Hierna hoef je nooit meer een plog/weekoverzicht van mij te lezen

Elke week een plog maken of zo’n this was my week is veel te vermoeiend voor een blogger (en de lezer). Daarom prop ik het allemaal in één blog. Dat gun ik jullie wel. Zo ben ik.

Stage
Vier dagen in de week spendeer ik bij mijn stage waar een supergrote boekenkast staat die tot de eerste verdieping komt en je niet kan lopen, omdat er overal boeken zijn. Wat ik daar doe? Nou, ik neem bijvoorbeeld de algemene telefoon op en dan vergeet ik tijdens het doorverbinden wie ik aan de lijn had. Ik mail met mensen die vragen of ik dé Laura denkt ben (ja) en stuur kattenplaatjes naar andere stagiaires. Verder eet ik veel paprika en komkommer.

Werk
Daarnaast werk ik nog minimaal tien uur in de week. Ik kan het vanuit mijn bed doen op mijn laptop en jullie mogen raden wat het is (nee, niks vies).

Familie
In het weekend ga ik regelmatig naar mijn ouders en broertje. Ik kijk dan series met mijn moeder, waarbij we de hele tijd zeggen dat het een kutserie is en ik zeg tegen mijn broertje dat hij een dikke drol is en hij zegt het dan terug.

Vriend
Ik heb ook nog een slaaf, maar in het openbaar noem ik hem ‘mijn vriend’. Hij kookt, masseert me, voert me chocolade en kijkt samen met mij naar TLC.

Vriendinnen
Als ik met mijn vriendinnen afspreek, zijn de activiteiten als volgt: eten, drinken, lachen, sixpacks bekijken.

Kennissen
Met kennissen voer ik gesprekken als: ‘En wat doe jij nu? Hoe gaat het eigenlijk met je studie? Bevalt je werk nog?’ Het eindigt altijd met: volgende keer moeten we echt sneller afspreken!

Vrije tijd
Denken aan sporten en het dan vervolgens niet doen. Proberen me door de nogtelezenstapel te worstelen. Bloggen over mijn week.

Ik kan het jullie aanraden om ook zoiets te schrijven. Dat scheelt veel tijd, zowel voor jou als voor je lezer en dan hoef ik tenminste niet meer naar foto’s van havermoutpap te kijken…

25 gedachtes over “Hierna hoef je nooit meer een plog/weekoverzicht van mij te lezen”

  1. Gek genoeg is mijn wekelijkse overzicht de best gelezen blog van de week, haha. Dus ik ga er gewoon lekker mee door, if you don’t mind. Sla jij ‘m gewoon over! ;)

    Liefde trouwens voor slaven die je chocolade voeren. Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.