Laura’s brieven: Britt en Patricia

Negenenveertig mensen wilden graag een brief van mij ontvangen. Die brieven schrijven is dan ook wat ik de komende tijd ga doen! Het zijn niet alleen bloggers, maar ook onbekenden of familie. Ik stel vragen (nieuwsgierig als ik ben) en zij geven antwoord!

Britt

Britt is een ikweetniethoeoud meisje (staat niet op haar blog haha) dat sinds een paar jaar met haar ouders in Zweden woont. Dat is dan ook één van de onderwerpen waarover ze blogt. Interessant om te weten hoe het eraan toe gaat in Zweden, wat er anders is. Daar moet ik natuurlijk meer over weten!

Dat is inderdaad iets wat me lastig lijkt, dat je met één been in Zweden staat en met één been in Nederland. Daar zullen vast meer migranten mee te maken hebben.

Ik vind wat Britts leraar heeft gezegd erg mooi! Misschien komt het uit een gedicht ofzo, iemand die het toevallig weet?

Patricia

Patricia is, je raadt het misschien al, ook een blogger! Ze blogt onder andere over haar kat Donder en plaatst regelmatig een photoquote, die ik erg leuk vind. Op de envelop heb ik hallo gezegd tegen Patricia, haar vriend en haar kat en dat kon vooral laatstgenoemde erg waarderen.


Haha, Donder wist gewoon dat het over hem ging, slimme kat! Ik vind de photoquote die Patricia erbij gedaan heeft erg leuk, bedankt daarvoor, Patricia :)

18 Comments to “Laura’s brieven: Britt en Patricia”

 1. Leuke brieven en prachtige handschriften, voorl Britt..

 2. Wat een lange brieven dit keer! Maar wel leuk om te lezen :) Die foto met Donder is echt superlief… slim beest :D

 3. Hey Laura, bedankt voor je commentar. Ik won nou in Leeuwarden. Wat sneu….this is a completly other direction. But I’ll write you vooraf if I’ll travel to your direction. And if you are in my omgeving, you can, of course write, too :)

  Groetjes, Sinje Marie

 4. Ik vind tekeningetjes bij een brief altijd leuk :)

 5. Leuk!
  & Anne Geddes briefpapier, geweldig!!

 6. Wat een leuke brieven weer, blijf het zo’n leuk onderdeel op je site vinden!

 7. Ha, ja, sorry voor de beschuldiging Laura (wat ben ik blij dat ik het fout had)

 8. Hihih leuke brieven weer!

 9. Ik denk dat er wat mis is met mijn computer, of heeft Laura vandaag écht eens geen blogje gepost?

  • Ehm, je reageert op het blogje wat ik vandaag heb gepost (of nou ja, gisteren om 23:45, maar dat doe ik altijd zo), dus ik heb geen idee waar je het over hebt?

 10. Leuk dat je de foto van donder ook hebt geplaatst

 11. Leuk dat je idee met brieven schrijven ook zo goed loopt. Dat je steeds weer mensen weet te vinden waarmee je kan schrijven. Leuk!

 12. Grappig om m’n brief weer terug te lezen en de reacties te lezen! :-)

 13. Ik vind dit zo’n leuk projectje van je! Brieven sturen en ontvangen is altijd zo gezellig en schattig. Superleuk om te lezen allemaal :D

Leave a Reply