dag een to do-lijstje maken. (En dan niet alles af kunnen strepen, dat is dan weer jammer)
– Eindeloos vragen stellen aan mensen uit nieuwsgierigheid.

En nog veel, veel meer.

51 gedachtes over “Mijn heimelijke genoegens”

 1. Oeehh!
  Op het terras mensen kijken en eindeloos vragen stellen zijn mijn favo! (die laatste vooral! :D)

  En zeuren over 50 shades of grey.. Mijn god zeg, heb gewoon geen zin om daarin verder te lezen.

  1. Die heb ik niet gelezen, maar ik geloof ook niet dat ik dat wil… (ik heb Twilight trouwens ook niet gelezen, maar wel expres de film gezien om hem af te kraken :P)

 2. Zeuren over Twilight, dat is ook een van mijn favoriete bezigheden. En het enige positieve aan die Meyer is dat ze juist dát ons zo gemakkelijk heeft gemaakt! ;)

 3. Joh, ik dacht dat jij niet eigenaardig was. LEUGENAAR ;)
  Ja die kan ik er ook bij:
  – soms lieg ik een beetje en houd ik mensen graag voor de gek
  ;)

 4. Het beste bewijs dat je een mens bent en geen robot staat hierboven. Het is je vergeven. Behalve het huilen bij aanzoekfilmpjes. En misschien het kijken naar 16 and pregnant. Aan de andere kant, iedereen heeft een jeugdzonde nodig… Waar moet je anders, op dagen die nog komen gaan, over praten met je psychiater ;-p

 5. Mensen bekijken: check.
  Chocolade eten; check maar enkel die van Côte D’or.
  Joseph: check!!
  Pyjamadagen: check!!
  Enzovoorts… ;-)

 6. Ik durf zo’n lijstje dus echt niet te maken hè. Ik bedoel, ik zou dan dus wel moeten toegeven af en toe mee te bleren met een bepaald nederpop-achtig duo uit V’dam. Ja, in die orde afgrijselijkheid moet je dan denken. Ik zal je de rest besparen ;)

 7. – Snikken bij aanzoekfilmpjes, terwijl ik er zelf niet aan moet denken om zo ten huwelijk gevraagd te worden. Inderdaad, haha! Heel leuk dat een man dat verzint maar toch meteen weer zo groot te doen, hoef voor mij niet :’). Pyjama dagen heb ik ook heel vaak, hihi. Jospeh-Gordon is zo schattig :D

 8. Hmmmmm wat zegt het over mij dat ik ongeveer 95% van je lijst als herkenbaar zie? Of wij zijn beiden heel kansloos, of de rest van de wereld ziet gewoon niet dat je je eigenlijk om zulke zaken niet schuldig zou hoeven te voelen. Ik ga voor het laatste :)

 9. To-do lijstjes, ja! Soms zet ik dingen op mijn lijst die ik al heb gedaan of die niets voorstellen, alleen maar zodat ik het kan afstrepen. ‘Nagels knippen’, ‘Vriendin sms’en met vraag of we nog gaan afspreken’. De beste to-do lijstjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.