What’s going on? No.4

Ik wilde een titel voor deze blog en besloot toch maar even te zoeken of ik die vaker had gebruikt: en jawel, maar liefst drie keer (zie hier, hier en hier). Tijd voor nummer vier dus na zes jaar (hoewel het leuk is om te lezen hoe mijn leven is veranderd in al die jaren).

 

 • Jullie denken vast dat het is, omdat ik nu oud ben, maar ik ga sinds een tijdje naar de fysio. Squats, lunges, rekoefeningen, op één been staan: ik houd me er dagelijks mee bezig. Enorm saai vind ik het en irritant, maar ik zal wel moeten. Ik heb namelijk al een aantal jaar last van mijn linkerknie en nee, dat komt dus nogmaals niet door ouderdom, maar door een val (“Maar ouderen vallen heel vaak.” “HOUD JE MOND.”). Al zuchtend en steunend worstel ik me door de oefeningen heen, maar wel met resultaat, want mijn linkerbeen begint steeds sterker te worden. Is dit hoe crossfitters zich altijd voelen???
 • Work, work, work natuurlijk, vooral nu ongeveer al mijn collega’s op vakantie zijn.
 • Verder speel ik vooral veel toneel en daar word ik heeeeeel erg blij van. En ook wel een tikkeltje vermoeid, want ik ben het niet meer gewend om ergens van 10.00 tot 17.00 uur te zijn (#prikkels).
 • Ik brand mijn vingers eraf met al het typewerk dat ik doe, want ik ben met allerlei schrijfprojecten bezig. Die vooralsnog geheim zijn. Wat heel irritant is. Ik weet het. Ooit, mensen, ooit.
 • De tuin krijgt ook aandacht, want mijn moestuintjes van de AH gaan als een gek, als de slakken er tenminste niet mee vandoor gaan (IK HAAT SLAKKEN).
 • En nou ja, vrienden, familie en Mathijs krijgen natuurlijk ook wel eens wat aandacht toegegooid.
 • Ik doe een poging mijn boekenkast leeg te lezen en ik denk dat ik daar in 2098 wel mee klaar ben.
 • Er worden wellicht al wat kleine voorbereidingen getroffen om ergens in het najaar een kat te nemen…
 • En vast nog veel meer, maar dat ben ik even vergeten met mijn oude hoofd.

7 gedachtes over “What’s going on? No.4”

 1. Nu heb ik dat liedje in mijn hoofd, THANKS! Ik ben dus 3 jaar geleden naar een oefentherapeut geweest en nu ga ik weer omdat ik binnenkort waarschijnlijk verander in een walrus. Zij is dus superleuk (en heel deskundig), dus ik ga er echt met plezier heen.

 2. Haha elke keer dat ik mijn boekenkast BIJNA heb leeg gelezen koop ik er weer vijf bij. Ik ga zo blij zijn als ik eens alles gelezen heb, maar 2098 lijkt me inderdaad wel haalbaar haha.

 3. Leuke dingen! Ik verwijs met liefde even naar mijn blog 14 redenen om nooit aan een kitten te beginnen en deel hier alvast een goede tip. Je kan niet werken met ene kitten tenzij de kitten je baas is dan gaat het heel tof. Lezen en een kat gaan wel heel goed. Tip voor de slakken die komen meestal in de schemering dus met een zaklamp en ze eruit vissen. Ze zijn dol op komkommer en bier. Bier in een potgieten en die ingraven ze verzuipen zich erin. Denk je nu ik ga die slakken echt niet verzuipen, goed mens, dan alsnog uit je plant halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.