De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Lauradenkt.nl bestaat zes jaar!!!

Bloggen schijnt al heel lang dood te zijn (en toch zijn er nog oneindig veel mommyblogs) en daar zeuren we dan ook graag over met zijn allen. Op onze blog, wat heel ironisch is. Want bloggen leeft dus gewoon, jongens, nog steeds. Het is alleen steeds een ander soort blog dat met name leeft. Nu is het de mindstyle, hiervoor de lifestyle, daarvoor de foodblogger en als we even helemaal teruggaan naar iets wat voor lange tijd helemaal hip was: de persoonlijke blog. Maar dat is nu niet meer zo trendy en daarom denken al die bloggers dat het dood is, waardoor ze er zelf ook mee kappen en nou ja, dan wordt het een soort van selffulfilling prophecy. WAAR IK WEIGER AAN MEE TE DOEN. IK BEN GEEN MOORDENAAR.

Goed, dat gezegd hebbende: die van mij bestaat dus zes jaar vandaag. Het doet me eigenlijk vooral beseffen dat ik al pijnlijk lang studeer, aangezien ik begon met bloggen tijdens mijn eerste jaar van de bachelor Literatuurwetenschap. Maar ik ben echt bijna klaar met mijn s-woord, beloofd.

Beginnen met deze blog was mijn beste beslissing ooit, zelfs beter dan mijn beslissing om een Cinevillepas te kopen. Ik heb er zoveel leuke mensen door leren kennen, gekke dingen meegemaakt en het heeft me van de straat gehouden. Dat er nog maar vele jaren mogen komen.

LONG LIVE THE BLOG!

Tags:

14 Comments to “De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Lauradenkt.nl bestaat zes jaar!!!”

 1. Long live jouw blog ja. Er zijn ook wel wat blogs die van mij best wel “dood” mogen :’)

 2. KIJK EENS AAN! Gefeliciteerd, heur!

 3. Zes jaar al weer, dat gaat snel. Gefeliciteerd Laura! X

 4. Gefeliciteerd lekker doorgaan zo lang je er plezier in hebt en zeker niet mee gaan met de trend.

 5. Het is inderdaad heel anders dan in het begin. Ik blog dit weekend al 12 jaar. Tja, baas boven baas … ;-)

 6. Gefelicitaart! Ga je het vieren met wcms en een zakje chocoladekruidnoten met Dikkie op je schoot?

  • Ik heb wel wcms gedronken gisteren, maar niet met Dikkie op schoot (ik was in Utrecht) en chocoladekruidnoten heb ik al minstens twee maanden niet gegeten :((((((((

 7. Gefeliciteerd met je blog! Zonder jouw blog vraag ik me af of ik ooit literatuurwetenschap zou zijn gaan studeren, ik las hier namelijk voor het eerst over het bestaan van de studie. Toen dacht ik als vijftienjarige tiener dat het wel echt heel gaaf klonk om dat later te gaan doen en die gedachte is altijd bij me gebleven. Nu ben ik tweedejaars en nog steeds heel enthousiast over je blog en de studie ;)

 8. Gefeliciteerd met je blog! Wat lang alweer. Al zit ik dit jaar ook alweer aan de vijf jaar…

 9. Gefeliciteerd! Wat een mijlpaal.
  Time flies en zo…
  En euh… Keep up the good work..

Leave a Reply