Confessiontime

– Brad Pitt doet mijn hart niet sneller kloppen. Chase Crawford ook niet. Überhaupt sixpacks niet (hoe kun je daar nou lekker zacht op liggen met je hoofd?).
– Ik houd niet van Friends.
– Roze is niet aan mij besteed (behalve kleding). Roze gecombineerd met schattig (denk: Hello Kitty) al helemaal niet. Blauw is leuker.
– Ik zing ook wel eens mee met liedjes als mijn huisgenootje wél thuis is. Ze heeft er nog niets over gezegd. Nóg niet.
– Ik heb wel eens chocolade vrijwillig weggegooid (in een paniekaanval van ‘Oh mijn god, ik geloof dat ik in een uur tien kilo zwaarder ben geworden van die reep’).
– Ik vind ‘Say yes to the dress’ een heel leuk programma (maar echt, waarom kiest iedereen een zeemeerminnenjurk, die zijn (vaak) niet mooi).
– Ik heb meerdere keren fietslampjes en fietshoesjes gestolen van andermans fietsen (uit wraak, omdat het bij mij ook gebeurde ‘Geen goede reden, Laura.’ ‘NOU EN, IK WIL GEEN NATTE BROEK OF EEN BOETE.’).

Goed, nu dat achter de rug is, ga ik mezelf nu opsluiten in een hutje op de hei, zodat ik jullie reacties (‘HOE KUN JE NOU NIET VAN SIXPACKS/FRIENDS HOUDEN/CHOCOLADE VRIJWILLIG WEGGOOIEN?’) niet hoef te lezen.

15 gedachtes over “Confessiontime”

 1. Ha ik doe dat ook met chocolade. Of laatst met geroosterde amandelen. Je voelt de kilo’s er dan gewoon aan komen te zitten, daarbij kan ik niet eens tegen chocolade, dus gooi ik dan de helft weer weg (of ja,… wat nog over is ;)).
  En sixpacks? Neuh, doe mij maar een zacht buikje!

 2. Sixpacks vind ik ook niets, maar chocolade gooi ik nooit weg, ik geef het gewoon aan iemand anders (dan ben ik in ieder geval niet de enige die dik wordt)

 3. Ik nam mijn fietslichtjes altijd mee in de tas om diefstal te voorkomen. Evenzo met hoesjes. Of ik deed ze in de (verlepte) fietstassen. Ik zette zelf mijn fiets liever wat verder weg, omdat dieven ook niet houden van veel lopen :p

 4. Toen je die chocolade weggooide, deed je het toen wel zo dat je hem niet weer terug kon pakken en toch nog op kon eten? Want anders heeft dat geen nut natuurlijk.

 5. Haha, volgens mij heb jij wel een aardig huisgenootje dan. Of je kan stiekem gewoon wel heel mooi zingen :P Om die laatste moest ik trouwens wel lachen.

 6. Het enige dat niet óók op mij slaat is dat ik Friends wél leuk vind en nog nooit fietsaccesoires heb gestolen. Voor de rest: ik voel met je mee.

 7. Straks krijg je nog een boete voor het stelen van fietslampjes en zadelhoesjes, haha! Waarom heb je je chocolade weggegooid, er zijn heel veel vrouwen die wel gratis chocolade repen willen hebben hoor! :O

 8. Ik vind Friends ook vreselijk. En dan vooral Jennifer Aniston. Nooit begrepen waarom die zo populair is. Eng mens. Die stem… bahbah.

 9. Neh die zeemeerminnenjurkje vind ik ook niet mooi. En ze lijken me ook niet echt gemakkelijk lopen (als ie heel lang is dan is het eerder waggelen..)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.