Niet meer terug naar Oegstgeest

happyyyy
Happy de peppie

Frustratie op frustratie. Makelaars die niet terugbellen, tachtigduizendste staan op de lijst als je op een woning reageert, woningen die een douche in de keuken blijken te hebben (???): een huisje zoeken kan echt een drama zijn.

Maar toen stonden we opeens vierde bij een sociale huurwoning in Voorschoten. En daarna derde. Ik ging weer checken en ja hoor: we stonden eerste! Niet dat ik het echt durfde te geloven natuurlijk. Maar we kregen een bezichtiging en vandaag hebben we dan echt onze handtekening gezet. Oftewel: Jeroen en ik gaan samenwonen!!!

Nu snappen jullie ook waarom ik laatst blogde dat ik zo blij was. Het was echt on-ge-loof-lijk moeilijk om het niet te zeggen (alhoewel familie en vrienden het natuurlijk wel wisten), maar nu kan het eindelijk!

Het betekent wel dat ik de komende maand geen vrije tijd heb (als ik geen stage doordeweeks of werk in het weekend heb, moet ik dingen voor het huis doen), maar fuck it, daarna word ik elke dag wakker naast een leuke jongen, dat is het meer dan waard!

Oegstgeest, ik ga je missen. Maar ik weet zeker dat Voorschoten me ook zal verwelkomen als een goede vriend.

(tips voor verhuizen en dergelijke zijn trouwens altijd welkom en donaties al helemaal)

31 gedachtes over “Niet meer terug naar Oegstgeest”

  1. Ik had niet verwacht dat jouw blog ooit dit level van cheesyness zou bereiken haha, maar het is je van harte gegund! Gefeliciteerd en succes met klussen!

  2. Gefeliciteerd! Veel geluk toegewensd! Ik heb alles in delen verhuisd, of ja, dat was het plan. Bijna een jaar later staat de helft nog bij m’n ouders…alles in 1 keer, dan ben je er voor altijd vanaf ;)

  3. Super, supergaaf! Ik wens jullie heel veel lol, lachen, ontbijtjes samen, avondeten samen, bankhangen (maar niet te veel), bedknuffels en alles wat maar leuk is toe!

  4. Super leuk! Gefeliciteerd en veel geluk in jullie nieuwe huisje. Succes met verhuizen.
    De tip die ik voor je heb: stoot je hoofd niet op zolder tijdens het verhuizen, daar kun je lelijke hersenschuddingen van oplopen.

  5. Wat fijn en ook snel zeg!! De kans is groot dat ik nog jaren moet wachten :( allemaal door een ongelukkige fusie van woningbouwverenigingen waardoor mijn puntenopbouw is gestopt zonder dat ik het wist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.