Vijf types die je tijdens het uitgaan tegen komt

Uiteraard ben ik voornamelijk bezig met hele intellectuele dingen zoals studeren en dergelijke, maar soms heb ik ook behoefte aan een avondje dansen. Heel toevallig is het zo dat je tijdens het uitgaan niet alleen bent: je komt allerlei mensen tegen. En mij zijn een aantal types opgevallen die ik met jullie zal delen, want zo ben ik. Maar dat wisten jullie al, overbodige informatie.

1. Eenzame Harry.
Over deze zielenpoot heb ik al eens een keer geschreven. Harry wil heel graag knuffelen op de bank met een lief meisje en hij denkt dat hij die tijdens het uitgaan gaat vinden in plaats van bij de plaatselijke damclub. Vrienden heeft hij niet, dus gaat hij maar alleen. Meisjes aanspreken durft hij echter niet, hij wordt al zenuwachtig als ze hem per ongeluk aanraken bij het voorbijgaan.

2. De slettebak.
Dit meisje vraagt zich twee dingen af: hoe kan ik zo min mogelijk kleding dragen en hoeveel jongens zal ik vandaag weer eens zoenen? Haar foundationlaag is zo dik dat je bang bent dat er scheurtjes in haar gezicht komen als ze lacht. Met haar stiletto’s trapt ze nijdig op je tenen als je niet snel genoeg opzij gaat en waag het niet haar aan te kijken, want dan krijg je haar gemeenste blik te zien (mean girls is er niks bij). Tenzij je natuurlijk een player bent.

3. De player.
Ook deze jongen vraagt zich dingen af, zoals: hoe zorg ik dat dit meisje mij zoent zonder dat ik een drankje voor haar hoef te kopen? En: hoe krijg ik dit meisje zo snel mogelijk mijn bed in en als ik mijn ding gedaan heb er daarna weer zo snel mogelijk uit? De gel-industrie verdient goed aan hem, want hij heeft minstens drie potten gel over zijn hoofd gestort. Zijn v-hals komt tot zijn navel en zit dusdanig strak dat je zijn sixpack kunt zien (die sixpack is dan ook het enige leuke aan hem). Kijk hem ABSOLUUT niet aan als je een meisje bent, want voor je het weet, ben je verwikkeld in een heftige tongwedstrijd.

4. De bejaarde.
Iedereen in de club is tussen de 20 en 35 jaar, maar als je om je heen kijkt, zie je opeens een fossiel staan. Dit is of een oude vrouw die haar rimpels probeert te compenseren met haar decolleté (mislukt altijd)  en op zoek is naar een toy boy of een vies, oud mannetje dat verlekkerd naar meisjes met blote benen kijkt. Ik stel voor dat we in clubs niet alleen een minimum leeftijd instellen, maar vooral óók een maximum leeftijd.

5. De gewone medemens.
Dit meisje/deze jongen danst normaal, drinkt wel maar niet teveel, flirt niet al te opzichtig en heeft gewoon een leuke tijd. Helaas zijn deze mensen zeldzaam!

Het gehalte gestoorde mensen is dus aardig hoog tijdens het uitgaan, maar: het is in ieder geval nooit saai.

47 gedachtes over “Vijf types die je tijdens het uitgaan tegen komt”

 1. Ik hoop altijd maar dat ik tot die laatste categorie behoor ;-) En die nr 4.. ik snap soms echt niet wat van die oude opa’tjes doen ik een club vol jonge mensen.. eeh!

 2. Whahahaha, tongwedstrijden?
  Bestaan die?
  Of enkel in Laura’s denkptroon?

  Type 6
  Heerlijke Hartelijke Hot Hulken MET een sixpac (waarvan zij er nog vijf te gaan hebben)
  Denk erom!
  Wij zijn met velen.
  Zoek maar?

 3. Je schrijft grappig en ik ben gek op lijstjes! Ik ga je blog zeker vaker bezoeken haha. Zelf ben ik helemaal geen uitgaanstype, maar af en toe even een drankje ergens doen… dan herken je deze types al vanaf een behoorlijke afstand!

 4. Hahahahaha! De comazuiper hoort er inderdaad ook nog wel bij.
  Sinds ik niet meer kan dansen voel ik me wel eens een halve Harry trouwens :(
  Dat doet me denken aan iets heel grappigs! Ik ging met vriendinnen naar twee hele leuke artiesten uit Volendam (haha) en mijn vriendinnen stonden al in de zaal en ik ging in een andere zaal nog even zitten omdat ik het anders niet zou volhouden. (In die eerste zaal mocht je geen barkrukken neerzetten, dus daar kon je niet zitten.) Komt er opeens een groepje jongens naar me toe waarvan één me aanspreekt. ‘Je mag wel bij ons komen staan hoor.’ Blijkbaar zag ik er wel heel zielig uit!

