Sneak peek (EIN-DE-LIJK)

sneakpeek

We wonen nu al langer dan een maand in Voorschoten, maar ik heb jullie nog geen drol laten zien. Het is namelijk veel leuker om te teasen. En daar ga ik gewoon mee verder. Ik ben niet voor niets een sadist. En nu ben ik dus ook een interieurblogger of nee, lifestyleblogger (www.livelovelaura.nl), dus tel je winst maar op (of de mijne).

 

lekker koekjes

De glazen cookie jar heb ik van een vriendin gekregen (ik heb er ook eentje van andere vriendinnen gekregen waarop staat: I love chocolate). Er staan een paar kaarsenhoudertjes zonder kaarsen en twee plantendingetjes. De komkommer gaat goed, de bloemetjes vertonen geen teken van leven.

 

boekjes

Vogeltjes zijn handgeschilderd en komen van Ebay. Geen zorgen, de bloemetjes zijn niet echt, vandaar dat ze geen water heb (you’re a genius).

poesjes

Muursticker op de deur dat onze grote liefde toont: de liefde voor katten voor elkaar. Trouwens, over muurstickers: begin er niet aan. Ze zijn superkut. Om erop te plakken dan, je bent het allemaal weer vergeten zodra ze op de muur zitten.

poster

Superschattige poster! Omringd door masking tape door gebrek aan een passend lijstje (en zo staat het ook leuk).

kaarten

Spuit elf heeft masking tape ontdekt. Op mijn kamer had ik een blauwe muur en daar hingen deze grijswitte ansichtkaarten. Stond superleuk, maar op onze witte muren een beetje saai. Dus lang leve masking tape.

Wat we kunnen concluderen uit deze blog: ik ben een hipster, een sadistische hipster, want dit was het. In de toekomst volgen nog meer sneek peaks (muwhahaha).

16 Comments to “Sneak peek (EIN-DE-LIJK)”

 1. Ooohhhh emmmm geeeeee ik kan niet wachten tot je volgende interieurblog, ik denk dat je je roeping gevonden hebt.

  Maar even zonder gein: ziet er erg leuk uit (voor zo ver ik kan zien he)

 2. Leuke plaatjes op je muren! En de boeken op het kistje zijn ook mooi :)

 3. Oh leukkk. Meer meer meer meer. En wat een mooie plaat met die ijsbeer<3

 4. Leuk! Ik ben alvast benieuwd naar het vervolg ;).

 5. Die koekjes- en chocoladepotten dienen natuurlijk maar één doel: chocoladekruidnoten. En dat van die tape is leuk gevonden, ziet er vrolijk uit en scheelt weer dure lijstjes kopen.

 6. Ik ben wel heel blij dat jij je huis gedoseerd aan ons laat zien. Te veel lifestyle in een blog kan ik niet aan…

  Die masking tape is trouwens een uitvinding. Daar kan ik denk ik wel wat mee.

 7. Ik vroeg me altijd al af wat nou de lol van masking tape was. Eindelijk zie ik het nut ervan in, leuke lijstjes!

 8. Ooeeeh die oude boeken zijn prachtig!!
  Die muur met zwart/witte kaarten en masking tape is ook heel erg leuk!
  En dat van die muurstickers is uiterst herkenbaar! Ik heb in mijn nieuwe huis ook flink gevochten met de muurstickers die ik op de muur en deur wilde plakken… Vooral lange, smalle delen van zo’n sticker zijn een ramp om op te plakken!

 9. Muurstickers, maskingtape. Ik loop erg achter op interieurvlak. Of misschien ben ik gewoon meer van het industriële design. Ik hang wel dingen op met ducttape.

 10. Wat super leuk zo, met die foto’s met de washitape er omheen!

 11. (ja ik ben je blog even aan het bijlezen, leuk)
  ik gebruik washi(masking)tape om een tijger op de muur te plakken maar dit is ook errug handig en leuk!
  en die katten muursticker is geniaal.

 12. Ik vind de zwartwitprenten echt onwijs mooi! O, en ik beken: ik heb de url gecheckt of je niet stiekem nog een blog was begonnen (A)

Leave a Reply