Flirt erop los met tante Laura

Ach ja, die jongens. Ze zijn lief hoor, maar flirten? Daar zijn ze niet altijd de beste in.
‘Maar Laura, ik ben een jongen en ik vind een meisje leuk en wat moet ik doen?’
Lieve jongen, tante Laura helpt je met haar adviezen. Overigens komen deze tips ook voor in ‘Flirt erop los met tante Laura’, binnenkort verkrijgbaar in alle boekenwinkels voor maar liefs vijftig euro! (een koopje, al zeg ik het zelf)

1. Kijk haar in de ogen.
Dus niet zo’n dertig centimeter daaronder, hoe laag het truitje ook mag zijn. En ook al doe je het stiekem: we hebben je door.

2. Duik niet meteen bovenop een meisje.
Dat wordt niet gewaardeerd. ‘Maar-‘ Nee, echt niet. Sowieso is het eerst handig om het één en ander van elkaar te weten, bijvoorbeeld haar naam.

3. Schep niet op over je Mercedes (vooral niet als het in werkelijkheid een Ford Ka is).
Ten eerste zijn wij niet geïnteresseerd in auto’s (ik althans niet) en ten tweede houden we niet van opscheppers.

4. Sms/mail/bel eens uit jezelf.
Kijk, je hebt twee handen gekregen (dat hoop ik althans). En je hebt waarschijnlijk ook een mobieltje/computer. Daar kun je hele leuke dingen mee doen, bijvoorbeeld een smsje sturen naar je crush (bij gebrek aan een beter woord) met de vraag of ze wil afspreken. Oh en nog een tip: sms/mail eens terug!

5. Heb lef.
En dan de laatste van slechts vijf gouden tips (in mijn boek staan er welgeteld vijftig, dus dat is één euro voor elke tip, zoals ik al zei: een koopje!). Er gebeurt hoogstwaarschijnlijk niets als jij niets doet. Dus stap op haar af, in godsnaam! Ja, je kan een blauwtje lopen, maar het zou ook zomaar goed kunnen gaan.

En ik heb jullie nog wat leuks te vertellen! Omdat ik dus dit geweldige boek heb geschreven, kom ik binnenkort in de Oprah Winfreyshow. Speciaal voor mij maakt ze nog één aflevering. Is het geen schat?

57 gedachtes over “Flirt erop los met tante Laura”

 1. Flirten is zo ingewikkeld niet. Je lacht wat om zijn grapjes, schud wat met je haren en hoge hakken dragen lijkt vaak ook te helpen (voor vrouwen!). En let er goed op dat je niet al te spastisch overkomt. Of let daar juist niet op, net wat helpt. En ach, erger dan de openingszin die ik laatst toegeworpen kreeg (Ik scheer mijn okselhaar, wil je het zien? En mijn borsthaar ook!) kan het niet echt worden.

 2. Maar 50 tips? Heb er minstens 100 verwacht, misschien tijd om deel twee te schrijven? :b

  Weer geweldig geschreven, haha!
  Je moet artikel maken met slechte openingszinnen!

 3. Ohja, nu hebben de mannen het weer gedaan! :P Oooh, 50 euro maar :P
  1. jahee, dat is niet eerlijk, daar kunnen we niks aan doen, dat gaat automatisch! Eerlijk gezegd heb ik me daar zelf nog niet op betrapt, misschien doe ik het onbewust. Wacht, gister nog zat ik me te verbazen over de zwemsters die praktisch plat zijn. Het is een vloek, ik zweer het je!
  2. Check, naam weten en dán erop duiken :)
  3. Mooi, ik heb ook niet zoveel met auto’s. Dat laatste kan ik niks aan doen, dat gaat automatisch :( Serieus, om de een of andere reden moet ik per se opscheppen als ik met een meid ben. Misschien moet ik de meiden maar de instructie geven, aan het begin van een gesprek, mij te slaan elke keer als ik het weer doe, als vorm van conditionering :P
  Oeps, deze reactie wordt wel erg lang, ‘k hoop dat je dat niet erg vindt!
  4. Is haar de hele dag achtervolgen en op elk willekeurig moment haar aandacht vragen niet genoeg dan? :O Doe ik zo m’n best :(
  5. Zijn vrouwen nou nog steeds niet zo geëmancipeerd dat ze zelf ook op mannen af gaan stappen? Waarom moeten mannen altijd het zware werk opknappen?
  50. Is zeker de tip dat elke vrouw anders is en dat je moet improviseren en dat niet alle vorige tips hoeven te helpen. In dat geval is je boek wel een beetje een kat in de zak :P

