Laura, een healthy hip(ster) foodblogger?

20140701_213207

Naar de Albert Heijn To Go ga je niet voor iets gezonds. Nee, ik ook niet. Ik wilde chocolade en ik wilde het NU. Maar toen viel mijn oog op bovenstaand product. Ergens in mijn hoofd klonk een stemmetje: ‘Je zou toch beter eten, Laura? Minder chocolade en meer bewegen enzo? Misschien is dit een goed idee.’
Goed, daar had dat stemmetje gelijk in. Dus ik pakte de zak op en een reep chocolade en rekende hem af bij de kassa.

Ik moet natuurlijk wel een beetje meekomen als blogger. Eerlijk is eerlijk: als je niet iets doet met gezond eten hoor je er niet bij. Ik eet geen havermout, dan is wel het mínste wat ik kan doen groentechips eten.

Vol verwachting opende ik de zak. Zou dit dan de oplossing zijn van al mijn problemen? Zou ik al mijn keukenkastjes vullen met deze chips en kilo’s afvallen? Zou ik nu eindelijk een echte blogger worden?

Ik rook en dat viel niet tegen. Langzaam haalde ik er een chipje uit, een gele.

Het was ongelooflijk smerig.

Oké, een oranje.

Ik moest bijna overgeven.

Aan de rode durfde ik bijna niet te beginnen, maar ik deed het toch.

Na tien keer tandenpoetsen was de gore smaak nog steeds niet uit mijn mond.

Het spijt me, lieve lezers. Ik ben geen echte blogger. Het enige waar ik vol overtuiging over kan bloggen, zijn chocoladekruidnootjes. Het spijt me dat ik jullie teleur moet stellen. Ik ga nu even huilen in een hoekje en daarna een lachende selfie op Instagram plaatsen. Be right back.

23 gedachtes over “Laura, een healthy hip(ster) foodblogger?”

 1. Waren ze echt zo vies? Waar smaakte het naar dan? :P
  Maar als jij daarom al geen blogger bent, dan kan ik de blogcommunoty al helemaal uitzwaaien. Ik heb echt vrij weinig tot niets met gezond eten, haha.

 2. hahaha! oke, die ga ik dus nooit proberen :P
  Hmm… Dan hoor ik er ook al niet bij met al mijn dikke vette taarten bomvol suiker. Oh wacht, ze zijn wel glutenvrij en glutenvrij is hip (*snik* :( ) dus dat verandert de zaak misschien weer :P

  1. Nou ja, het heeft ook weer zijn voordelen dat het hip is toch? Zijn daardoor glutenvrije producten niet meer verkrijgbaar?

   1. Ja zeker weten hoor! Er zijn ook voordelen :) Ben inderdaad vooral blij dat er meer producten zijn nu. Alleen af en toe erger ik me ontzettend aan mensen hihi!

 3. Ik heb ze ook wel eens gehad. In Engeland had ik een keer zo’n zak die wel lekker was, maar hier in Nederland word ik alleen maar elke keer teleurgesteld. Bleuh. Heb jij trouwens al eens mee gedaan met die Lays Smakenactie? Chips in Chocoladekruidnootjessmaak lijkt mij echt ge-wel-dig…. ;-) *kuch*

 4. Oh totally agree, die chips is goor! Mijn ouders zijn er dol op en ik snap niet hoe dat kan. Maar troostje, voor mij blijf je toch een echte blogger, hoor.

 5. Ik heb er serieus gisteren nog naar staan kijken. Uiteindelijk heb ik maar gewoon geen chips voor mezelf meegenomen. (Wel voor Enrico, maar die eet vieze chips.)

 6. Tja wat zal ik zeggen… chips zijn chips, en daar valt niet aan te tornen. Er zijn er maar weinig die ik niet lekker vind, maar ik denk niet dat ik deze ooit zal proberen =P

 7. lieve schat ik doe gezellig met je mee.
  ik eet ’s morgens muesli en elke dag een appel maar daar houdt het “gezond eten” bij mij ook wel op. Man man man, al die “healthy greenies” weten niet wat ze missen!!! zeker niet als je Tony’s hebt.

  dus. kop op en lekker genieten van chips die wél te eten is :-D

 8. Ik ben het volkomen met je eens… het lijkt een leuke en gezond idee. Misschien is het gezond maar ook ontzettend smerig. Ik heb de zak niet eens leeggegeten maar gewoon weggegooid (want zelfs de kindjes in Afrika zouden daarvoor hun neus ophalen, had ik vastgesteld).

 9. Persoonlijk vind ik dat er meer blogs mogen zijn over chocoladekruidnootjes! Er kunnen nooit genoeg vergelijkende studies zijn, er is trouwens al gezond eten genoeg :). We moeten goed voorbereid zijn tegen dat de nieuwe lading eraan komt!

 10. Ik heb die ook ooit eens geprobeerd. Groentechips. En dan ook nog uit een of andere biologische groenevingerwinkel. Niet. Te. Vreten. Ik eet wel een ton minitomaatjes als ‘borrelhapje’. Veel lekkerder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.