Mijn creatieve Harry Potteriaanse uitbarstingen

Klik erop om het groter te maken en sorry voor de slechte kwaliteit qua foto, maar de tekeningen liggen ergens boven en ik ben te lui om te zoeken, dus dit is het enige wat ik heb.

Dat ‘Bad kitty!’ komt uit de trailer van Madagascar, die toen vaak op tv was.

In de eerste klas van de middelbare school was ik er nog van overtuigd dat ik mezelf een talent voor tekenen kon aanleren. Ach, hoe naïef… Wat ik vooral leuk vond om te maken? Stripjes.

Misschien kennen jullie LOTRIHS wel. Zo niet,  kijk maar even. Goed, dat vond ik best wel heel erg geniaal. Dus wat wilde ik doen? Zelf op een grappige manier de Harry Potter-serie verstrippen.

Ver ben ik niet gekomen (tot het moment dat Harry en Ron elkaar ontmoeten in de trein), maar dat maakt niet uit. Stiekem vind ik mijn dertienjarige zelf wel grappig. Dat het allemaal zo slecht en kinderachtig getekend is, maakt het alleen nog maar grappiger!

Conclusie: ik was op mijn dertiende al aardig gek in mijn hoofd (op een positieve manier) met een teveel aan fantasie en dat is alleen maar erger geworden ;)

Heb jij ook wel eens een creatieve Harry Potteriaanse uitbarsting gehad of ben ik de enige gek hier? :p

(Stiekem zou ik hem wel verder willen afmaken, maar ik heb geen idee hoe ik een been der sauzijenbroodjes moet tekenen, laat staan dat ik weet  hoe ik het erin moet verwerken)

(Oh en ik weet dat dit een enorm kort blogje is voor mijn doen, ik weet ook niet hoe het komt, maar ach, er zijn ergere dingen in de wereld, toch?)

34 gedachtes over “Mijn creatieve Harry Potteriaanse uitbarstingen”

 1. Ik heb een fanfic geschreven dat verder ging waar boek 7 eindigde.
  (Hoofdstuk 2 van mijn fanfic was het epiloog van Boek 7)

  Ik geloof dat ik het tot hoofdstuk 12 heb volgehouden
  maar er moest toch iets spannends gebeuren om naar een eind te werken
  en dat bleef uit, dus ben ik gestopt.

 2. aaaah! wat leuk dat je het met ons deelt! ik heb alleen een obsessie met de boeken gehad. en ben nu bezig met de audioboeken … alleen omdat Stephen Fry het heeft ingesproken

 3. haha wat grappig dat je dat nog hebt!
  Volgens mij is het blogje niet (veel) korter dan je andere blogjes hoor…

  zelf nooit echt stripjes gemaakt geloof ik….

 4. Haha, die sinterklaas is echt grappig!
  Mijn tekeningen zijn niet zo geweldig, maar ik maakte wel eens een stripverhaaltje. Als oefening op een kinderverhalencursus heb ik een keer een bestaand sprookje gebruikt (Ali Baba en de 40 rovers) als mal voor een nieuw verhaal. Dat was best leuk om te doen.

 5. Eh juist. wat een a-bom-i-nation van Harry Potter. (:P) Harry Potter rulez, het ergste wat ik ermee gedaan is: ik heb de boeken uiteraard allemaal in het Engels gelezen, in het Nederlands, en, nu komt het: de 1e ook in het Duits en de laatste ook in het Frans! :) (Ik gierde het uit; een toverstokje is een baguette in het frans, zie jij het al voor je? Misschien iets voor het vervolg van je stripje.)

 6. haha hoe leuk!
  Ik schreef vroeger een verhaal over de dochter van Bellatrix. En natuurlijk was ik dat dan stiekem. Maar helaas ben ik dat verhaal kwijt. Ook schreef ik via msn met een vriendin een verhaal over de jaren dat Bellatrix en Voldemort elkaar ontmoette xD!

 7. Haha, wat leuk! En ik vind dat je dan toch nog best ver bent gekomen! Ik heb echt het geduld niet voor dit soort dingen. Plus geen tekentalent (ook al doe ik een ontwerpopleiding), het lukt nooit zoals ik in mijn hoofd heb en daar word ik dan helaas heel chagerijnig van.

 8. Heel gaaf die tekeningen, doet me een beetje denken aan mijn boekjes waar ik mijn aantekeningen in maak. Bij een saaie vergadering ga ik altijd helemaal los op tekeningetjes en strips :)

 9. Geweldig! Haha. Ik heb een keer tijdens een saaie les Harry Potter getekend met een toverstafje terwijl hij ‘Expelliarmus!’ roept, maar omdat ’t een blokuur was heb ik uiteindelijk alle spreuken opgeschreven die ik me kon bedenken. Ik kwam nog best ver!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.