Ik ben wederom te goed voor deze wereld

grumpycat

Op mijn stage ben ik natuurlijk druk bezig met tomaatjes eten en namen vergeten van mensen die bellen. Maar daarnaast heb ik nog een belangrijke bezigheid, zo niet de belangrijkste.

Ik stuur kattenplaatjes naar mijn collega’s.

Kijk, het werken bij een uitgeverij is niet altijd een pretje. De druk is hoog en daarom is ontspanning belangrijk. Naast de baas ben ik ook de entertainer in het pand.

Uren ben ik bezig om de leukste plaatjes te zoeken. Ik zorg ervoor dat mijn collega’s even een break hebben tussen het harde werken door. HET IS NU TIJD VOOR JE VIJF MINUTEN PAUZE zet ik dan in de onderwerpregel. Het zijn de hoogtepuntjes van de dag.

En ik doe het met alle liefde, echt waar. Ik zie ze allemaal graag gelukkig. Maar het vervelende is wel, nou ja, dat ik zelf nooit een kattenplaatje terugkrijg. En dat terwijl ik er zo van houd. En tomaatjes eten is ook best zwaar soms hoor. Maar daar denken ze nooit aan…

Misschien moet ik uit pure nood maar kattenplaatjes naar mezelf sturen.

17 gedachtes over “Ik ben wederom te goed voor deze wereld”

    1. Heeeeel blij, ze heeft er een speciale map voor aangemaakt in haar e-mailbox (op mijn aanraden) en komt niet meer aan werken toe.

  1. Ik zie die mailtjes al helemaal voor me hahaha, heerlijk. Mijn nicht is Engels docente en ook gek van kattenplaatjes, die heeft dus een afbeelding van Crumpy Cat met ‘NO.’ als bureaubladachtergrond en altijd als haar leerlingen een vraag stellen waarop het antwoord a straight no is, laat ze die zien op de beamer :P Heerlijk imago.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.