De eerste dagen samenwonen

IMG-20140722-WA0000
‘Dit is echt een sneak peek van niks, Laura.’ ‘Nou en.’

‘Oh jee,’ dacht ik vaak de afgelopen weken tijdens het bloggen. ‘Schrijf ik wéér een blog over klussen/verhuizen/samenwonen. Arme lezertjes.’
Bleken jullie het gewoon leuk te vinden. Bakken vol complimenten kreeg ik (ja sowieso natuurlijk, want ik ben superfamous en awesome enzo), sommige mensen moesten er zelfs om lachen! (nou, ik vond het verhuizen niet om te lachen hoor).

Oftewel: ik ga er gewoon vrolijk mee door.

Zo, daar zaten we dan. In ONS huis. Alles in het huis was van ONS. Geen keuken en badkamer meer delen met huisgenootjes, geen ouders om te zeggen dat we onze troep op moeten ruimen, geen fietstochten van een half uur naar elkaars huis. Just me and you, babe.

Toegegeven: het is even wennen, maar het is vooral erg leuk. Het voelt als kinderlijke vrijheid, alsof je ouders een week op vakantie zijn je alles mag doen en eten wat je zelf wil. (Totdat je de was moet doen, maar dat is nog niet gebeurd)

Er waren ook ruzies. Gezucht, gestamp en ge-nouhouuuu (nee joh, niet van mijn kant). Maar hé, overwint de liefde niet alles?

(als hij geen kat wil nemen niet nee)

Dus het gaat vooralsnog goed. Maar ik ben erg benieuwd wanneer de echte fundamentele ruzies gaan komen.

(‘DIT IS AL DE DERDE KEER DAT IK DE VUILNISZAK BUITEN HEB GEZET, JIJ STOMME FLAPDROL.’)

9 Comments to “De eerste dagen samenwonen”

  1. Leuk stukje! Veel plezier met samenwonen, als het goed is blijft het leuk en komen die ruzies helemaal niet ;)

  2. Bij ons voelde het in het begin ook heel erg als vakantie. Ik had steeds het idee dat ik over een week weer m’n spullen moest pakken. Dat gevoel is nu wel weg.
    Ik vind het juist erg leuk om mee te lezen op deze manier. :D

  3. Aangezien ik al een tijdje allenigjes woonde en gewend was alles alleen te doen ben ik in den beginnen wat laks geweest… Eigen schuld, dikke bult. Meteen opvoeden die hap (= die lieve jongeman waar jij je huis en je leven mee deelt…)

  4. Leuk om te lezen dat je het zo fijn vind! Ik ben na 5.5 jaar nog steeds super happy om samen te wonen :)

  5. Haha heerlijk! Veel plezier samen hoor :D!

  6. Ik heb niet in een studentenhuis gewoond, maar ik herken dat vakantiegevoel. En ook dat DIT IS MIJN HUIS!!!! gevoel dat daarna komt. En dat je alles lekker zelf (ok samen) mag beslissen.

  7. Haha leuk geschreven! Heel veel plezier samen (:

  8. Als je het samen klussen hebt overleefd, moet het samenwonen ook lukken…. Veel plezier!

Leave a Reply