Zotte en zalige zoektermen (4)

volgend jaar ben ik een brugwup

Sterkte. Heel veel sterkte.

Ik ben niet de persoon die je denkt dat ik ben

Eh ja, maar ik heb geen idee wie je bent, dus ik denk eigenlijk helemaal niet zoveel over jou.

kijk hier niet naar, ander word je verliefd

Oei, dat moeten we niet hebben. Ik zal niet kijken.

rozen blaadjes vallen af wat is dit

De natuur.

in engeland dragen ze veel leggings

Ok.

ik wil dat iemand mij niet ziet op whats app
Ja, ik wil ook zoveel niet, maar ja. That’s life.

je word oma

OH MIJN GOD, IK WORD OMA. Wacht… Ik heb geen kinderen. (Oh en ‘je WORD oma’, serieus?)

Laura zwanger

Eh, dan weet jij meer dan ik. Wel raar, ik word dan oma en moeder tegelijkertijd. Beetje teveel 16 and pregnant voor mij (daarin kwam dat namelijk een keer voor of nou ja, zelfs twee keer. Eigenlijk is het heel normaal in Amerika en juist heel gek als je níet tegelijkertijd zwanger bent met je moeder).

hoeveel cm groter ben je met hakken hoogte 13 cm

Ik hoop heel erg dat dit een grapje is.

mijn vriend en ik hebben dezelfde telefoon en hij is online op whatsapp maar zegt van niet

Oei, dat wordt ruzie wanneer hij thuis komt.

wat is er aan de hand als je steeds aan 1 jongen denkt

Dat betekent dat je ziek bent en die ziekte heet ‘verliefdheid’. Sterkte, meid.

waar koop je een snoepring

Bij de juwelier.

kan ik merken dat iemand aan mij denkt

Als je jeuk hebt aan de kleine teen van je linkervoet, dan denkt er iemand aan je.

laura, stiekem hoop ik nu dat ik bij zotte en zalige zoektermen kom mag dat?

Hahaha ja natuurlijk! Dit is echt de geweldigste zoekterm ooit! Degene die dit gedaan heeft: onthul u astublieft :D

53 gedachtes over “Zotte en zalige zoektermen (4)”

 1. Ik wéét dat ik met een zoekterm expres op je blog ben gekomen, maar ik weet niet meer welke het is :( ik verwacht dat ik wel twee komma’s had gebruikt, of geen, maar niet één. Dus ik dénk dat ik het niet ben, maar misschien was ik wel slordig bezig.

 2. “mijn vriend en ik hebben dezelfde telefoon en hij is online op whatsapp maar zegt van niet
  Oei, dat wordt ruzie wanneer hij thuis komt.”

  Haha!

  En die laatste is ook geweldig. It wasn’t me. (Was ik maar zo briljant. ;-))

 3. Haha, hi-la-risch om dit altijd te lezen. Dat mensen die dingen op Google intypen is één ding, maar dat ze dan vervolgens ook nog op jouw blog terecht komen… Vreemd, heel vreemd!

 4. Haha, met recht zalige zoektermen! Al vraag ik me wel echt af hoe ze op jouw blog terecht komen… kon je er maar achter komen welke blogpost ze bekeken hebben :)

  Oh, en “rozen blaadjes vallen af wat is dit” “De natuur.”
  Ik zeg uit ervaring: je moet een roos water geven, anders rot hij weg.

 5. Die laatste is fantastisch. Ik las bij de mijne vanmorgen iemand die binnen kwam met de zin “ik voel me altijd ziek wat is er aan de hand?” Hallo ik ben geen dokter!

 6. Hoeveel groter je bent met hakken van 13 cm? Dat ligt eraan hoe je gemeten hebt. Heb je scheef gemeten, dan eerst de stelling van pythagoras toepassen aub. Heb je recht gemeten, dan zou ik die schoenen in de winkel laten.

 7. Over de hak (let op: dyscalculist): dat een hak 13 cm hoog is, wil toch niet zeggen dat je er 13 cm bij krijgt? Want je staat dan vaak alleen op je tenen qua hoogte? Mijn vriendin had vanmiddag hoge hakken aan van 10.5 cm en beweerde nu 1.59 te zijn. Ze was nu echter even groot als ik en ik ben 1.54… dus eigenlijk is dat niet zo’n rare vraag?

 8. Wowowow. Ik was weer even een tijdje niet op je blog geweest (sorry!) en nu vandaag zag ik deze post. ‘Yes!’, dacht ik, want ik had een tijdje geleden expres een zoekterm ingetikt… En dat was de laatste! Yay, het is me gelukt! (en misschien geloven mensen dit niet maar het is toch echt zo haha)

 9. ahaha. als je ’s avonds moe uit je werk komt is dit beter dan de wereld draait door, theo maassen, een glas wijn en een goed boek bij elkaar. dankjewel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.