Ze zijn overal

Ze zijn overal. Gewoon, in het openbaar. Kleffe stelletjes. Ze lopen hand in hand. Om de vijf minuten staren ze dromerig in de ogen van de ander om vervolgens een stevig potje te gaan tongworstelen. Soms legt hij stiekem zijn hand op haar billen, maar iedereen ziet het. Zij giechelt om zijn grapjes. Hij doet de deur voor haar open en draagt haar tasjes. De hele aura om hen heen straalt intens geluk uit.

Ik loop achter ze. Ik heb een bad hairday en mijn allerstomste kleren aan. Een puist versiert mijn neus. Ik heb wallen, niet van hier tot Tokio, maar nog verder. Geen enkele jongen kijkt naar me, ze kijken allemaal naar het meisje dat achter me loopt. Miss Perfect. Heb ik weer. Loop ik tussen een verliefd stelletje en het mooiste meisje van de klas.

Het vriendje belt. Hij is toevallig in de buurt. Snel loop ik naar de plaats van bestemming toe. Ik zie hem al staan. Ik zoen hem vol op de mond, staar dromerig in zijn ogen en houd zijn hand vast. Ik bekommer me niet om de jaloerse blikken.

Hypocriet? Néé, hoe kom je erbij? ;)

 

23 gedachtes over “Ze zijn overal”

 1. Tuurlijk niet hypocriet; Gewoon speigeltje voorhouden! Iedereen doet het, dus waarom zou jij het niet mogen? xD

  Trouwens, hierbij ook gelijk mijn nieuwe link die je dus kan volgen (A) Die andere kan je verwijderen; Ik heb alles overgezet want de server was echt crap dus heb ik het zo opgelost!

  (Op de ouwe staat nog wel een redirect.. Teminste.. Zodra ik erop kan komen *zucht*, ik ben blij dat ik het al wel heb kunnen overzetten!)

 2. En dit zijn idd de momenten dat ik heel graag een mannetje had om van te houden. Ipv het altijd alleen zijn, gewoon mezelf kan verschuilen in zijn armen als ik me lelijk voel. Helaas :P

 3. Haha leuk dat je hierover schrijft, ik ging net boodschappen doen en op de heenweg zat een super klef stelletje op een terrasje. Ze waren een jaar of 15 en konden niet van elkaar afblijven, echt verschrikkelijk. Op de terugweg (45 minuten later, ik was nog de stad in geweest) zaten ze er nog! Echt dramatisch. Maar ik moet bekennen dat ik op dat moment stiekem ook wel zin had om met mijn vriendje op een terrasje te zitten. Hihi.

 4. Laatst, toen wij terugkwamen van Texel, zat er in de auto voor ons in de wachtrij zo’n stelletje. Ze vergaten de handrem toen ze elkaar moesten aflebberen, en langzaam rolde de auto naar achteren. Gelukkig hoorde ze onze claxon nog wel!

 5. Ik heb zelf wel geen vriendje, maar dat is echt wel zo ;d. En al die zoenende mensen vind ik ook raar om te zien hoor, maar dan zou ik wel niet echt jaloers kijken, meer zo’n vieze blik ;d.
  x

 6. Iedereen die wel eens echt verliefd is geweest, zal zich hier wel eens schuldig aan hebben gemaakt denk ik ;)
  Wat ik bij mijn beide lange relaties heb gemerkt is, dat het enorm kleffe in het openbaar toch in de loop der tijd minder wordt. En dat is ook prima en leuk!

 7. Pff daar word ik soms zo gek van, elkaar uitbundig zoenen in de stadt, bewaar dat lekker voor thuis, haha.

  Je schrijft echt heel erg leuk!

  Xxx

 8. Deels mee eens,
  ik erger me kapot aan dat soort stelletjes, en maak me zelf er dus ook niet schuldig aan!

  (althans, nooit gedaan en ga ik ook nooit doen!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.