Ik ben wederom te goed voor deze wereld

grumpycat

Op mijn stage ben ik natuurlijk druk bezig met tomaatjes eten en namen vergeten van mensen die bellen. Maar daarnaast heb ik nog een belangrijke bezigheid, zo niet de belangrijkste.

Ik stuur kattenplaatjes naar mijn collega’s.

Kijk, het werken bij een uitgeverij is niet altijd een pretje. De druk is hoog en daarom is ontspanning belangrijk. Naast de baas ben ik ook de entertainer in het pand.

Uren ben ik bezig om de leukste plaatjes te zoeken. Ik zorg ervoor dat mijn collega’s even een break hebben tussen het harde werken door. HET IS NU TIJD VOOR JE VIJF MINUTEN PAUZE zet ik dan in de onderwerpregel. Het zijn de hoogtepuntjes van de dag.

En ik doe het met alle liefde, echt waar. Ik zie ze allemaal graag gelukkig. Maar het vervelende is wel, nou ja, dat ik zelf nooit een kattenplaatje terugkrijg. En dat terwijl ik er zo van houd. En tomaatjes eten is ook best zwaar soms hoor. Maar daar denken ze nooit aan…

Misschien moet ik uit pure nood maar kattenplaatjes naar mezelf sturen.

17 Comments to “Ik ben wederom te goed voor deze wereld”

  1. Collega J. is dan vast heel blij met je!

  2. Is dit een hint zodat wij kattenplaatjes gaan sturen?

  3. Want als wij jou kattenplaatjes gaan sturen hoef jij niet zo lang op het internet te surfen en kun je extra veel tomaatjes eten… ?

  4. Ik kijk nooit kattenplaatjes, dus deze meme was nieuw voor me. Moest er wel een weinig om grinniken.

  5. Ik zie die mailtjes al helemaal voor me hahaha, heerlijk. Mijn nicht is Engels docente en ook gek van kattenplaatjes, die heeft dus een afbeelding van Crumpy Cat met ‘NO.’ als bureaubladachtergrond en altijd als haar leerlingen een vraag stellen waarop het antwoord a straight no is, laat ze die zien op de beamer :P Heerlijk imago.

  6. Als je nou een tijdje geen kattenplaatjes stuurt merken ze eens een keer wie dat allemaal stuurt, en al zijn energie erin steekt ;).

  7. Ik wil ook een kattenplaatjescollega :)
    Voor heel veel sch(k)attigheid: lovemeow.com. (Vooral veel verhalen van mannen die een kat hebben gered. Superlief).

  8. Haha zalig! Kom je ook even bij mij op het werk kattenplaatjes mailen naar iedereen, zou de sfeer meteen verbeteren :D!

Leave a Reply