  Leuk geschreven Laura! ^_^

  1. Nee, ik ben het met je eens dat ook vrouwen op mannen zouden moeten afstappen, maar dat komt in mijn volgende boek (Flirten met tante Laura – de editie voor vrouwen).

   Over tip vijftig verklap ik niets, koop het boek maar!

   En lange reacties zijn juist leuk :)

 4. Ha ha. Kom maar op met dat boek, misschien leer ik er wat van. ;)
  Echter, ik ben het helemaal niet eens met je laatste tip. Waarom moeten de mannen immers altijd de deksel op hun neus krijgen? Vind ik wel erg makkelijk hoor!

  1. Oh, en dan had ik nóg iets aan te merken op tip 1. Waarom zou een dame per se een laag truitje aantrekken? Omdat ze niet wil dat de mannen iets zien? :P

   1. Mannen kijken niet alleen maar als er een laag truitje is hoor :P. En misschien is het wel een leuk truitje vanwege de kleur of frutsels of weet ik veel, het gaat er niet per se om dat het laag is! (oké, bij sommige vrouwen wel)

 5. hihi bij mij zijn ze zo uitgeloerd.
  Als ze het maar niet te zwaar maken, das nie leuk. Stel je voor je eindigd samen in een relatie, dan wordt het al zwaar genoeg met mij,whoohoo.
  Luchtigheid, lachen en laat ik nog een l bedenken. Neé, niet die L ermmm. Ik weet het ook niet, dan maar twee L-en

 6. Nummer 1 daar hou ik me eigenlijk nooit zo mee bezig. Ik vind het in elk geval niet zo erg. Maar nummer 4, daar ben ik het echt compleet mee eens! Ik snap het bijvoorbeeld echt nooit als iemand na 3 dagen terugsms’t en dan zegt: sorry dat ik zo laat reageer maar ik had het druk. Hoe kan je het ooit te druk hebben om een sms’je van 1 minuut te maken… :’)

   1. Hmmm nee, het was mijn grote idool (dit klinkt heel fout, maar weet even niet hoe ik het anders moet omschrijven zonder namen te noemen)… dus nee, die sla ik niet. Maar anders…! ;)

 7. Gelukkig is flirten voor vrouwen veel makkelijker: oogcontact maken, glimlachen, geïnteresseerd alle bullshit aanhoren die hij vertelt en lachen om alle stompzinnige grappen die hij maakt. En als je wil dat hij iets doet (jou zijn bankrekening laten plunderen ofzo) dan raak je hem ook nog even nonchalant aan.

 8. Ho ho ho… en dan niet de Kerstman versie maar de ho stop versie…
  Mannen willen niet dat vrouwen de eerste stap zetten, of nee het was anders, het is niet goed dat vrouwen de eerste stap zetten want dat tast bij mannen het jacht instinct aan. Wat inhoudt is dat ze zich altijd 2e voelen in hun relatie en gaat het dan buiten de deur zoeken.. Echt! Dat schijnt wetenschappelijk aangetoont te zijn… Dus ik hou het persoonlijk bij een beetje kijken, glimlachen, weg kijken, het zwaaien met mijn haren… En dan mag de jager het verder gaan afmaken… met zijn jachtgeweer..

  Zucht.. was dat maar echt zo… dat van die jachtgeweer

 9. Oh jee, ik heb een Ford Ka… rijdt geweldig trouwens en flirten… daar was ik nooit zo’n ster in, ik moest zowat tegen een jongen oplopen wilde ik in de gaten hebben dat ie me leuk vond…

 10. Vooral sommige openingszinnen zijn erg.

  ”Doen je voeten ook pijn? Je loopt al de hele dag door mijn gedachten.”
  ”Er is iets mis met mijn ogen. Ik kan ze niet van je af houden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.