Q&A, Laura-style

Elke inspiratieloze blogger schrijft het op een gegeven moment: stel NU je vraag aan mij! Wat wilde je altijd eens weten? Tell me en ik reageer de volgende keer in een supersaaie vlog op jullie supersaaie vragen.

Want dat is het wel. Suf. Vragen als: ‘Waarom ben je begonnen met bloggen?’ ‘Waarvoor kun je jou wakker maken?’ Ik geef toe: ik heb me er zelf ook schuldig aan gemaakt, zowel de blog (geen vlog nee, waar zie je me voor aan?) als de vragen. Maar nu gaan we het helemaal anders doen.

Jullie mogen vragen stellen. Nee, niet om maar iets te kunnen reageren, zodat andere mensen op jouw link klikken en je meer bezoekers krijgt en dus meer inkomsten van die advertorial over tandenborstels. Het wordt een wedstrijd.

Je moet proberen de raarste/origineelste/gekste vraag EVAH te stellen. Niks geen ‘Wat is je lievelingskleur?’, maar ‘Als je per se een pizza moest eten, waarbij je alleen maar broodbeleg erop moest doen, wat zou je dan kiezen?’ Geen ‘Wat is jouw guilty pleasure?’, maar ‘Welke Teletubbie zou jij willen zijn? Of ben je liever de zon? Of dat gekke stofzuigerding?’

‘Ja jeetje, Laura, daar heb ik helemaal geen zin in/tijd voor/fuck jou.’ Nou, je krijgt er wat voor terug. Wat weet ik nog niet, dat ligt aan de persoon, maar denk aan iets als chocolade o.i.d. En een briefje met een mooie sticker erbij van de famous Lauradenkt.

In een volgende blogpost ga ik de vragen beantwoorden en maak ik de winnaar bekend. Er zijn wel spelregels:
– Geen superrrrrrpersoonlijke vragen.
– Geen vragen over seks, poep, plas en dergelijke.
– Geen supersaaie vragen.
De negeermodus kan gebruikt worden.

Dus 1,2,3: GOOOOOOOO!

17 gedachtes over “Q&A, Laura-style”

 1. Lieve Laura, stel, je wordt koningin der tuinkabouters. Hoe ver zou je dan gaan om ervoor te zorgen dat Barack Obama in jouw mooie land op staatsbezoek zou komen?

 2. Stel, je zou een fantasiewezen kunnen zijn met superkrachten die de wereld zou kunnen helpen: wat voor wezen zou je dan zijn, hoe zou je eruit zien en wat voor rare krachten zou je (willen) hebben? Mogelijkheden voor rare krachten (los van dat je ook gewoon kan kiezen voor vliegen en spinnenwebben maken en weet-ik-veel, krachten die superhelden hebben) : in een seconde op de maan kunnen zijn en weer teruggaan, zelf pizza’s kunnen toveren voor als je honger hebt, en hulp inschakelen van dwergen :)

 3. 1) (deze is niet ongelooflijk raar, maar het heeft me altijd verwonderd), waarom houd je je potlood in de header vast met links, maar op de foto rechts met rechts? Of heb je hem gespiegeld in je header?
  2) wat zou je doen als er een schaap voor je deur te vondeling was gelegd met een briefje erbij ‘voor laura, ik kom bij je wonen’
  3) zou je liever trouwen met je vriendje maar altijd met een ander moeten zijn, of altijd met je vriendje moeten zijn maar trouwen met een ander?

  Giebel.

   1. Ja, die leg ik wel nu meteen uit: de tekst die in mijn header staat (Laura denkt dus) kan alleen op die plaats, want dat staat vast in de lay-out, vandaar dat ik hem omgedraaid heb, anders heb je rood op rood.

 4. Wat zou je allemaal doen als je een eendagsvlieg was? En dan letterlijk, dus niet iemand die maar even bekend is, maar echt een vlieg die maar een dag leeft.

 5. Stel: De Voedsel en Waren Autoriteit besluiten na verontrustende berichten van het Voedingscentrum over wat er allemaal aan onrechtmatigheden in verwerkt zit de chocolade-kruidnoot voor eeuwig en altijd uit de schappen te halen, ook bij het Kruitvat.

  Wat betekent dat voor jou?

 6. Stel, je moet een drank maken met alleen hartige ingrediënten en er móét sambal, ketjap manis en shoarma doorheen zitten: wat zou jij van dit drankje maken?
  Wat vind jij van mensen die kleuren heel moeilijk indelen? (‘aubergine’ en ‘violet’ ipv ‘paars’, dat gedoe.)
  Als je moet kiezen, vind je dan dat het menselijke wezen meer op een schildpad lijkt of meer op een konijn?

 7. Leeeeuk!! Ik heb niet alle vragen die al gesteld zijn gelezen, maar:
  – wat is je favoriete ontbijt?
  – als je een kleur mag zijn, welke kleur zou je dan willen zijn? en waarom?
  – wat deed je eergisteren om 14:28?

  Ben benieuwd naar alle vragen en je antwoorden!

 8. 1. Wat heb je liever; hetelucht ballonnen of waterballonnen?

  2. Als er een planeet bestond waar al jouw ‘personalities’ woonden, zou je er dan ook heen gaan?

  3. Als je op een dag wakker zou worden als een sportieve grandma in een landhuis in Engeland, wat zou je dan als eerste doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.