Groene Laura?

20150610_194432
Deze rare dingen dus.

Ik heb een Bobble. En een paar weken later heb ik ook nog een Dopper gekocht. Wat is er aan de hand, jongens, wat is er aan de hand?

Ik walg namelijk van de Bobble en de Dopper. Vieze hipsterdingen zijn het. Mainstream bah. En bovendien te duur voor een arme student als ik.

Je denkt nu waarschijnlijk dat ik opeens helemaal ben omgeslagen tijdens het mediteren wat ik deed na de yogaklas. Lauradenktgroen.nl Dan moet ik je teleurstellen. Oké, ik breng oud papier en plastic weg, maar daar houdt het wel bij op. Ik sta geen twee minuten onder de (koude) douche. Biefstuk is mijn lievelingseten. Als ik alleen maar fair trade chocolade zou eten, dan sliep ik nu onder een brug, omdat ik mijn huur niet meer kon betalen.

Dus nee, het is niet, omdat ik zo groen en duurzaam bezig ben. Sorry dat ik je even liet denken dat ik een goed mens was. Het is heel simpel. Ik was alle rondslingerende plastic flesjes gewoon zat. En het sjouwen met die zware dingen, ook al was dat maar tien meter, omdat ik een supermarkt om de hoek heb. Dat dus. Niets meer en niets minder. In ieder geval niet groen.

Maar goed, nu ben ik er dus ook één. Een vieze, onoriginele hipster. Maar zie je me boeien?
Ik was de Bobble trouwens al bijna meteen zat, omdat er zo’n vervelend zuigdopje op zit en er lucht uit komt als je die open doet, wat heel irritant is tijdens college.
En daarom heb ik dus een Dopper erbij gekocht, lekker eco.

14 gedachtes over “Groene Laura?”

 1. Ik ben helemaal blij met mijn dopper maar ik heb geen knotje dus ben geen hipster.. Zal wel een overjarige hippie zijn zonder geitenwollensokken.. Of zoiets..

 2. Waarom geen bison voor op je fiets?
  Of gewoon een glas, beker of kopje
  desnoods een kartonnen bekertje
  voor een vers getapt watertje uit de kran?
  Of gewoon met de mond er onder?
  Kijk maar uit voor een watervergiftiging.

 3. Ik had vroeger ook een Bobble. Ik koos die ipv de Dopper omdat hij kleiner was. Ik vond het een vervelend ding, als je wat wilde drinken in een stiltecoupé, keek meteen heel de trein naar je. Stom ding. Ik ben hem gelukkig kwijt geraakt op Ibiza.

  Maar kocht je serieus de hele tijd nieuwe flesjes?? Dat is naast een groene doodzonde toch ook gewoon zonde van het geld? Ik gebruik, nu ik eindelijk van die Bobble af ben, gewoon één flesje dat ik steeds schoonmaak. Na een tijdje raak ik hem weer kwijt (ik weet ook niet wat er met me is) en dan koop ik weer een nieuwe. (Dat was ook zoiets: ik vergat die Bobble heel vaak en dan moest ik toch een flesje kopen. Maar omdat ik flesje water kopen zo slecht vind, kocht ik altijd vruchtensap en vulde het daarna bij met water :’))

  Oké sorry voor dit egocentrische lange verhaal veel plezier met je flesjes GLD <3

  1. Nee, niet de hele tijd. Ik gebruikte mijn plastic flesjes wel meerdere malen, maar na een paar keer gooide ik hem wel weg, omdat hij dan viezig werd.

 4. Maar Doppers nemen echt extréem veel ruimte in (ook omdat ze niet in kunnen deuken als ze nog maar halfvol zijn zeg maar) en ik heb altijd het idee dat ik het water dat erin zit naar binnen moet ‘gieten’ omdat ‘ie niet van flexibel materiaal is. Een Bobble vind ik er eigenlijk wel leuker uitzien maar ik vul dus ook gewoon mijn waterflesje bij, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.