SCOOP!!! Dé waarheid over Jeroen (ook wel bekend als Laura’s slaaf)

De laatste tijd krijg ik steeds vaker opmerkingen als: ‘Wat vindt Jeroen er eigenlijk van dat je hem neerzet als een lulletje lampekatoen?’

Zelfs mijn moeder zei ‘Arme jongen.’, nadat ze dit stukje had gelezen. En omdat ik gek word van het gezeur, hier dan de echte, ekte, echte waarheid.

Beloofd.

Jeroen is geen lulletje lampekatoen. In tegendeel. Als je hem voor het eerst ziet, denk je dat het een arrogante lul is met een bekakt accent en uitzonderlijk mooie krullen. Als wij in gezelschap zijn, is het enige dat we doen tegen elkaar bitchen, terwijl we elkaar ondertussen stiekem kusjes geven. Het is wel eens voorgekomen dat ik voor hém heb gekookt (een halve keer, maar toch). Ik moet zelfs bekennen dat ik wel eens naar zijn verhalen luister (ook al zijn ze niet interessant).

Ik laat mijn blogs over hem altijd eerst lezen. Bij de blog over Berlijn was híj zelfs degene die met het laatste stukje kwam (dit stukje dus: Waar wil Laura trouwens heen de volgende vakantie: Engeland Waar wil Jeroen heen de volgende vakantie: daar heeft hij niets over te zeggen.

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar het komt minimaal één keer per week voor dat Jeroen vraagt of ik wil stofzuigen en dat ik het dan ook nog doe. Met tegenzin, dat wel. Ik strijk zijn overhemden. Ik heb zelfs een keer ‘Gezondheid!’ gezegd toen hij moest niezen.

Dus maak je geen zorgen, deze jongen kan mijn neiging tot dictatorschap echt wel aan. Hij is immers zelf net zo erg.

(maar uiteindelijk blijf IK wel de baas, wat hij ook doet of zegt)

16 gedachtes over “SCOOP!!! Dé waarheid over Jeroen (ook wel bekend als Laura’s slaaf)”

  1. Awh, die foto! Volgens mij zijn jullie wel leuk samen haha. Hoe flauwer hoe beter toch? (en als ‘ie nog bijdraagt aan je blog ook, goed geregeld zou ik zeggen)

  2. Ik ben blij voor jullie dat jullie hier grapjes over kunnen maken… Dat er (blijkbaar, hoop ik) geen dingen aan de hand zijn die echt tussen jullie in staan.

    1. Nou, we hebben wel onze moeilijke tijden gehad. Maar daardoor durfde ik het juist aan om te gaan samenwonen, omdat onze relatie dat aan kon. En sinds we samenwonen, is onze relatie duizend keer verbeterd. Ik denk dat het gewoon nodig is dat we elkaar vaak zien ofzo. Maar er is niet iets gebeurd in de trant zoals bij jou, ik kan me voorstellen dat dat dingen heel zwaar maken.

      1. Dat herken ik wel. Ik denk dat het voor mij ook minder zwaar zou zijn als ik zou samenwonen met mijn vriend. Fijn dat het voor jullie zo goed heeft uitgepakt! Ja, als het gaat over moeilijke tijden overleven kan ik nu ook wel stellen dat mijn relatie tegen een stootje kan. Maar dat maakt de gebeurtenissen niet minder pijnlijk natuurlijk.

  3. Dat heeft hij eigenlijk best goed voor elkaar: dat jij de strijk doet en hij het stofzuigen! Tenzij het strijken neerkomt op mooie vormpjes in kleding strijken of schroeien. Of staat de perfectionist in je dat niet toe?

  4. Dit klinkt echt als een realistisch sprookje. Lijkt me heerlijk om de broek aan te hebben. Powerwoman, enzo. Volgens mij zit die liefde wel goed tussen jullie. Straalt zo van de foto af (: Maar goed, wel handig om te weten wie de baas is! En dat hij dat ook weet. Goed geregeld! Liefs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.