Hello, is it me you’re looking for?

Ik lach, maar eigenlijk ben ik langzaam dood aan het vriezen.

A post shared by Laura Bosua (@lauradenktwel) on

Ja hallo, ben ik weer. Als narcistische blogger dacht ik dat het wel leuk zou zijn om een keer een update te doen over mijn leven. Als mensen geïnteresseerd zijn in foto’s van het ontbijt van bloggers dan moet dit blogje wel het toppunt van vermakelijkheid zijn toch? Nou, let’s go.

– Ik ben nog steeds op zoek naar een huis in Utrecht. Ja, het schiet niet echt op (iets met dat ik geen miljonair ben en een kat heb en niet in de slechte wijken wil), maar ondertussen wordt de druk wel hoger. Dus mochten jullie iets weten (max 850 inclusief, minimaal 29 vierkante meter, binnenkat toegestaan, studio of delen met een huisgenoot, niet in Overvecht of Kanaleneiland) of tips hebben voor het zoeken van een huis, let me know en ik zal je zo ontzettend dankbaar zijn, dat wil je niet weten.
– Mijn dagen spendeer ik vooral werkend (vandaag zit ik vier jaar bij mijn werk!), afsprekend met vrienden, lezend of in de bioscoop.
– Voor zover ze nog draaien hier mijn bioscooptips: the Florida Project, Call Me By Your Name (die soundtrack!), Three Billboards Outside Ebbing, Missouri.
– Naast mijn betaalde werk doe ik ook vrijwilligerswerk voor Dit Zijn de Schrijvers (#nospon). Zij organiseren in Utrecht showcases met schrijftalent op allerlei gebieden (proza, poëzie, toneel en muziek) en 11 maart staan we bij Gluren bij de Buren (om 12:00, 13:30 en 15:00. Het adres is Adriaan Mulderstraat 51, Utrecht). Ja, dit is gewoon reclame, I don’t care.
– De vrienden over wie ik hier iets schreef, hebben een kind gekregen en oh mijn god, hoe lief (en volwassen). Een paar dagen ervoor organiseerde ik de babyshower en daar komt sowieso nog een blog over (spoiler: het was awesome en vermoeiend).
– De afgelopen dagen ben ik meerdere keren bijna doodgevroren. Hopelijk overleef ik de komende dagen nog, anders wordt dit mijn laatste blogje.
– Spannender dan dit kan ik het niet maken, jongens. Misschien had ik toch een foto moeten nemen van mijn ontbijt.

4 Comments to “Hello, is it me you’re looking for?”

  1. Het is ook verrekte koud! Ik ben wel eens naar zo’n showcase geweest, is zeker een aanrader!

  2. Als je iets hebt gevonden in Utrecht wat aan je eisen voldoet (ik ben trouwens enorm getriggered door de eis van 29 vierkante meter in plaats van 30 maar je hebt er vast redenen voor) kun je je achievements op je cv in elk geval wel weer aanvullen. Niet bedoeld om je te ontmoedigen uiteraard, dit. Misschien kom ik ooit nog wel een keer langs bij Dit Zijn de Schrijvers!

    • Haha, je moet ergens een grens stellen en op een gegeven moment kwam er een woning van 29 vierkante meter voorbij (terwijl 30 mijn grens was) en toen dacht ik kan wel, dus is mijn grens opgeschoven.

  3. Gezien de vrieskou wacht ik met spanning op het volgende blogje… ;-)

Leave a Reply