Wat moet ik in mijn profiel voor een datingsite zetten?

God ja, je bent nu al twee maanden single en dat is dus echt te lang, daar kan je echt niet mee aankomen bij je vrienden. Dus er moet wat gebeuren. Weet je wat? Je schrijft je in bij een datingsite. Maar eh, wat moet je eigenlijk in je profiel neerzetten? Je wil natuurlijk niet één of andere weirdo aan de haak slaan. Tante Laura (die zelf nog nooit aan internetdating heeft gedaan en dat ook niet van plan is, de aangewezen persoon om hierover te schrijven dus) geeft tips.

Let wel op: deze tips zijn alleen bedoeld voor mensen die een serieuze relatie willen!

Foto

Voor vrouwen: kies een foto waarop je decolleté goed zichtbaar is. Dit is echt een vereiste, anders kun je die mannen, zelfs die weirdos, wel op je buik schrijven. Het beste kun je daarnaast ook nog een duckface opzetten en een panterprintje aantrekken.
Voor mannen: span je spieren aan en toon ze! Vooral je sixpack. Heb je die niet? Kijk op YouTube voor make-uptutorials om er één te faken.
Voor zowel mannen als vrouwen: Photoshop is your friend.

Motto

Voor vrouwen: een minuut niet gesproken, is een minuut niet geleefd.
Voor mannen: bier en tieten.

Omschrijf jezelf in vijf woorden

Voor vrouwen: bitch, ongeduldig, ochtendhumeur, gestresst, afhankelijk.
Voor mannen: onbetrouwbaar, bot, ongeïnteresseerd, snel verveeld.

Wat zoek je in een relatie?

Voor vrouwen: genegenheid, lange gesprekken, affectie, veel knuffelen.
Voor mannen: seks.

Hobby’s

Voor vrouwen: breien, hoelahoepen, mijn katten, lange gesprekken voeren over kleding, make-up en emoties.
Voor mannen: bier, voetbal, bier, auto’s, bier, seks, bier.

Succes gegarandeerd!

47 gedachtes over “Wat moet ik in mijn profiel voor een datingsite zetten?”

 1. Haha, eigenlijk zou je het voor de grap moeten uitproberen of je echt nog wat aan de haak slaat ook xD
  Trouwens, hoe ga je de stiCker en de lolly naar me opsturen? :P

  1. Haha dat zou wel grappig zijn inderdaad :P (maar ik geloof toch niet dat ik dat ga doen haha) Neeeee, jij krijgt geen sticker en een lolly, je hebt alleen maar lopen zeuren over dat je alles fonetisch wil!

    1. Echt nieeeeeeet. Maar alleen brave leerlingen krijgen die. En nu je me stomme juf noemt, krijg je al helemaal niks meer!

 2. Wow, oké, ik ben dus echt al MAANDEN op zoek naar mijn droompartner, maar nu weet ik wat er fout gaat. Ik ben gewoon niet bitchy, ongeduldig, ochtendhumeurderig, gestress en afhankelijk genoeg! Thanks voor deze les Laura!

 3. Hahaha, briljant, vooral al dat bier bij die mannen! Ik heb dus wel ooit voor de grap twee weken een proefabbo gehad, maar al die mannen waren beledigd als je zei dat je er alleen maar voor de grap zat :P. Doe het dus ook NOOIT meer! (Maar je kunt wel écht enorm hard lachen).

 4. Voor de dames: In mijn ervaring lezen mannen niet verder als je het fotogedeelte juist doet, dus die droompartner is in the pocket, al hou je nog zo van breien en hoelahoepen!

 5. Hahahahaha! Misschien werkt het wel, eerlijkheid is wel belangrijk in een relatie. Dus er zit wel een kern van waarheid in!! Maar het is vooral heel grappig, hahaha!

 6. Ik vind het iets te ongenuanceerd. Er zijn heel veel verschillende soorten bier om zo maar ‘bier!’ te roepen. Ik zou bijvoorbeeld geen Bavaria door mijn strot kunnen krijgen Maar tegen een Duvel zeg ik geen nee! ;)

 7. HAHAH, Voor mannen: seks. Nou, sommige vrouwen kunnen er ook wel iets van ;p.

  Dankjewel Laura, ik kan nu eindelijk dé perfecte profiel aanmaken! Nu ben ik je eeuwig dankbaar, misschien kom je wel een handtekening halen met een vriend. LOL

 8. Er ontbreekt nog een woordje (maar het is je vergeven omdat je nog zo jong bent, ook al heb je enkele blogs eerder beweerd van niet).
  Hobby’s:… lange gesprekken voeren over kleding, make-up, emoties en KINDEREN.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.