Chocoladekruidnoten vergaan niet

https://www.instagram.com/p/Bm-yNwVlM1u/

Van mijn moeder mag ik niet over chocoladekruidnoten bloggen (censuur, censuur). Want dat doe ik elk jaar al. En wat valt er nou nog over te vertellen? Maar zoals het een kind betaamt, luister ik niet. Elk jaar krijg ik weer tweets met: zijn ze er al??? En als ik ze gevonden heb, deel ik ze (niet letterlijk, alle chocoladekruidnoten zijn voor Laura). Bloggen over CKN is dan ook noodzakelijk om lezers te trekken en behouden.

Nu ben ik er dit jaar wel vrij laat over begonnen, want ze liggen immers al minstens drie maanden in de winkel. Natuurlijk ben ik in augustus meteen naar de Kruidvat gerend (daar zijn de beste, ik heb vergelijkend onderzoek gedaan) om ze al smeltend mee naar huis te nemen. Onderhand mogen we wel beginnen met een voorraadje aanleggen, want over minder dan een maand is Sinterklaas al het land uit.

Na die duizend blogjes over CKN zal ik jullie een geheimpje verklappen: gewone kruidnoten vind ik geen drol aan. Ze zijn niet vies (zoals taai taai, gadverdamme), maar om te smullen? Nee. Chocolade maakt duidelijk alles beter. Behalve alcohol en fruit. Dus ik ga me nog even volstoppen met chocoladekruidnoten, voordat de paaseitjes weer in de winkel liggen!

5 gedachtes over “Chocoladekruidnoten vergaan niet”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.