28 and still counting

Jawel, ik ben weer jarig! Ik heb inmiddels de respectabele leeftijd van 28 bereikt en hoewel dat echt wel bijna 30 is, vind ik het een mooier getal dan 27, dus ik kan ermee leven.

Hoe ik deze dag tot nu toe gespendeerd heb? Ik zocht verkoeling met mijn lover in de bioscoop (gratis tip van tante Laura) bij de film Cat Stories. Hij draait geloof ik niet heel lang in de bioscoop, maar gaat dat zien. Heeeeeeeeeeeeeeel veel katten en ook een beetje tranen bij mij, want ikmisdikkie enzo. Gelukkig werden de tranen daarna gecompenseerd door taart bij de Bakkerswinkel en een ballon van mijn buurmeisje op mijn deur.

Vorig jaar was ik best wel sip op mijn verjaardag. Ik had net mijn verstandskiezen laten trekken (en ik was ziek, maar dat wist ik toen nog niet) en kon alleen maar sikkeneurig in bed liggen. Ik woonde sinds een maand in Utrecht, maar door al dat verstandskiezengedoe had ik daar nog niet van kunnen genieten (of aan kunnen wennen). Nu woon ik al meer dan een jaar in deze mooie stad met zijn mooie mensen.

Het is bizar hoeveel er in een jaar kan veranderen. Ik ben benieuwd wat er dit jaar allemaal komt.

8 Comments to “28 and still counting”

 1. Alsnog gefeliciteerd! En die ballon is awesome. Nu wil ik ook een buurmeisje.

 2. Hieperdepiep hoera. En wat leuk van je buurmeisje.

 3. Hoera! Gefeliciteerd en dat het maar een mooi jaar mag worden!

  Groetjes van Miriam van de poezen!

 4. Ik hoop op een heel mooi jaar voor je!

 5. Alsnog van harte gefeliciteerd, Laura!

 6. Nog van harte gefeliciteerd<3

 7. Volgens mij had ik je elders ook al gefeliciteerd, maar doe het hier ook nog even. Gefeliciteerd!
  28 is inderdaad een mooiere leeftijd dan 27! En het wordt elk jaar mooier.

 8. Alsnog gefeliciteerd! En hoe lief, zo’n buurmeisje :)

Leave a Reply