Eindelijk! De langverwachte OOTD


De originaliteit spat er duidelijk vanaf bij deze outfit en dan zien jullie mijn pofmouwen niet eens. 

Sinds ik op mezelf woon, voel ik soms de onverklaarbare dwang om mijn avondeten op de foto zetten. Ik ben geen culinair wonder. Ik eet dingen als rijst met een sausje en salades. Geen masterchef zou hier zijn hand voor omdraaien. Maar toch wil ik het dan delen. God knows why.

Ik heb nu ook zo’n spiegel waarin je jezelf helemaal kan zien. Ik sta wel eens voor de spiegel. En dan krijg ik opeens de behoefte om een foto te maken van mezelf (zo’n slechte half in spiegel foto) in mijn Outfit Of The Day (OOTD). Nu moet u weten: ik draag helemaal geen boeiende kleding. Ik ben echt zo’n Vero Moda-meisje (dat ik steeds minder kleding van de Vero Moda draag laten we even buiten beschouwing). Ballerina’s, spijkerbroek, topje, vestje enzo. Saaier kan werkelijk niet. En dan ook echt zo gecombineerd dat ik zwarte ballerina’s met een zwart topje heb. De fashionista’s zouden ervan walgen.

Het is zelfs zo erg (ik durf het haast niet te zeggen) dat ik laatst de Android-app van Instagram heb gedownload. Ik heb hem verwijderd toen ik erachter kwam dat je met die geen GIF-jes kunt maken zoals bij de iPhone-app, want daarom wilde ik hem eigenlijk.

Elke keer als ik zo’n gevoel krijg, tel ik tot tien en dan gaat het weg. Maar er komt een moment dat ik me niet kan tegenhouden. En dat moment is nu. Kijk maar naar de foto hierboven.

En nu allemaal even zeggen wat voor fashionista ik ben en dat ik zo’n geweldig figuur heb. En liken natuurlijk. Is goed voor mijn ego. Zodat ik dan weer kan zeggen: oh ja, even snel bij elkaar geraapt en oooh nee joh, ik ben echt veel te dik. Alvast bedankt.

(Nee grapjes, jongens. Die foto is ergens in juli gemaakt, toen ik op mijn bijleskindje aan het wachten was en ik geen internet noch smartphone had en me dusdanig ernstig verveelde dat ik dit soort foto’s ging maken. Dus dit was helaas alweer de laatste OOTD, jammer hoor)

53 Comments to “Eindelijk! De langverwachte OOTD”

 1. Ik schaam me een beetje, maar ik heb dus wel een hele berg outfitfoto’s..
  Ik durf er niks mee te doen, maar ik héb ze wel. Hoewel dat ook deels is omdat ik zelf geen lange spiegel in huis heb, dus áls ik dan de gelegenheid heb m’n ‘outfit’ van top tot teen te bekijken, voel ik de onbedwingbare behoefte dat vast te leggen.

  En ik heb ook een foundation/mousse-achtig-iets om m’n wallen mee weg te smeren. Het eind is zoek.

 2. Seriously, kan je gifjes maken met de iohone-instagram-app??!

 3. ik heb me laten vertellen dat als je eten fotografeert , het online zet en likes/harjtes/comments/reblogs krijgt het mensen motiveert om beter/uitgebreider/gezonder te koken en meer foto’s maken natuurlijk

  outfit foto’s die op instagram voorbijkomen zijn nog wel ok omdat die nog wel eens veranderen. Ik vind 5 self shots (inclusief duckface) per dag eigenlijk veel erger.

 4. Eerlijk gezegd dacht ik dat al over je figuur voordat ik het las, maar nu wil je het te graag horen en kan je de boom in met je dikke buik en je rare outfit :P

 5. Je kan gifs maken met gifboom of zo ;). Dat had ik op mijn mobiel, awh ik dacht dat je nu een fashionblogger werd.

 6. Ik dacht al: held! Vooral omdat je met ballerina’s en een t-shirtje rondloopt terwijl het nu 14 graden is (in het noorden dan). Gelukkig ben je zo gek nog niet :) Leuke kleur blauw trouwens…

 7. Was dit blog er niet een voor je alter ego??

 8. Ja matcht anders wel erg mooi met de muur ;-)

 9. Nou Laura, weet je wat? Ik vind dat je een geweldig figuur hebt en ik vind je outfit echt Laura-like!

 10. Haha, wat schrijf je toch leuk!

 11. Wel een goed figuur ;-) En ik loop ook het liefst in zulke kleding, lekker simpel en gewoon comfortabel!

 12. Hey, dit wist ik niet! Ging even kijken in mijn Instagram, en kan nergens zo’n optie vinden? En google helpt me ook niet bepaald…

 13. Dit moest dus een reply op je instagram/gifs reactie zijn. ;)

 14. Haha volgens mij heb ik dat topje ook! Ik maak echt vaaak outfitfoto’s (oeps!)

 15. Haha, geniaal. Ik moet zeggen dat je niet de enige bent die soms basics draagt. Lekker simpel is ook fijn :)

 16. Ja, hier zat ik nu al heel lang op te wachten. Eindelijk. Geweldig!

 17. Kon de fotograaf je hoofd niet vinden
  je romp hangt achter je aan de kapstok…
  Klinkt eng KAPstok.
  Het ziet er toch goed uit, alleen val je
  vast niet op in de massa. Durf je niet
  voor aan te lopen in de mode
  of iets te combineren dat niet als setje is gekocht?
  Geen kritiek hoor, ik,ken je hele garderobe niet hè.

 18. Die kleur staat anders goed bij dat plukje haar!

 19. Laura, we willen meer OOTD’s.

 20. Het is duidelijk dat je langzaam maar zeker de beautybloggers achterna gaat, 3 posts in één week……jammer Laura, erg jammer ;)

 21. Wilde ik net een hele lading outfitfoto’s gaan plaatsen… pff. moet ik weer wat nieuws gaan verzinnen! Enne, ik had die app van Instagram ook gedownload en toen vroeg ik me af wat ik in hemelsnaam dan steeds op de foto moest gaan zetten, dus ook maar weer verwijderd…

 22. Nou, weet je, ik vind je schoenen hartstikke leuk! Oh en verder ook een mooi figuur enzo natuurlijk, haha!

 23. Zoiets wilde ik ooit ook een keer doen met een vriendin, elke dag een foto maken van onze outfit. Ook als we de hele dag in pyjama in bed hadden gelegen. Ik heb nog duizenden foto’s van mezelf in fleecedekentje gewikkeld en bunny slippers en dat soort dingen. Maar toch ging het snel vervelen. Vraag me af hoe die modemeisjes dat doen.

 24. Lekker LIJF
  Jammer dat je geen Hulkin bent

 25. Voor een petite lijk je zo op de foto best nog wel lang eigenlijk :)

 26. Wat heb je toch een geweldig figuur.

 27. Laura, wat is er met je gebeurd? In een week 3 blogs over kleding en make-up =O

  Wel een leuke outfit trouwens ;)

 28. Leuk toch, van die basic outfitjes! :)

 29. Basic-outfits zijn ook leuk!

 30. Ik ben ook niet zo’n fashionista en ach… wat maakt het ook uit?!

Leave a Reply