Laura’s brieven: Esmaralda en José

Negenenveertig mensen wilden graag een brief van mij ontvangen. Die brieven schrijven is dan ook wat ik de komende tijd ga doen! Het zijn niet alleen bloggers, maar ook onbekenden of familie. Ik stel vragen (nieuwsgierig als ik ben) en zij geven antwoord!

Esmaralda

Esmaralda’s blog ken ik al een tijdje. Hoewel ze houdt van de muziek van Nick en Simon (kun je het je voorstellen?) volg ik haar blog toch (zo ben ik). Sinds kort heeft ze een nieuw onderdeel, namelijk de ontdekkaarten waar ze ook voor haar werk als jeugdhulpverlener gebruik van maakt met vragen als: ‘Welke eigenschap van jezelf vind je niet leuk?’ Interessante rubriek is dat!

Leuk briefpapier!

Nou, Esmaralda, ik vind wel dat je de Klokkenluider van Notre Dame moet zien hoor! (sowieso dus, niet alleen vanwege je naam haha) Ik vind het erg interessant om te weten van welke hulpmiddelen er gebruikt worden :)

En wat betreft mijn kamer: die is af (of nou ja, een kamer is nooit af, maar je begrijpt wat ik bedoel). En sinds maandag woon ik er!

José

José heeft een leuke blog die voornamelijk over haar hobby boetseren gaat (in oktober, geloof ik, heeft ze een expositie in Leiden). Ze maakt hele leuke dames en andere beeldjes. Af en toe verstopt ze een appeltje in een stad met aanwijzingen op haar blog, zodat haar lezers het kunnen vinden.
Aangezien ze Appel van haar achternaam heet, speelt dit stuk fruit dus een grote rol op haar blog. Zijn jullie ook zo benieuwd of ze korting bij de groenteboer krijgt?

Haha wat geweldig dat José ook daadwerkelijk appeltjesbriefpapier heeft, erg leuk!

Maar jeetje, heette ik ook maar Appel van mijn achternaam, dan krijg je overal korting op! Heeft José geen broer met wie ik kan trouwen ofzo?

Ik hoop met heel mijn hart dat het José toch gaat lukken om mannetjes te tekenen, want ach, die vrouwtjes zijn zo eenzaam. Dat snappen jullie ook wel.

26 gedachtes over “Laura’s brieven: Esmaralda en José”

 1. Apple for free?
  Ik dacht het niet…
  Ik,kan mijn bed verkopen
  immers altijd wakker
  Schrijft men het fout
  kan ik elke dag brood eten
  Of schilderijen van Herman…

  Was het maar waar…zucht

 2. Ik vind deze categorie echt superleuk om te lezen! Ook meteen leuk om zo nieuwe blogs te ontdekken! Als je nog mensen zoekt om een brief naar te sturen, hoor ik het graag :)

 3. lig jij trouwens al onder jouw brievenbus voor de mijne? want dan kan ik je de tip geven om het daar heel gezellig te maken… ben er druk mee bezig… kan er weinig over zeggen alleen uhm tsja nou ja hijs nog niet af dus… bijna.. hoop ik…
  morgen sowieso op jacht voor papier.. want diddle papier vind ik uhm iets te kinderachtig voor iemand van 40

  1. Momenteel ben ik niet in Oegstgeest, maar doordeweeks lig ik inderdaad voor mijn brievenbus. Ik ben erg benieuwd! Diddle-papier is al kinderachtig voor iemand van 22, laat staan voor iemand van 40!

 4. Mijn telefoon vindt jouw blog niet leuk, ik had al dagen geleden gereageerd, maar hij heeft hem niet goed geladen, want hij is kwijt!

  Leuk dat ik samen met José sta inderdaad! :) Ik zal die film dan toch maar eens op een druilerige zondagmiddag gaan kijken, als ik hem van iemand kan lenen, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.