Ik ben famous: mijn blog in de Quest

20131226_192305

Tweede Kerstdag. Mijn vriendje had de Quest met honderd beste vragen o.i.d. gekregen en die ging ik natuurlijk lezen, want vriendjes zijn er om spullen van te jatten. Terwijl mijn broertje in de keuken dame blanche maakte (heeeeerlijk), las ik in welke sport vrouwen beter zijn (ruitersport) en waarom vrouwen samen naar de wc gaan.

Over dat laatste had ik wel een idee, want ik ben zelf een vrouw en ik ga ook vaak samen met een vrouwelijk persoon naar de wc (nee viezerik, niet samen in één wc). Om bij te praten, werd er geschreven, en dat klopt helemaal. Vooral om bij te praten over de personen met wie je bent bij die gelegenheid, maar die zich niet op het toilet bevinden. En dan die laatste reden, die was ook goed bedacht: er zijn altijd lange rijen voor het damestoilet, dus zo kun je de tijd doden met elkaar.

Wacht even. Dat klonk wel heel bekend. De persoon die dat heeft verzonnen, moet wel geniaal zijn.

En ja hoor, wat stond er als bron bij? Mijn blog.

20131226_192206

Je kunt wel begrijpen dat ik de schok van mijn leven kreeg, aangezien ik niet wist dat ik in de Quest stond en dat ook niet had geweten zonder dit cadeau. Ik vind het in ieder geval heeeeeel cool dat ik erin sta en wil een complimentje geven aan de Quest: goede research!
Ik ben tevens beschikbaar voor informatie over bloggen, kattenvrouwtjes en chocoladekruidnoten.

34 Responses to “Ik ben famous: mijn blog in de Quest”

 1. Je vergeet warme chocomelk met slagroom! Echt heel erg gaaf zeg dat je daar in staat :o!

 2. Je was toch allang wereldberoemd? Met een column over jou in de Margriet, en een eigen radioprogramma! :-)

 3. Hahaha. Wat leuk! En inderdaad een goede reden :)

 4. Haha gelukkig dat je de quest las anders had je het nooit geweten ;)

 5. Aah, dat is een leuke Kerst verrassing!

 6. Oh wat gaaf! Je leukste kerstcadeau!

 7. Gefeliciteerd met deze derde stap richting een eigen spraakmakende TV show…

 8. Wat gaaf! :D Heb je het ook gemerkt aan de bezoekersaantallen, of verwacht je dat niet aangezien de doelgroep van de Quest anders is dan de jouwe? :D Je mag er trots op zijn hoor!

 9. Gefeliciteerd laura! Wat awesome :D wie weet sta je in nog wel meer kranten en tijdschriften :D

 10. Dat kan op je CV (samen met Nico verhaal en de Margriet)

 11. haha geweldig! Ook gaaf als je iets leest waar je het zo mee eens blijkt te zijn en het dan ook van jou is!

 12. Ik dacht ook al, wat goed gevonden, Wel erg gaaf dat je in de Quest staat :)

 13. Gaaaaaaaf!!! Mag ik met je op de foto?

 14. Haha, tof! Mooi kerstcadeautje ;)

 15. Leuk zeg! Ik heb er ook eens ingestaan, ik had zelf een vraag ingestuurd en die werd geplaatst.

 16. Je bent vanaf nu echt mijn allermeest favoriete persoon ooit ever altijd. Ik hou van de quest! Waaaaaaauw.

  Ik wil je handtekening. Nu.

 17. Super gaaf!! Gefeliciteerd! :D

 18. Wauw wat leuk! Misschien sta je ongemerkt op nog wel veel meer plaatsen genoemd :D

 19. Haha, awesome! Wel stom dat ze het niet even laten weten. =P Al kan het ook evengoed een tactiek zijn. Maar wat het ook is, het blijft awesome!

 20. Trackbacks

Leave a Reply