What’s going on? No.3

Ik heb nog nooit zo lang in mijn Laura denkt-bloggerscarrière (hiervoor had ik ook een blog waarop ik zeikte over leraren van de middelbare school en deed alsof ik heel intellectueel was) niet geblogd en ik heb geen enkele mail van een bezorgde fan gekregen.
‘Misschien, omdat je wel af en toe een tweet plaatste.’
KAN ME NIET SCHELEN, MIJN FANS GEVEN NIET OM MIJ, VERDOMME.

Goed. Ik zou natuurlijk kunnen doen alsof ik de trend van slow blogging volg, maar ik haat het plaatsen van slow voor woorden en misschien wordt het tijd om mijn luiheid te erkennen. Dus. Dat. Laten we doorgaan naar een overzicht van mijn leven, zodat er weer aan jullie behoefte aan voyeurisme wordt voldaan.

– Het eerste blok van mijn master zit bijna op en dat betekent dat ik moet gaan kijken naar een stage voor in het tweede semester. Jullie lieve lezers willen me daar vast wel mee helpen. Ik zoek een stage die uiteraard iets met filosofie te maken heeft, het liefst publieksfilosofie, voor drie dagen in de week vanaf januari/februari. Mijn kwaliteiten zijn schrijven en kattenplaatjes sturen.
– Rotterdam is nog steeds awesome.
– Ik heb al twee toffe interviews gedaan voor mijn nieuwe interviewreeks, maar iets met uittypen en tijd en uittypen en tijd.
– En eigenlijk heb ik voor de rest niet zoveel te vertellen, wat misschien ook wel de reden is dat ik zo weinig geblogd heb.
– Maar chocoladekruidnoten zijn altijd welkom.

14 gedachtes over “What’s going on? No.3”

 1. Ik wil je wel chocoladekruidnoten toesturen, want zo ben ik. Verder is er in Maastricht een gehele winkel vol met chocoladekruidnoten. En andere kruidnoten. Die info wilde ik je niet onthouden.

 2. Hoi, Ik heb je blog bekeken en kon er wel van genieten.
  nu een vraagje, zou je ook mijn blog willen bekijken. ik heb hier blogs gepost over het leven van mijn oma en ik.
  alvast bedankt.
  succes verder met je blog

 3. Kom op! Slow blogging is voor mietjes. Je kunt het Laura! Maar ondertussen natuurlijk ook succes met studeren en stage enzo. Kan je er helaas niet bij helpen.

 4. Slow blogging, dat is het niet wat je doet inderdaad. Het bedelen om chocoladekruidnoten doe je wel vaker, valt me op. Welk adres wil je de kruidnoten ontvangen?

 5. Ja hallo, neem dan een volgfunctie op je blog.
  Zodat ik kan zien wanneer er een stukje is geplaatst.
  Want steeds hier naar toe surfen en geen nieuw stukje aantreffen kost heel veel energie en dan haak ik af. ( Lees: luie lezer)
  En waar mogen die kruidnootjes naartoe? Heb je al een postbus?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.