Why I love this book: Helene Wecker – De golem en de djinn

‘Je MOET De golem en de djinn lezen.’ riep ik al weken naar mijn collega’s bij mijn stage. Ik gaf het boek cadeau aan een paar vriendinnen en raadde het iedereen aan. Nu wil het toeval (of niet) dat Janinke één van die collega’s was en ook voor Why I Love This Book ging werken. Blijkbaar was mijn enthousiasme toch nog ergens goed voor, want ze vroeg of ik er een filmpje over wilde opnemen.

Allereerst het concept Why I Love This Book. Het is bedacht door Marc Barteling en eigenlijk heel simpel: vertel in één minuut (ik hield me niet aan de regels en deed er wat langer over) waarom je een bepaald boek zo goed vindt. Het gevolg is dat je je nooit meer af hoeft te vragen welk boek je nu weer moet lezen (niet dat ik dat ooit heb trouwens), omdat de tips je al tegemoet komen.

Nou, jullie zijn natuurlijk superenthousiast geworden van mijn filmpje waarin ik eruit zie als een twaalfjarige en heftig met mijn ogen knipper (bleek door mijn lenzen te komen, ik dacht al: wat knipper ik veel, maar ik heb dus de verkeerde grootte lenzen). Niet getreurd als je een arme pleb bent, want je kunt hem namelijk gewoon winnen!

Klik hier om te kijken wat je moet doen en mocht je gewonnen hebben: vertel me dan vooral wat je van het boek vindt :)

(Dit filmpje was trouwens ook in het kader van ‘enge dingen moet je doen, want dat is goed voor je’) (ik wil geen presentatrice worden geloof ik)

(Oh en ook wel goed om te melden: dit is allemaal op vrijwillige basis, dus ik kreeg er niet voor betaald ofzo) (was het maar zo’n feest) (als je heel veel medelijden hebt, wat ik goed kan begrijpen, mag je me geld sturen)

8 Comments to “Why I love this book: Helene Wecker – De golem en de djinn”

  1. Ik zag toevallig gisteren op Facebook al iemand (studiegenootje) die de link gedeeld had, leuk om je ook eens te horen praten ;) Ben wel benieuwd naar het boek!

  2. Lijkt me een bijzonder boek :D ben gek op lezen!

  3. Oké allereerst: wat een mooie foto’s op je site. En de chocoladepepernoten, geweldig!
    Ten tweede, ik kan het filmpje niet zien op mijn mislukte pc dus die ga ik straks even kijken.
    Ten derde: het leek me sowieso al een gaaf boek! Maar… Ik moet er nog zoveel lezen. :\

  4. Klinkt als een geinig boekje!

  5. Wat leuk dat je dit hebt gedaan!

  6. Leuk dat je dit met ons wil delen! Is dit het begin van meer Laura filmpjes ;)?

Leave a Reply