Ze zijn overal

Ze zijn overal. Gewoon, in het openbaar. Kleffe stelletjes. Ze lopen hand in hand. Om de vijf minuten staren ze dromerig in de ogen van de ander om vervolgens een stevig potje te gaan tongworstelen. Soms legt hij stiekem zijn hand op haar billen, maar iedereen ziet het. Zij giechelt om zijn grapjes. Hij doet de deur voor haar open en draagt haar tasjes. De hele aura om hen heen straalt intens geluk uit.

Ik loop achter ze. Ik heb een bad hairday en mijn allerstomste kleren aan. Een puist versiert mijn neus. Ik heb wallen, niet van hier tot Tokio, maar nog verder. Geen enkele jongen kijkt naar me, ze kijken allemaal naar het meisje dat achter me loopt. Miss Perfect. Heb ik weer. Loop ik tussen een verliefd stelletje en het mooiste meisje van de klas.

Het vriendje belt. Hij is toevallig in de buurt. Snel loop ik naar de plaats van bestemming toe. Ik zie hem al staan. Ik zoen hem vol op de mond, staar dromerig in zijn ogen en houd zijn hand vast. Ik bekommer me niet om de jaloerse blikken.

Hypocriet? Néé, hoe kom je erbij? ;)

 

23 Comments to “Ze zijn overal”

 1. Tuurlijk niet hypocriet; Gewoon speigeltje voorhouden! Iedereen doet het, dus waarom zou jij het niet mogen? xD

  Trouwens, hierbij ook gelijk mijn nieuwe link die je dus kan volgen (A) Die andere kan je verwijderen; Ik heb alles overgezet want de server was echt crap dus heb ik het zo opgelost!

  (Op de ouwe staat nog wel een redirect.. Teminste.. Zodra ik erop kan komen *zucht*, ik ben blij dat ik het al wel heb kunnen overzetten!)

 2. En dit zijn idd de momenten dat ik heel graag een mannetje had om van te houden. Ipv het altijd alleen zijn, gewoon mezelf kan verschuilen in zijn armen als ik me lelijk voel. Helaas :P

 3. Haha ik vind dat altijd zo irritant, maar ik snap dat als je verliefd bent dat wel graag doet ;p

 4. Tongworstelen in het openbaar vind ik echt ERG. Als andere mensen het doen, maar zelf doe ik het ook niet. Baahhhh!

 5. Wij deden het juist als niemand keek dat maakte het juist spannender vonden wij hihihi

 6. Lijkt me toch wel logisch als je hem vol op de mond zoent, ergens anders zou in het openbaar al te kinky zijn denk ik :)

 7. Heerlijk toch die verliefde gevoelens. Geniet er maar van. Anderen doen het ook!

 8. Beide verhalen zijn zo herkenbaar! Geniet maar lekker van je vriendje en niks aantrekken van die andere!

 9. Haha, bij mij klopt het t/m de tweede alinea, verder niet helaas…
  Dankje voor je reactie trouwens :)

 10. ik vind kleffe stelletjes altijd vreselijk irritant kan me daar echt aan irriteren

 11. Haha, leuk geschreven :)

 12. Haha leuk dat je hierover schrijft, ik ging net boodschappen doen en op de heenweg zat een super klef stelletje op een terrasje. Ze waren een jaar of 15 en konden niet van elkaar afblijven, echt verschrikkelijk. Op de terugweg (45 minuten later, ik was nog de stad in geweest) zaten ze er nog! Echt dramatisch. Maar ik moet bekennen dat ik op dat moment stiekem ook wel zin had om met mijn vriendje op een terrasje te zitten. Hihi.

 13. Laatst, toen wij terugkwamen van Texel, zat er in de auto voor ons in de wachtrij zo’n stelletje. Ze vergaten de handrem toen ze elkaar moesten aflebberen, en langzaam rolde de auto naar achteren. Gelukkig hoorde ze onze claxon nog wel!

 14. Ik heb zelf wel geen vriendje, maar dat is echt wel zo ;d. En al die zoenende mensen vind ik ook raar om te zien hoor, maar dan zou ik wel niet echt jaloers kijken, meer zo’n vieze blik ;d.
  x

 15. Iedereen die wel eens echt verliefd is geweest, zal zich hier wel eens schuldig aan hebben gemaakt denk ik ;)
  Wat ik bij mijn beide lange relaties heb gemerkt is, dat het enorm kleffe in het openbaar toch in de loop der tijd minder wordt. En dat is ook prima en leuk!

 16. Hahaha voor mij hoeft dat ook niet zo…

 17. Jij kan zo leuk schrijven, je moet er iets mee doen!

 18. haha zooooooo herkenbaar op het laaste geedeeeelte na .. ik heb geen vriendjelief :(

 19. Heeerlijk, ik ben gek op in het openbaar kleffen :D

 20. Pff daar word ik soms zo gek van, elkaar uitbundig zoenen in de stadt, bewaar dat lekker voor thuis, haha.

  Je schrijft echt heel erg leuk!

  Xxx

 21. Deels mee eens,
  ik erger me kapot aan dat soort stelletjes, en maak me zelf er dus ook niet schuldig aan!

  (althans, nooit gedaan en ga ik ook nooit doen!)

Leave a Reply