Blog confessions

– Ik vind mommyblogs echt HEEL leuk. Seriously. (En nee, ik ben niet zwanger zoals de rest van blogwereld) Vooral van mensen die er op een originele, grappige manier over schrijven zoals Des en Dionne (die laatste gaat me killen, omdat ik haar blog een mommyblog noem).
– Ik lees beautyblogs. Ik draag alleen mascara. Ja.
– Meestal schrijf ik de blog op de dag zelf, terwijl ik vroeger altijd vooruit blogde.
Ik heb er over nagedacht om (nog) minder te gaan bloggen, maar ik kan niet zonder pressure. Dit gedeelte van de blog schreef ik al vooruit en nu klopt het niet meer, want ik ben mijn ritme een beetje kwijt.
– Ik hartje hartje hartje de omnibloggers, ook al brengen ze ultieme bitcherigheid bij me naar boven (ja, ik kan nog gemener zijn dan je dacht dat ik al was).
– Eén van mijn hobby’s is bloggers ontmoeten. Oké nee, dat nou ook weer niet, maar ik heb er op zijn minst al tachtigduizend ontmoet (ja, dit is een hint).
– Ik vind je blog minder leuk als er veel (spel)fouten in staan.
– Vlogs vind ik vervelend. Ik vind lezen fijner dan naar een filmpje kijken en veel vlogs zijn van iemand die alleen maar achter zijn/haar bureau zit te lullen.
– I don’t care about your outfit of the day/eyelook of the day/whatever of the day.
– Ik zou immens veel tijd over hebben zonder het bloggen en het lezen van blogs. Maar hé, het houdt me van de straat.

19 gedachtes over “Blog confessions”

 1. Het was jou dus ook al opgevallen dat de hele halve blogwereld zwanger is! Ik begon bijna te denken dat ik iets verkeerd deed.

  Oh en ik vlog ook sinds kort, maar niet achter mijn bureau, want dat vind ik geen vlog. (Behalve als je natuurlijk de hele dag achter je bureau zit. Die mensen bestaan vast.))

 2. Ik vind vlogs ook stom. Ik heb een aantal boekrecensies gemaakt op video, maar het is niks voor mij en ik vind vlogs ook saai om te kijken. Die van Mascha gaan nog wel, omdat die veel doet meestal.

 3. ik vind vlogs ook irritant, ik snap het ook niet zo goed, ik volg blogs omdat ik schrijven en lezen leuk vind en dan zie ik ineens vlogs geplaatst worden ipv tekst… uhm.. neem dan een you tube kanaal!

 4. Het is besmettelijk denk ik. Maar ik heb Dionne pas vandaag ontdekt, omdat ik ook aangestoken ben met het virus en ze een welkome afwisseling is tussen alle jubel mommyblogs.

  Wat ook erg is, 4 oogschaduw paletten kopen omdat alle beutybloggers deze aanraden, maar er geen moer mee kunnen. Zelfs na YouTube tutorials. Fucking moeilijk dat opmaken.

  Leuk lijstje :-)

 5. Mag ik bitcherig terug doen omdat ik een omniblogger ben? Ah toe? ;-) Ik vind jouw blog ook leuk hoor!

  Vlogs vind ik ook irritant trouwens. Ik heb het wel eens geprobeerd te doen, maar ik vind mezelf er stom uitzien op camera. En als ik ze langs zie komen zijn het heel vaak dingen die ook getypt hadden kunnen worden, met wat foto’s of zo.

 6. Tja, ik lees ook mommyblogs en ik kan niet eens zwanger worden. Nee, ik weet ook niet wat dat precies betekent.

  Misschien een goed idee om binnenkort eens een blogmeeting te organiseren, met meerdere bloggers? Lijkt mij wel leuk om wat meer bloggers in levende lijve te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.