Liefdeslessen van tante Laura: wat moet ik aantrekken naar een eerste date?

Poeh poeh, he he, ein-de-lijk is het je gelukt om een date te regelen, de eerste in tien jaar. Alles is geregeld. Tijd, plaats, activiteit. Maar dan komt het moeilijkste: want wat moet je in hemelsnaam aantrekken? Tante Laura is je redster in nood.

Allebei:
– Hét motto van tante Laura: een diep decolleté is altijd een goed idee. Vrouwen, zorg ervoor dat je Marlies Dekkers/Sapph-beha duidelijk zichtbaar is. Mannen, hoe meer borsthaar, hoe beter.

Vrouwen:
– De natural look is zó jaren veeltelanggeleden. Dat was in mijn tijd al uit. Nee, pak je make-up stash erbij en gebruik ALLES ZOVEEL MOGELIJK. Maak al je foundation op om de ideale pancake op je gezicht te creëren (hopen dat het niet gaat regenen). Ook spinnenpotenwimpers zijn weer in (haha alsof ze ooit niet hip waren). Maak het af met de glibberigste lipgloss die je in je bezit hebt (liefst roze en met glitters) en you’re ready to go!
– Ga je een strandwandeling maken of karten? Doe je meest oncomfortabele kleding aan! Bijvoorbeeld een strak rokje met torenhoge hakken en geen panty aan, ook al is het min tien. Wat je ook gaat doen en aantrekt: altijd een maat te klein, onthoud dat!
– Vergeet de kipfiletjes of superdupertiencupmatengroterpushup-beha niet. Pas vanaf cup dubbel d is een man geïnteresseerd, dat weten we onderhand wel. En als je daar geen zin in hebt, overweeg dan een borstvergroting.
– Wanneer hij je pas echt leuk vindt? Met een panterprint (ja dat rijmt, tante Laura is ook in de sinterklaassferen). Combineer vooral verschillende kleuren of printen (tijger, giraffe of zebra) met elkaar. De dierentuin is er niets bij!

Mannen:
– Verschijn met een langerdandriedagenbaardjeenviezigesnor, gebruik vooral geen deo en was je haar een week van tevoren niet.
– Te strakke t-shirts met zogenaamde grappige teksten erop doen het altijd goed. Vergeet niet om je uit te strekken, zodat je shirt omhoog kruipt en je date je bierbuik kan bewonderen.
– Zorg dat je Zeemanboxer minstens tien centimeter boven je broek uitsteekt.
– Sokken in sandalen. Ik kan het niet vaak genoeg herhalen. Sokken in sandalen.
– Vergeet de details niet: een gouden ketting is een pré (wel gecombineerd met veel borsthaar en een diepe v-hals natuurlijk) net als de zwarte randjes onder je veel te lange nagels.

Volg deze tips en dan komt het helemaal goed, dat beloof ik je!

32 Comments to “Liefdeslessen van tante Laura: wat moet ik aantrekken naar een eerste date?”

 1. Ik wil me best zo kleden tijdens een date met jou, maar anders pas ik voor dit advies!

 2. Ja, lijkt me een gezellige date!

 3. Hahaha – als je er alletwee zo belachelijk bijloopt kán die date haast niet meer mislukken! :P. Overigens, ik vind een baard bij een man wel mooi.. is dat gek?).

 4. Aha! Ik denk dat dit echt de meest geslaagde date is voor op tv, of voor op verslag op de radio! Gewoon even dit aantrekken, microfoontje mee, et voilà!

 5. Bedankt voor de tips, ik vroeg me al af waarom mannen nooit naar mij kijken.

 6. Ik zie het helemaal voor me. Denk dat deze twee types heel goed bijelkaar passen :)

 7. Succesvol daten in Maaskantje, zo moet dat dus!

 8. Laura, ik heb mijn fuck-on-first-date t-shirt aan. Wanneer zullen we eens afspreken?

 9. HAHA! Ik heb er weer hard om moeten lachen. :’)

 10. Ik ben bang dat sommige mensen dit nog doen ook, verschrikkelijk!

 11. Volgens mij is dit een match make in heaven! Maarre, heb je ook zo je eigen vriendje ontmoet?

 12. Haha geweldig! Alles een maat te klein, duuuuh ;)

 13. Oh… geen panty. Ik probeerde ze altijd in te pakken met een felroze netpanty. Moet ik dan wel of niet mijn benen scheren???????

  • Nou ja, op zich kan zo’n felroze netpanty wel, maar dan moet je wel zorgen dat hij minstens twee maten te klein is. En wat betreft het benen scheren heb je twee opties: 1. Niet scheren, maar dan moeten de haartjes wel minstens vijf centimeter zijn. 2. Wel scheren, maar dan wel zorgen dat je heel veel wondjes van het scheren hebt, zodat het net een oorlogsgebied lijkt.

 14. Oef, ik moet nog een hoop verbeteren zie ik, maar gelukkig heb ik t-shirts met blije teksten, scheer ik me slecht en is de deo op, dus al halverwege :D Van een week je haren niet wassen gaat het trouwens wel mooi glimmen en kan je het een stuk beter in model brengen. Just saying… :P

 15. – Zorg dat je Zeemanboxer minstens tien centimeter boven je broek uitsteekt.

  Haha :’)

 16. hahaha, ik heb er weer heerlijk om kunnen lachen :D

 17. Hahaha, ik ben al dagenlang ziek en jouw blogje is erin geslaagd me op te vrolijken, geniaal!

 18. blij dat ik al van straat ben, het zou me nooit gelukt zjin, want ik vind jouw tips maar niks. ben je zeker dat ze werken?

 19. En als alles faalt probeer ‘The Naked Man / Or Woman’. Als hij/zij iets te drinken gaat halen verschijn naakt in zijn/haar woonkamer in een grappige pose. Twee van de drie keer succes. Zo niet, rennen voor je leven :P

Leave a Reply