Laura’s brieven: Josianne en Rianne

Negenenveertig mensen wilden graag een brief van mij ontvangen. Die brieven schrijven is dan ook wat ik de komende tijd ga doen! Het zijn niet alleen bloggers, maar ook onbekenden of familie. Ik stel vragen (nieuwsgierig als ik ben) en zij geven antwoord!

Josianne

Josianne is een meisje dat graag in New York zou willen wonen. Maar hoe komt ze daar eigenlijk bij?


Nou ja zeg, Josianne, wegrennen voor zombies is hartstikke normaal! Dat doen we allemaal wel op zijn tijd. Maar misschien is die voor jou nog niet gekomen. Het lijkt me overigens erg vervelend om allergisch te zijn voor je eigen kat! Dat wordt dan elke dag pilletjes slikken.

Rianne

Rianne is een vrouw die aan de andere kant van Nederland woont en veel blogt. Samen met haar knuffel Toet (en konijn meneer Bruin niet te vergeten) beleeft ze veel avonturen.

De eerste vraag die dan natuurlijk weer bij me opkomt: zijn er beelden van Rianne die de Carlton-dans (van the Fresh Prince of Bel-Air, dat kent iedereen hopelijk toch wel?) bij Harriëtte in de gang doet? Show me!

Dat is toch jammer, geen knuffel/huisdier voor mij :( Misschien toch maar een eigen Toet kopen dan!

22 Comments to “Laura’s brieven: Josianne en Rianne”

 1. Ik vind dit altijd zo leuk om te zien en lezen. Hier ga ik eens goed voor liggen :-)

 2. Omdat ik `SAAI` las in één van de brieven heb ik de volgende vraag.
  Worden de brieven bezorgt door postbode Simon van het tv-programma `SAAI`?

  Heb nederige excuses gemaakt aan jou in mijn logje “BILLEN BLOOT”.

 3. Dit herinnert mij aan meer dan alleen een brief, namelijk ook een lolly en een sticker :P *kan niet wachten tot het weekend om weer een herinnering naar je te gooien*
  Trouwens, Sinterklaas is in het land, wanneer horen we meer over het schoolreisje?

 4. Het bewijs is geleverd.. Ik kan best netjes schrijven wanneer het moet…

 5. Wauw ik vind dit echt een super leuke blogpost! Geweldig leuke brieven van beide kanten. Heerlijk begin van de dag :)

 6. Die Josianne heeft echt een prachtig handschrift! Lekker basisschoolachtig op een goede manier!

 7. Wat leest dat gek, mijn zus heeft dezelfde naam als Josianne, maar dan zonder de ‘i’… ik kom hem normaal nooit tegen, en nu ben ik compleet in de war :P Leuke brieven weer trouwens! (en leuk briefpapier van beide kanten!)

 8. Wat leuk zeg! Ik vind het toch weer knap hoe je altijd op al die verschillende vragen komt, dat doe ik je niet na!

 9. Mij lijkt het ook echt vet om een tijdje in New York te wonen, maar eerst maar een keer een weekje kijken :)

 10. Leuk dat m’n brief online staat! :D

 11. Laatst was ik weer een kaartje aan het sturen via Greetz (je weet wel, zo’n app, waarmee je – heel persoonlijk – een kaartje met getypte tekst kunt sturen) toen ik bedacht dat het toch wel heel jammer was dat we elkaar niet meer schrijven…
  Leuk dat jij dat nog steeds doet!!

 12. Tutudu tutudu tutudu… *IT’S NOT UNUSUAL TO BE LOVED BY ANYONE!*
  Carlton is een held.

 13. Kies jij de brieven zodanig bij elkaar uit dat de namen zoveel mogelijk op elkaar lijken ofzo? :P

 14. Wat een heftig plaatje daar op die eerste brief in het hoekje. Is dat nou een man op een fiets?

 15. Leuke brieven weer! Ik wacht vol spanning op de mijne :P

Leave a Reply