 5. Damm ik ben 35 , ahhaha maar ik ben het met je eens
  Vreselijk is het uitgaan, ik kom niet meer aan de man.
  Haha ik zie mijzelf niet mijn profiel op datingsite zetten, krijg ik van die bald fetish lui op mij af. bij de supermarkt ben ik niet vrolijk want ik weet niet wat ik moet eten. Op mijn werk, whhahah ik wil toch niet met een andere leraar, ughh.
  Binnen blijven wachten tot de prins op zijn ezel aankomt heeft ook geen zin want ik heb geen (lang) haar om om naar beneden te gooien.
  Hahah bedenk maar goed tips voor de 35+.

 6. Maar meisjes zijn ook heel erg eng! Vind je het gek dat er 1’tjes bestaan!?
  Ik zie alweer dat ik te weinig in de clubs kom om al die mensen te herkennen, ‘k heb meer met kroegen.

   1. Ik heb anders nog nooit een meid gezien die naar mij toe kwam om een gesprek te beginnen, dus wie zijn er nou de bangepoeperds!? (ok, vooruit, eentje dan, maar die kwam de weg vragen :P)

    1. Nou, dat wil toch niet zeggen dat het nooit gebeurt? Ik ben een keer op een jongen afgestapt (met succes), dus ik ben geen bangepoeperd hoor!

 7. Nummer 3 en 4 zijn voor mij wel een reden om thuis te blijven! Ze zijn meestal ook behoorlijk aangeschoten en ik vind dat vervelend. Als ik op stap ga, wil ik lekker dansen met mijn vriendinnen en dan heb ik daar verder niemand bij nodig.

 8. Ik behoor gewoon tot niet één categorie. Ik ga nooit uit. Tenminste, niet naar een club of zo. Pilsen met maten in de kroeg is veel leuker en je kunt elkaar tenminste verstaan :D

 9. Haha wat grappig! Maar ook plaats je mensen in hokjes! Ik heb vrienden die heel uitbundig dansen, soms ook wel is van een gewaagd kleding stuk houden maar qua karakter absoluut niet ordinair zijn! Zelf kleed ik mij netjes, maar dansen doe ik ook wel gek!! Maar je hebt deze types heel goed beschreven zoals de meeste zijn met uitzonderingen dan! :)

  1. Zelf irriteer ik mij vooral aan die meiden die je heel ‘vals’ aankijken en ook overduidelijk! Meestal voel ik mij dan nog ongemakkelijk ook! Maar dan draai ik mijn rug die kant op en dans ik lekker verder met mijn vriendinnen! Wel snap ik nooit dat meiden altijd zo jaloers zijn. Klinkt heel raar, maar ik ben nog nooit jaloers geweest met uitgaan, soms denk ik wel is wat ziet zij er mooi uit met dat kledingstuk, maar jaloers, Nope! :)

 10. Persoonlijk vind ik dan de eenzame harry’s dan nog de beste categorie. Veelal zijn dit geen slechte jongens of meisjes en zijn ze juist erg goede partners. Zij kunne er immers niet aandoen dat zij enkele vriende hadde maar dat zij verhuist zijn of hun leve na hun studiejaren opnieuw moete opbouwe omdat ze ergens zijn gaan wone voor hun werk. Ze hebbe een goei job, zijn aangenaam om mee te prate, hebbe een lief en betrouwbaar karakter. Alleen staan ze daar niet met een heel leger vriende. Amai hoe erg, als dat het belangrijkste is… Het is dankzij zo’n mentaliteit dat het aantal echtscheidinge en samengestelde gezinne zijn toegenome. De mense moete vandaag toch eens lere wat meer normaal te doen en nie meer te denke als een naïef pubertje van 15 jaar, denk je niet.

 11. Trouwens als een six-pack zo belangrijk is… wat die players betreft. Ik weet niet of je het beseft, maar vanaf 30 jaar begint het uiterlijk van een vrouw (meer en meer) te verdwijne. Begint alles te hange, enz… Denk je dat die six-packs dan nog naar jou zulle kijke of bij jou zulle blijve als je er een aan de haak hebt geslage? Het enige wat je dan nog rest zijn je verhalen over one-night stands en al die pipo’s met wie je in bed hebt gelege. Geen ene man die je nog wilt. En welke vrouw anders denkt is redelijk naïef niet?

  1. Ik denk dat dit de eerste keer is dat je op mijn blog kijkt en daardoor niet beseft: dit stukje is erg overdreven geschreven (zo schrijf ik vaak) en grappig bedoeld. Uiteraard denk ik dit niet serieus en ik hecht helemaal geen waarde aan een sixpack. Dus houd dat in achting bij het lezen van andere stukken :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.