Daag jezelf uit (september 2022)

In een ver verleden had ik de maandelijkse rubriek ‘Daag jezelf uit’. Sinds ik niet meer dagelijks blog zijn de rubrieken verdwenen, terwijl die toch ook leuk waren. Dus vanaf nu weer ouderwets om de zoveel tijd een paar uitdagingen.

1. Ga je boekenkast(en) langs op zoek naar boeken die je nog niet gelezen hebt. Leg die apart en lees in ieder geval eentje van de stapel.

2. Stuur een zomaar-kaartje naar vijf mensen. Het hoeven niet eens mensen te zijn die je kent, het kan bijvoorbeeld ook voor Omapost zijn.

3. Of je nu kunt tekenen of niet: zoek op YouTube naar een tekenles van jouw lievelingsdier. Ik heb dit laatst gedaan (ik kan niet zo goed tekenen, dus ik had deze gekozen) en kreeg er weer helemaal een basisschooltekenlesgevoel ervan.

4. Schrijf je in voor een workshop. Het maakt niet uit wat voor workshop: kleien, toneelspelen, zingen. Als het maar een workshop is.

5. Maak iets schoon wat je al weken, zo niet maanden uitstelt. Denk bijvoorbeeld aan de bovenkant van de keukenkastjes of juist de binnenkant.

Zo, dat waren ze voor nu!

 

4 gedachtes over “Daag jezelf uit (september 2022)”

  1. Ik leg tegenwoordig al mijn ongelezen boeken altijd op een stapeltje. Ik vind die er dan zo wanordelijk en lelijk bij liggen dat ik ze sowieso wil lezen haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.