Ik ben dus al bijna 30

blaasdekaarsjesmaaruit

(als je dit leest op 23 juli tussen 23:45 en 00:00, dan ben ik nog niet jarig en moet je even wachten met feliciteren. 24-07 is d-day)

Ik zie er nog steeds uit als 16, maar jongens, vandaag is de dag dat ik bijna 30 ben. Het is namelijk mijn 22e verjaardag.

Dat is even schrikken.

Kijk, 22 is ook zo’n vervelend getal he. 21 ja, dat is mooi. Maar ik heb het nooit zo gehad op twee dezelfde getallen achter elkaar. Nu is 23 nog erger (pas bij 24 vind ik het weer mooi, maar ja 24 is bijna 25 en je weet wat 25 betekent), dus eigenlijk moet ik niet zo sippen.

Dingen die ik ga doen op mijn verjaardag:
– Jullie vreselijk originele felicitaties in ontvangst nemen en ook die op Facebook, van mensen die toevallig zien dat ik jarig ben en me toch wel soort van aardig vinden of nog geld van me krijgen o.i.d. en me daarom feliciteren, zodat ik het kan gaan liken, want dat doet iedereen, ook al slaat het nergens op.
– Naar dit liedje van the Beatles luisteren. Ritueel.
– Denken aan al die kindertjes die op hun 12e al tien boeken hebben geschreven en miljonair zijn en getrouwd en kinderen, oh wacht.
– Naar Walibi met een hele leuke jongen (!!!).
– Misschien ook wel cadeautjes uitpakken en heel misschien taart dan wel pannenkoeken dan wel allebei eten. Joepieeeee!

39 Comments to “Ik ben dus al bijna 30”

 1. Bijna gefeliciteerd dan maar, over 10 minuten. En die grote 3 en 0 moet je niet mee spotten hoor, bij mij is het echt bijna zo ver… brrrr!

 2. Gefeliciteerd Laura :D. Ik vind 22 trouwens wel mooi (tot ik het zelf ben denk ik)

 3. Daar komt ‘ie dan, mijn vreselijk originele felicitatie: gefeliciteerd met je verjaardag lieve denkende Laura! Ik hoop dat je een mega leuke dag hebt met veel pannenkoeken ondanks dat je 22 een vervelend getal vindt (al is het maar net hoe je het bekijkt, 22 is mijn lievelingsgetal en 22 pannenkoeken klinken ook best oké).

 4. Gefeliciteerd! Je bent jarig op dezelfde dag als mijn papa! Qua originaliteit kan het tellen! ;-)

  Ik ben wel net iets dichter bij 30, maar ik besef het net iets minder hard denk ik dan. Of ik denk er gewoon niet aan zoals jij, maar ik ben er reeds 23. Denk je dat ik ooit terug jonger kan worden? Want anders graag! ;-)

 5. Gefeliciteerd!! En hoe ouder je wordt, hoe minder erg het jonger ingeschat worden is, haha. Veel plezier in Walibi :)

 6. 22! 2 maal het gekkengetal ;-) Gefeliciteerd moppie.. Je hoort al bijna bij de grote mensen…

 7. Gefeliciteerd Laura!! En 22, ach, dat ben ik al een tijdje. Ik denk dat, nu ik bijna 23 word, ik wel kan zeggen dat het allemaal heel erg meevalt. Dat je maar een heel oud dametje mag worden! X

 8. Gefeliciteerd!!! Ook 22 gaat vanzelf weer over ;)

 9. Ik gun je de pannenkoeken en taart. Gefeliciteerd.

 10. Van harte hoor! Neem zoals het komt.
  Voorzichtig bij Walibi zo lees ikin de krant.
  Maar je vriend hesxhermt je vast

 11. Gefeliciteerd!!

  En niet zeiken, weet je wat pas bijna 30 is? 26, dan sta je pas met één been in het graf.

 12. Gefeliciteerd! En ik vind 22 juist een mooie leeftijd :-)
  Wat zijn er trouwens veel bloggers jarig in juli!

 13. Happy Birthdayyyyyy!! (Wow, ja vreselijk origineel, vind je niet?)

 14. Gefeliciteerd Laura! Kijk maar uit dat je nu geen bijna-quarterlife crisis krijgt!

 15. Hé, vandaag is mijn zwager ook jarig! Is dat origineel of is dat origineel? (Ahum) In elk geval, van harrrrte gefeliciteerd! Ik moest trouwens wel lachen om je titel. Heel wat origineler dan ‘it’s my birthday/ik ben jarig’.

 16. GEFELICITEEEEERD! (Lekker ordi in capslock ja, nou en?) Jeeeh, mijn verjaardagswens voor jou (dat je een fijne dag hebt vandaag) komt sowieso wel uit. Goeie plannen!

  (En ik vond mijn kruidnootjes-comment vrij origineel eerst. Maar toen had ik dit nog niet gelezen. En nu vind ik het stom.)

 17. Ik vind 22 ook maar weinig aan, kan er maar niet aan wennen.
  Een fijne dag toegewenst en ik zou maar niet in de wild waterbaan gaan in Walibi. ;-)

 18. Van harte gefeliciteerd Laura! Geniet ervan want voor je het weet is het je 23ste verjaardag ;)!

 19. Gefeliciteerd! Je bent nog verre van Huize Avondrood waar ik heen ga als ik 25 word. Nee, nee, kind, maak je niet druk en geniet van deze dag. Met pannenkoeken en taart, maar tegelijk is vast niet lekker. ;P

 20. Gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst!

  (Helaas een felicitatie die minder origineel is dan jouw verjaardagsblogje…)

 21. Gefeliciteerd! Brrr, dertig… ik zit al aan de verkeerde kant van de 25…

 22. Haha zo kun je het ook bekijken.

  En 24 juli lijkt me heerlijk als verjaardag, kun je tenminste zeggen dat je 24/7 jarig bent. Ik kan alleen maar zeggen dat ik mijn leven lang maagd ben o.O

 23. Supergefelicitaart! :)

 24. WAT IS ER MET 25!?! *maakt zich nu grote zorgen*

  In my defence: die tekening op FB had ik vorige week al bedacht, moest alleen nog een heeeeele week wachten pffff.

  Hoe waren de pannenkoeken en taart?

 25. Hahah, nog gefeliciteerd! Hoe was Walibi? En joh, was ik nog maar 22. Ik ben inmiddels de beruchte 25. En dan komt 30 echt dichtbij. Ach, ze zeggen toch dat een vrouw op haar best is rond de 30?

 26. Poeh he al bijna dertig, dat is wel ff schrikken. Ik ben een dag te laat maar alsnog gefeliciteerd. Jammer dat je dit niet kunt liken :)

 27. 23 is ook best prima hoor. Maar ik zit nu dus weer in de mooie getallen? :P
  17, dat vind ik pas een lelijk getal. En 44.

  Leuk om naar Walibi te gaan! Ik was werken :p

 28. wat een lieve foto! Nog van harte gefeliciteerd :)

 29. Mijn God, ik dacht al! Jij bijna 30. Whahaha! Maar ’t is pas 22 dus. Ik was de 24e op vakantie dus ik heb je niet gefeliciteerd. Niet hier en ook niet op Facebook. Waar ik jou overigens niet heb? Goede muzieksmaak, met The Beatles! EN dan natuurlijk alsnog; GEFELICITEERD =D

Leave a Reply