Best friends forever

Ik heb best veel vrienden. Jullie hebben al kennis gemaakt met mp, maar hij is slechts één van velen. Vandaag zal ik jullie voorstellen aan twee andere vrienden, die onafscheidelijk zijn en met wie ik haast onafscheidelijk ben.

Het is een tweeling, de verschillen tussen hen zijn bijna niet te zien. Ze schitteren in het zonlicht. Ze glimlachen naar iedereen die ze zien. Het is dat ik ze niet in heb als ik slaap, maar anders zouden ze al mijn nachtmerries tegen houden, dat weet ik zeker.

Ze zijn er altijd voor me. Als ik me verveel, blij, boos, verdrietig ben of wat dan ook, dan zit ik aan ze. Sorry, dat klinkt misschien een beetje vies, maar zo bedoel ik het niet. Het is een tic. Ik heb niet alleen bij hen, maar bij al mijn oorbellen. Ik zit gewoon graag aan ze.
(‘Oké Laura, dit gaat te ver. Viespeuk.’
‘Sorry…’)

Veel van hun soortgenoten ben ik al kwijt geraakt. Maar met dromenvangeroorbel 1 en 2 wil ik voor altijd blijven.
Of nou ja, totdat ik andere favoriete oorbellen heb…

(Oh mijn god, dit is een fashion/beautyblog geworden! Binnenkort komt er een blogje over mijn make-upstash. Oh wacht, ik draag alleen maar mascara, als ik zin heb. Laat maar.)

36 gedachtes over “Best friends forever”

  1. Ik zou nu één of ander heel duur merk willen noemen, maar ik weet niets. (mijn mascara komt van de Hema, maar dat mag je niet doorvertellen, want ik pretendeer alleen dure make-up te gebruiken)

 1. Ik raak altijd bij de knopjes een van de twee oorbellen kwijt en ik raak die oorbelstoppertjes (of hoe mogen ze heten) altijd kwijt.

  Goh, ben wel benieuwd naar jou make-up stash dan! Post je ook nog een keer een complete outfitlook? hahaha

  1. Ja, ik ga jullie nog een keer al mijn kleding van Prada en Dior laten zien, maar daar komt een apart blogje over!

 2. Geweldig stukje! Eerst dacht ik echt; ‘oké? Ze gaat wel vreemd met haar vrienden om’ Ik kon de foto namelijk niet op mijn telefoon zien, nu wel op de pc :)

 3. Waaah, die dromenvangertjes zijn echt ongelofelijk leuk, waar heb je die gekocht? Ik heb ook echt ontzettend veel oorbellen – velen zonder achterstukje, waardoor ik ze lang niet allemaal draag – maar meestal heb ik niet eens zin om nieuwe in te doen :P

 4. Wat een mooie vrienden heb jij! En ben benieuwd naar je uitgebreide make-upstash! Misschien kun je ook een FOTD (Face Of The Day, ben je gelijk ingeburgerd in de beautywereld) maken van hoe jij je mascara opdoet!

  1. Je kunt een FOTD zien bij het vorige blogje (over de duckface), zo zie ik er in het echte leven ook uit :D (ja inclusief getuite lippen)

 5. Ze zijn leuk, ik geef het toe :) Zelf heb ik haat-liefdeverhoudingen met de meeste oorbellen want ik houd van grote oorbellen, maar grote oorbellen zijn ook zwaar :P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.