Niet meer terug naar Oegstgeest

happyyyy
Happy de peppie

Frustratie op frustratie. Makelaars die niet terugbellen, tachtigduizendste staan op de lijst als je op een woning reageert, woningen die een douche in de keuken blijken te hebben (???): een huisje zoeken kan echt een drama zijn.

Maar toen stonden we opeens vierde bij een sociale huurwoning in Voorschoten. En daarna derde. Ik ging weer checken en ja hoor: we stonden eerste! Niet dat ik het echt durfde te geloven natuurlijk. Maar we kregen een bezichtiging en vandaag hebben we dan echt onze handtekening gezet. Oftewel: Jeroen en ik gaan samenwonen!!!

Nu snappen jullie ook waarom ik laatst blogde dat ik zo blij was. Het was echt on-ge-loof-lijk moeilijk om het niet te zeggen (alhoewel familie en vrienden het natuurlijk wel wisten), maar nu kan het eindelijk!

Het betekent wel dat ik de komende maand geen vrije tijd heb (als ik geen stage doordeweeks of werk in het weekend heb, moet ik dingen voor het huis doen), maar fuck it, daarna word ik elke dag wakker naast een leuke jongen, dat is het meer dan waard!

Oegstgeest, ik ga je missen. Maar ik weet zeker dat Voorschoten me ook zal verwelkomen als een goede vriend.

(tips voor verhuizen en dergelijke zijn trouwens altijd welkom en donaties al helemaal)

31 Comments to “Niet meer terug naar Oegstgeest”

 1. Voorschoten. Dat kreeg in 1282 marktrechten (om een jaar- of veemarkt te houden) van Floris de Vijfde van Holland.

 2. Dat is goed nieuws!
  Ik wens jullie samen heel veel geluk in het nieuwe huis :)

 3. Heel veel geluk samen in het nieuwe huis!

 4. Ik had het gezien @ Facebook: Van harte!!! Geniet ervan :) Samenwonen = zo leuk!

 5. Wat leuk, gefeliciteerd! :) Samenwonen is leuk!

 6. Wat leuk zeg, gefeliciteerd!!

 7. Super leuk nieuws! Gefeliciteerd en succes met klussen!

 8. Gefeliciteerd! Oh, en heel veel sterkte met verhuizen enzo. :-)

 9. Gefeliciteerd! Super leuk dat het gelukt is!
  Ik woon nu een weekje samen met mijn vriend en het is zó fijn! Veel geluk samen! :)

 10. Ik had niet verwacht dat jouw blog ooit dit level van cheesyness zou bereiken haha, maar het is je van harte gegund! Gefeliciteerd en succes met klussen!

 11. Dat is een felicitatie waard…

  Succes met alles wat met het verhuizen te maken heeft en tot lezens!

 12. Wat leuk, gefeliciteerd!

 13. Wat leuk! Veel plezier met verhuizen en -vooral- met het samenwonen =D

 14. Gefeliciteerd! Veel geluk toegewensd! Ik heb alles in delen verhuisd, of ja, dat was het plan. Bijna een jaar later staat de helft nog bij m’n ouders…alles in 1 keer, dan ben je er voor altijd vanaf ;)

 15. Wat fijn! Super leuke foto, jullie staan er echt blij op! Succes met het verhuizen! Ennèh, een douche in de keuken? Dafuq indeed.

 16. Gaaf zeg. Veel geluk en plezier samen!

 17. Super, supergaaf! Ik wens jullie heel veel lol, lachen, ontbijtjes samen, avondeten samen, bankhangen (maar niet te veel), bedknuffels en alles wat maar leuk is toe!

 18. Gefeliciteerd met je nieuwe woning en het samenwonen! Leuke vooruitzichten dus!

 19. Wat leuk dat jullie gaan samenwonen! Gefeliciteerd en heel veel succes met verhuizen!

 20. Gefeliciteerd, wat leuk!

 21. Jeej leuk! Geniet ervan!

 22. Super leuk! Gefeliciteerd en veel geluk in jullie nieuwe huisje. Succes met verhuizen.
  De tip die ik voor je heb: stoot je hoofd niet op zolder tijdens het verhuizen, daar kun je lelijke hersenschuddingen van oplopen.

 23. Yooohoo gefeliciteerd! Wat goed!
  Veel succes en plezier met verhuizen oleeee!!

 24. Wat fijn en ook snel zeg!! De kans is groot dat ik nog jaren moet wachten :( allemaal door een ongelukkige fusie van woningbouwverenigingen waardoor mijn puntenopbouw is gestopt zonder dat ik het wist.

 25. Hoera! Gefeliciteerd :)

 26. Leukleuk! Gefeliciteerd zeg! x

 27. Leuk, gefeliciteerd! Veel geluk in jullie nieuwe huisje!

 28. Dit is een super late reactie, maar wow! Gefeliciteerd! Wat ontzettend leuk! :D

Leave a Reply