29 and counting

Ja ja, mijn laatste jaar als twintiger is vandaag ingegaan.

Makkelijk valt het me niet. Ik heb nog maar een jaar om een beetje aan te rommelen, want vanaf je 30e ben je toch wel een Echte Volwassene. Of niet? Gelukkig zie ik er nog steeds uit alsof je mijn ID moet vragen als ik alcohol koop.

Vandaag heb ik in ieder geval geen verplichtingen. Het enige wat ik hoef te doen, is felicitaties en cadeaus in ontvangst nemen, taart eten en mijn leeftijd veranderen op mijn over mij-pagina. Was elke dag maar zo simpel!

En wat ik van plan ben om te doen dit jaar? Ik zal alvast een tipje van de sluier oplichten: er zit onder andere een verhuizing aan te komen. Helaas voor jullie heb ik geen YouTubekanaal en kan ik dus geen verhuisvlogs maken. Jullie zullen het met ouderwetse blogs moeten doen. To be continued!

8 Comments to “29 and counting”

  1. Op je 30e ben je ook nog gewoon een nep-volwassene die maar wat doet, hoor. Gefeliciteerd met je verjaardag en geniet van de taart!

  2. Neeeeee, op je dertigste ben je nog helemaal geen echte volwassene hoor!
    Gefeliciteerd met je verjaardag. Maak er een gezellige dag van. X

  3. Gefeliciteerd!! Ik zag als een berg op tegen de 30 maar het valt best mee hoor, uiteindelijk is het maar een getal. Inmiddels ben ik 33 en ik doe nog steeds maar wat :P

  4. Sommige mensen worden nooit volwassen. Jij hebt wel een aantal kenmerken van ‘zulk’ soort mensen..

    Gefeliciteerd mechie!

  5. Gefeliciteerd!!!!
    Verhuizing? Samenwonen??

  6. Gefeliciteerd!! En graag een update en vlug een beetje! ;)

  7. Alweeeeer verhuizen? Ga je Dikkie(?) of een nieuw exemplaar dan weer terugadopteren? Blijf je wel in Utrecht? Tell us more! En gefeliciteerd, nog!

Leave a Reply