De blogavonden

Ik heb er tachtigduizenden meegemaakt. Ik zit aan mijn bureau die alles behalve opgeruimd is. Er liggen de meest random dingen op, zoals zo’n leeg reisflesje die je meeneemt op vliegtuigvakantie, een kabeltje waarvan ik niet meer weet waarvoor het dient en pennen, eindeloos veel pennen. Ik ben aan het computeren, zoals we dat vroeger noemden. Klikkend van de ene pagina naar de ander. Het gebeurt altijd als ik muziek luister. Dat is bijna nooit vrolijke muziek, maar het ontspant me toch. Er staat een eindeloze rij aan tabbladen open met dingen die ik nog moet lezen, kijken, luisteren. Ooit.

En opeens heb ik het: een onderwerp of vaak alleen maar een woord. Ik typ de eerste zin in de WordPress-omgeving en zonder er echt over na te denken volgt de rest. Voor ik het weet, staat ie er: een nieuwe blog. Soms leg ik hem even weg, herlees hem de volgende dag en zet hem dan pas live. Of ik zet hem gewoon meteen online. Zoals nu. Op een van mijn vele blogavonden.

5 Comments to “De blogavonden”

  1. Erg herkenbaar, al die tabbladen open…

  2. Soms moet het proces inderdaad even op gang komen totdat er een idee opborrelt en het gaat stromen.

  3. <3 Deze wil ik ook weer inlassen, want echt niets beters dan zo'n avond.

  4. hier al zo lang niet meer van dat soort avonden, al probeer ik het weer een beetje op te pakken. leuk om te zien dat jij nog steeds blogt na al die jaren!

Leave a Reply