Een schokkende bekentenis


Ik ben niet verantwoordelijk voor de tegelstickers en het douchegordijn (het valt mee, want eerst was het douchegordijn knalroze).

Adem in, adem uit. Ik ga iets bekennen. Het is werkelijk waar niet te geloven. Volgens mij is er niemand die het níet doet. Behalve ik dan. Oké, daar komt hij dan.

Ik zing niet onder de douche. Gewoon helemaal nooit, zelfs niet één keer ‘Lala’, njet.

Het is niet dat ik niet kan zingen, want oooooh, dat kan ik zo prachtig (nee, nee, vraag maar niet aan familieleden of dat klopt). En het is ook niet alsof ik nooit zing. Ik ben dol op zingen. Als ik alleen thuis ben (niet zo vaak). Natuurlijk zing ik dan niet mee met Jan Smit (gruweldegruwel), maar met The Voice (‘Ben Saunders?’ ‘Oh mijn god, nee, niet Ben Saunders.’) aka Ol’ Blue Eyes, Frankie, je weet wel (‘Eh…’). Frank Sinatra dus, voor de top 40-mensen onder jullie.

Frank en ik zingen over dat we echt niet gaan dansen (‘I won’t dance, don’t ask me/I won’t dance, don’t ask me/I won’t dance, madame, with you/my heart won’t let my feet do the things that they should do.’), koffie in Brazilië (‘They got an awful lot of coffee in Brazil.’) en meisjes die Frankie niet zien staan (‘Some, they may go for cocaine/I’m sure that if I took even one sniff/it would bore me terrifically too/but I get a kick out of you’.)

Oh, Frankie en ik zingen zo goed samen, dat wilt u werkelijk waar niet weten. No way dat hij, als hij nog in leven zou zijn, nog met Nancy (zijn dochter) zou zingen, nee, Frank en Laura zou het zijn.

Maar goed, ce n’est pas possible. Aangezien ik dus niet onder de douche zing en alleen wanneer er niemand thuis is, is er eigenlijk geen kans om mij te horen zingen.

Ik hoop dat jullie beseffen hoe jammer dat is.

36 gedachtes over “Een schokkende bekentenis”

 1. Ik ken het. Ik zing ook niet onder de douche. Mijn fenomenale stem is zo indrukwekkend, dat ik bang ben dat het mijn vriend zal intimideren, dus ik moet mijn zuivere keeltje in toom houden.

  Gelukkig heb ik mijn ouders vroeger al kunnen verblijden met mijn kunsten als ik mijn koptelefoon op had en we in de auto zaten, onderweg naar Duitsland. Dan kwamen mijn zangkunsten het best tot z’n recht (lees: walkman voluit en zelf nog harder meezingen).

  Ik ben zo’n natuurtalent.

 2. Vroeger zongen wij (lees: ik en mijn broertje) altijd onder de douche, maar dat was niet zo’n succes volgens de ouders. Sindsdien staat er een radio, die we keihard aan mogen zetten :) Horen ze het niet meer als we meeblèren…

 3. Ik zing niet onder de douche, maar gewoon lekker schaamteloos op mijn kamer mee met mijn muziek. Frank komt ook wel eens voorbij, en dan zing ik lekker hard en dramatisch dat je never NEVER moet veranderen. En over hoe je er vanavond uitziet. Heerlijk.

 4. Ik vind die tegelstickertjes wel leuk eigenlijk! Mijn badkamer had van die viezig (qua kleur dan hè, er werd natuurlijk wel goed schoongemaakt) geelgroene tegeltjes, die waren helaas nergens mee op te leuken :(

 5. Haha, ik heb ook zulke tegelstickers alleen dan met kitsch bloemenprintjes, love it! Ik zing eigenlijk ook nooit onder de douche, bedenk ik me ineens. Maar ik bler verder wel altijd heel vals mee met liedjes die op m’n laptop voorbij komen (tot ongenoegen van mijn vriend, oeps).

 6. zingen… hmmm dat ik nog niet ontdekt ben snap ik niet.. ik kan namelijk echt super goed zingen… onder de douche, in bed, bij de bushalte, als ik aan het sporten ben, op de fiets… prachtig gewoon…

 7. Wow Laura, als ik jou was zou ik even langs de dokter gaan! Niet zingen onder de douche, dat kan dus echt niet hè! Ik moet stiekem bekennen dat ik je douchemuurstickers heel erg tof vind.. :)

 8. Jaaa ik kan ook zingen! Of het zuiver is is nog maar de vraag, haha. Frank komt nooit bij mij langs, maar dat komt waarschijnlijk omdat ik altijd op de fiets zing. Vroeger ook binnen op mijn slaapkamer, maar tegenwoordig zit ik in de woonkamer waar tv wordt gekeken.

  Fijn hoor, samenwonen!

 9. Ik zing ook nooit onder de douche hoor! Wel in de auto maar dan ben ik meestal alleen en als ik op het werk begin, word ik direct verzocht om op te houden… tja… totaal geen waardering joh…

 10. Zingen onder de douche is tof!
  Een vriendin van mij ging op een camping samen met haar nichtje douchen en héél hard zingen. Allemaal ontzettend vrolijke liedjes. Toen ze terug kwamen bij hun tent lag er een hele stapel douchemuntjes zodat ze nog vaker konden optreden. :D

 11. Zingen onder de douche doe ik nooit. Wel als ik met huishoudelijke taken bezig ben of zo of in de auto mee met de radio; het lief weet al dat ik behoorlijk vals zing, en hij is nog bij me dus dan overdrijf ik gelukkig niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.